Keresés

Részletes keresés

polária Creative Commons License 2020.06.02 0 0 130

Fejlett asztrálutazó volt a Ciprusi Mester keresztény misztikus akiről könyv jelent meg hazánkban CIPRUSI MÁGUS cimmel.Fejlett érett lény aki gyógyitó segitő céllal munkálkodott mások javára

dave6847 Creative Commons License 2020.06.01 0 0 129

Tudatos álom a kezdet

trueXman Creative Commons License 2013.09.21 0 0 128

Írhatnátok még az élményeitekről!

rhéma Creative Commons License 2013.04.10 0 0 126

A létezés megtervezett.

Ehhez képest amikor a háromdimenziós ugymond f i z i k a i világban élünk akkor ebben kell vágyakat kiélni,tanulni,fejlődni,érlelődni,megpróbáltatni stb. Nem azért vagyunk itt hogy a két élet közötti másvilágba/bardóba/asztrálba kukucskáljunk.Ahogy olvasni annak pihenés és szórakozás jellege van,a vaskossági ittlétünk viszont m u n k a inkább.Ugy tünik hogy életünk munka,a köztesség pedig pihenés/szórakozás.

Ez igy van optimalizálva :)))

 

Előzmény: Törölt nick (119)
bolton69 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 125

Mostanában nem írt senki, pedig biztosan foglalkoztat még egy csomó embert ez a téma a mai napig.

Régóta olvasom a fórumot , de még nem szóltam hozzá.

Régebben is voltak fura álmaim repültem vagy felemelkedtem egész magasra az akaratom erejével , de mostanában például olyanok vannak, hogy az akaratommal eltüntetek  vagy felemelek bizonyos tárgyakat.Sokszor van, hogy felébredek, de még mindig álmodom(álom az álomban) és emlékszem rá , hogy mit álmodtam de még mindig álomban vagyok.Próbálok kisérletezgetni , csiszolni ezt a képességemet.

 

Ha van valaki mostanság akivel hasonló dolgok történtek írjon kérem

 

Herold Creative Commons License 2010.07.15 0 0 124
Mi van cyrroval?
kentaur99 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 118

Nem vagy egyedül az érzéssel. Igazából mindenki ezt érzi szerintem, aki komolyabban keresgélni kezd. Az álmaidról nem tudok sokat mondani, majd a szakértőnk, a topikgazda. :-)

Ez hál égnek nem egy angyalkázós-imádjunk isteneket/Istent topik. Már itt se lennék én se, ha az lenne. Az angyalkamániától már undorom van, rózsaszín cukormázban hemperegnek és ki tudja miket hívnak "angyal" címszóval. Ehhh... Bocsesz attól, aki tényleg röpködő puttókat képzel az ágya fölé. :-)

Általában a meditáció ajánlható első lépésnek. Célt kitűzve lenne a legjobb.

De mind ezen vagyunk, hogy jobban megismerjük a lényegünk, hosszú munkára készülj. Az álmok, (tudatos álmodás, ilyesmi) jó kiinduló pont lehet.

 

Előzmény: alfer (117)
alfer Creative Commons License 2008.09.25 0 0 117

Sziasztok!

Tetszik a topic, a hozzászólások elég érdekesek. E témában egyáltalán nem vagyok otthon, legkevésbé sem. Soha, vagy rendkívül ritkán olvastam ezzel kapcsolatos irka-firkákat a neten. Ami miatt most mégis végigolvastalak titeket az az, hogy mindennek ellenére bizony magam nagyon érzékenynek gondolom az ilyen számomra misztikus dolgokra. Az ismerőseim, baráti köröm nem olyan, akikkel beszélgethetnék ezekről.

Az álmaim régen olyanok voltak, mint egy mozifilm, imádtam aludni, álmodni. Volt régen egy haverom, akinek el szoktam mesélni, csak ámuldozott mindig. Aztán egyszercsak elmúltak. Már oda jutottam, hogy nem emlékeztem egyáltalán az álmaimra, semmire. Egy nap viszont ahogy kimondtam egymás után két szót, eszembe jutott az aznapi álmom, és az, hogy álmomban figyelmeztettem magam, hogy másnap, ha felkelek, ezekről a szavakról az egész álmom eszembe jusson. Baromi jó volt, ezek után megint szépen jöttek az álmok. De ez is végetért nemsokára. Azóta csak hébe meg hóba emlékszem. Mi a fene az oka ennek?

A másik, meg hogy érzek magamban valamit, de nem tudom egyáltalán megfogalmazni mi lehet. Úgy érzem, a közelében sem vagyok valódi önmagamnak. Kellene valami jó kis technika, hogy kezdjek el ilyen dolgokkal foglalkozni. El kell mondanom, hogy nem tartom magam valami buzgó istenhívőnek, tehát mindenféle isteni meg angyali segítséget köszönöm, de nem kérek. Hiszem, hogy van egy egész, aminek a része vagyunk, csak nem vagyunk még tisztában a szerepünkkel, képességeinkkel. Melyik élőlénynek van még rajtunk kívül 14szer akkora agya, mint amit használ??

 

hali1 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 116
Szia.
Az időliftről tudnál tőbbet mondani?
Előzmény: cyrro (97)
cyrro Creative Commons License 2008.09.22 0 0 115
én még nem
Előzmény: antares3 (114)
antares3 Creative Commons License 2008.09.04 0 0 114
A kristályokról is tudsz ilyen legendaszerűnek tűnő érdekességeket?

Megfigyelt már valaki kristályokat AP közben?
Előzmény: kinek (109)
kinek Creative Commons License 2008.09.04 0 0 113

Valószínű, hogy sok minden fog még változni az emberiség "hitében", mint ahogy változott a lapos föld hite is...
Előzmény: cyrro (111)
kinek Creative Commons License 2008.09.04 0 0 112
Ha valakinek elpusztult a teste, nem tud visszajutni bele, de visszatérhet más testbe teljes tudattal vagy anélkül, ha van rá lehetősége, vagy akár maradhat is.
A legendaszerűnek tűnőt csak a "többség" megnyugtatása miatt írtam.
Előzmény: Herold (110)
cyrro Creative Commons License 2008.09.04 0 0 111
Eszembe jutott egy dolog. Egyszer olvastam, hogy épp fordítva fogjuk fel és kezeljük az élőlények fejletségével kapcsolatos kérdéseinket. Az embert tartjuk a leg magasabb életformának és a nővények a leg primitivebbekkk.
Lehet, hogy épp forditva van ????
Érdemes megvizsgálni , kinek mire van szüksége, arra, hogy életben maradjon és azt is figyelembe venni, hogy a fény , az univerzális energia ki vagy mi számára hasznosítható közvetlenül és közvetve ???


Érdekes kérdés ez, olyan mint a "lapos föld" hite.
Előzmény: kinek (109)
Herold Creative Commons License 2008.09.04 0 0 110
Hmmm....
Tehát az embernél fejlettebb biológiai lényekkel is előfordul, hogy AP során nem tudnak visszajutni a testükbe?
És mi az, hogy "legendaszerűnek tűnő"?
Előzmény: kinek (109)
kinek Creative Commons License 2008.09.02 0 0 109
Csak írok pár legendaszerűnek tűnő érdekességet az asztrálutazáshoz, még azt is lehet rá mondani, hogy hülyeség, de előtte azért nézz utána.

Nem tiszteljük eléggé a növényeket, pedig a fejlettebb Univerzumban igen nagy tiszteletnek örvendenek.
Az igazi tiszteletüket azzal vívták ki, amikor a távoli világokba segítségükkel testet tudtak ölteni asztrálutazók és teljeskörű jelenlét érzetet adtak a 3D-s tér érzékeléséhez, amíg az eredeti testükre a testi tudatuk vigyázott. Persze ezeket a klorofill (chlorophyll) alapú testeket, el is kellett juttatni a messzeségekbe, amikről most nem beszélek.
A végleges elszakadás (az eredeti test pusztulása) viszont gyakori volt, ami által sokan ott rekedtek a messzeségekbe, ezekbe a testekbe zárva és a visszatérésükkor is csak egy hasonló testet kaphattak. Sokan nem tudták feldolgozni az eseményeket és a felejtéshez ragaszkodtak a visszatéréskor, ezért készültek a visszatéréshez olyan személyre szabott testek, amik gátolták az előzmények tudatát.
Az univerzális test először klorofill alapú volt, ezért elég volt neki a fény és a tápanyagokban gazdag víz a fennmaradásához anélkül, hogy lett volna benne valaki.
S W A T Creative Commons License 2008.08.24 0 0 108
De sok hsz :o)


Most jöttem nyaralásból 1 hétig voltam azér nem írtam ide , gondoltam, szólok hogy nem rossz irányba fordultam és azért n em írtam ;o).


Ha lesz energiám elolvasom az ujjakat és reagálok rá.
cyrro Creative Commons License 2008.08.23 0 0 107
3. más életritmus.

Hát ez is megtörténhet mindenkivel. Valahogy átalakultam. Nem kellett se kávé se tea, a fejem tiszta volt és friss. Sajnos amióta visszajöttem a folyamat ellentéte is érezhető volt...

4. egy korszakalkotó dolog mégis történt velem, mégpedig az álmok mezején. Volt egy visszatérő "rém álmom" (azért az idéző jel, mert ez nem félelmetes, inkább érthetetlen és kellemetlen álom volt). Az, hogy katona vagyok és megint besoroznak sorkatonának, amikor én már voltam és letöltöttem a szolgálati időmet.

Mostanában nem jött elő. Ezért is volt érdekes, mert a sok tiszta álmom közül (mert itt minden álmom teljesen tiszta és más fényben tündöklő volt) az egyik erről szólt.
Mindennél erősebben tudtam, hogy most ennek vége. Megszabadulok ettől az érzéstől és nem fog előjönni megint. Az egész álmot egy erőteljes "aura" vette körül mintha egy régi átok tört volna meg. Meg nem tudtam megfejteni az álom szimbólumát, de elég jelentős változást jelenthet, azt hiszem. Nincs is más ilyen "kötöttségem", talán ez volt az utolsó ?
Előzmény: cyrro (96)
cyrro Creative Commons License 2008.08.23 0 0 106
hatása is, bár az , hogy érzem, lehet, hogy épp jó. Olyan ez, mint egy megérzés féleség. Sokszor érzem, hogy nagyon szerencsétlen vagyok. Én úgy nevezem, hogy egy szerencsétlenség spirálba kerülök. Ilyenkor egyik csapás a másik után ér. Ezek kicsi bosszantó apróságok, de figyelmeztetnek. Sokszor olyan hülyeségek történnek, hogy nincs rá magyarázat. Tudom, hogy ilyenkor várni kell egy kicsit. Akkor jó lesz és elmúlik. Azt, hogy ezt én okozom, vagy csak érzékelek valamit, nem tudom.
Előzmény: Törölt nick (103)
cyrro Creative Commons License 2008.08.23 0 0 105
Sajnos én ezt a váltást, csak sejtem, de nem olvastam róla részleteket. Tulajdonképpen nem is gondoltam semmi ilyenre, csak érzékelek.

A fizikai terhelésre visszatérve,csak azt tudom, hogy más-más tudatállapotokban nálam sokszor felborul az energia háztartásom, ha szórakozok vele. Ha nem manipulálom, nincs baj, de mint már leírtam volt olyan, hogy úgy sikerült "túltölteni" magam lelki energiákkal, hogy 3 napig nem tudtam aludni. Ez ismert, köztudott dolog, ha valakit nagy öröm, vagy bánat ér, hasonló szituáció alakul ki. Maximum és abban vagyok más hogy elő tudom idézni magamnak az utóhatást az előzetes érzelmi behatás nélkül is.

A pókot én is láttam, érdekes volt. Periférikussan sokszor látok "valamiket", de nem kerülök a hatásuk alá. Ez is egy ilyen volt, csak amikor odanéztem, akkor valami nagyon érdekeset láttam. A "pók" mintha üvegből lett volna és szépen visszahúzódott egy láthatatlan állapotba. Te is "átlátsz" egy másik világba ! Néha kicsit furcsa, de meg lehet szokni.

Nem tudom hol tartok, de az biztos , hogy egyre több minden jön be nálam. Most vagy meghülyülök vagy hozzászokok. Majd meglátjuk.

Van ám negativ
Előzmény: Törölt nick (103)
cyrro Creative Commons License 2008.08.23 0 0 104
Szívesen folytatom, míg eszembe van.
Előzmény: kentaur99 (102)
kentaur99 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 102
Hmmm, nagyon érdekes, kíváncsian várom a többit.
Előzmény: cyrro (101)
cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 101
Mér el nem felejtem, az ízlelésem és a szaglásom is gigantikus érzékenységre tett szert. Nem tudom hogyan, de olyan részleteket voltam megérezni, amit még előtte soha.

Na, majd holnap folytatom !
Előzmény: cyrro (100)
cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 100
A szervezetemen megfigyelhető váltást már régebben is észrevettem, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Most alapos analízis után már egész tisztán látom.
Először is beléptem egy "krízis üzemmódba" . Az általános éhség érzetet elvesztettem, bármit ettem egyformán jól esett. Hozzátartozik még, hogy az anyagcsere minimálisra esett vissza.
Ennek ellenére a fizikai teljesítő képességem megugrott, dinamikusabban vette fel a fizikai terheléseket, a kimerülés állapota is csak megerőltetőbb mozgás után, lassan alakult ki és nagyságrendekkel gyorsabban regenerálódtam, mint általában.
A többi fizikális változással nem akarok untatni senkit, inkább a lelki, spirituális dolgokat vázolom:

Ami a legnagyszerűbb volt, (mintha egy csuklyát húztak le volna a fejemről) "kitisztult" a fejelem. Egyszerű és érthető volt a világ minden mozzanata körülöttem. Ez kicsit váratlanul is ért. Sok derengő képesség megerősödött, új színeket vett fel.
Pl. az utcán sokféle nemzetiségű ember járt-kelt, de valahogy láttam ki honnét származik, ráadásul észrevettem, hogy minden nemzetnek van egy "lenyomata".
A lenyomat néhol keveredett volt, de annak is megvolt az oka.

cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 99
Azóta is sokat gondolkodtam rajta, miként tudnám megfogalmazni, leírni, vagy csak a magam számára "helyre rakni". Egyiket sem tudom. Csak egy hasonlatot tudok , ami talán megközelíti:

Olyan ez, mit egy ismerős arc, ami félig egy függöny mögül bukkan elő, de nem lehet rájönni ki ez. Olyan mintha ebben a tudatom memóriájába nem lenne benne. Talán egy másikba. Az arc egyébként szép, kifejezéstelen hűvös mosoly dereng fel.

Előzmény: cyrro (98)
cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 98
Szóval AP repülőn.

Ha már ott vagyok, és időm mint a tenger, gondoltam megpróbálkozok vele.
Hát nem volt tökéletes, inkább különleges. Ilyet még nem éreztem. Egyszerre két minőségben is jelen volt a tudatom, de érdekes, hogy volt egy eddig nem észrevehető, új formája is. Minden egyszerre , keveredve hatott és mire ki tudtam volna bogozni, szét tudtam volna választani, sajnos megzavartak. Ennek ellenére megismertem valami elmondhatatlan, de mégis új tapasztalást. Kiványcsi vagyok mikor találkozom vele ujra.
cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 97
Ja , és az "időlift", majdnem el is felejtettem !
cyrro Creative Commons License 2008.08.22 0 0 96
Sziasztok !
Látom amíg nem voltam itt, addig is érdekes hozzászólások születtek. Később elolvasom őket.

Most jöttem vissza egy távoli (számomra nagyon kedves helyről) . Valahogy "odavaló vagyok", de nem tudnám megmondani pontosan miért. Teljesen megváltozok. A fizikai teljesítő képességem megugrik. Alkalmam volt elég mély tudatossággal megvizsgálni pár dolgot:

1. AP repülőn, tengerparton
2. szervezetem "váltása
3. más életritmus
4. álmok nagyon különlengessek !
5. lelki méreg

Ezeket szeretném leírni, remélem meg tudom fogalmazni érthetően.
S W A T Creative Commons License 2008.08.14 0 0 95
Ez azértt már haladás hogy legalább ott b elátják a tudósok hogy nem véletlen...
Előzmény: antares3 (94)
antares3 Creative Commons License 2008.08.13 0 0 94
" Manapság egyre több tudós véli úgy, hogy a világ létrejötte mégsem magyarázható a tudománnyal: bár a „hogyanra” még akad, a „miértre” azonban nincs válasz."

Jó ezt olvasni. Kíváncsi vagyok, hogy ez vajon a világ többi részén is így van-e vagy csak az egyesült államokban?

Én mindig úgy gondoltam, hogy nincs feltétlen ellentmondás a nyitott elméjű tudomány és a spiritualitás között, de a tudomány és vallás/egyház az már más tészta..
Sztem most ezzel az egyháznak van feldobva a labda, aki hiába ad egy sztem önkényes értelmezést a "miértre", annak ellenére elveti a tudomány által kidolgozott "hogyant", hogy nem tud helyette igazi alternatívát felkínálni, csak hogy ősz bácsi a felhők tetején stb, stb...Előzmény: S W A T (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!