Keresés

Részletes keresés

windom earle-ke Creative Commons License 2008.07.01 0 0 83
azért ezt az elszámoltatást kicsit korábbról is elkezdenem, úgy a 90aes évek elejéről, a korábbiról már lassan enm érdemes beszélni sem.....ez nem libcsi kérdés 
Előzmény: SzekhelyiJ (46)
windom earle-ke Creative Commons License 2008.07.01 0 0 82

Nekem bíz, jó a Forint is...és nem szeretnék Európa szemete lenni....

Nagyon elba'-tunk valamit és valamiket az utóbbi évtizedben.....és még van vizünk....még.....értsétek ahogy akarjátok.....

Előzmény: ambosz (71)
Jroux Creative Commons License 2008.07.01 0 0 81
És?
Előzmény: geszthi (75)
ambosz Creative Commons License 2008.07.01 0 0 80
Most olvastam, hogy Monokon már 8 embert foglalkoztatnak közmunkásként, de ha segélyből lehetne fizetni őket, akár 30-nak is adnának munkát.
Előzmény: Törölt nick (77)
Perillustris Creative Commons License 2008.06.30 0 0 79
Én egy dolgot igazán nem értek: miért feltételezzük, hogy a rendszerbe több pénzt kell bevonni?

SZVSZ a jelenlegi elosztást kell felülvizsgálni, s a meglévő, jelenleg is kiosztásra kerülő segélyeket kell átcsoportosítani, s ha úgy jobban tetszik, munkabérnek hívni.
Előzmény: Eleon Nóra (43)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 78
Ja, nekik nincs orbán viktoruk, működik az állam. Így könnyű......
Előzmény: SzekhelyiJ (66)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 77

A monoki kezdeményezés az igazi bohócparádé! Hiszen azonnal kiderült, hogy az önkormányzatoknak számtalan törvényes lehetősége van most is a segélyezettek jó irányban történő befolyásolására, a segély megvonását is beleértve, pl ha a delikvens nem működik együtt, nem fogadja el a felkínált munkát, vagy azt hiányosan végzi el. Az a baj, hogy ott helyben nem törődnek a szegényekkel, mert ugye a munkához munkaeszközök kellenének, ellenőrzés, nyilvántartás stb...Ehelyett törvényszigorítást ugatnak!

Szerintem megfelelő megoldás lesz, amiről a min.elnök beszélt : kevesebb segélyt, a megtakarítással pedig érdekeltté tenni az önkormányzatokat, hogy a segély kiutalása helyett szíveskedjenek munkahelyet teremteni! Mert van munka, lehet az árkokat kaszálni, temetőt rendbetenni, betakarításban segíteni, közintézményeket rendbehozni, netán a saját kertet megművelni (ahol jelenleg a gaz nől) stb....

Előzmény: 3x (34)
ambosz Creative Commons License 2008.06.30 0 0 76
Átállt a baloldalra!
/ Vagy megmondta az igazságot, amit nem mert a Fidesz uralom idején/
Előzmény: Törölt nick (74)
geszthi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 75
Jroux (2008. Junius 30)

Hát, ha még 2010-ben is az elkúró és bandája nyer, akkor ez az ország reménytelen.

Bayer Zsolt (2006. Julius)

Gyurcsány Ferencről azt mondta, mióta az ország többsége megválasztotta, ő már nem hisz semmiben. „Ha őt meg tudta választani a magyar nemzet, akkor ez az ügy menthetetlen.”
Előzmény: Jroux (64)
geszthi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 73
Latjatok megint igazat szolt Gyurcsany es ti tamadjatok erte!

Miert is lesz sok szegeny?!

2006. március 23.

Jarai Zsigmond a Magyar Nemzeti Bank elnöke kiemelte: a kampányoló politikusoknak meg kell mondaniuk az embereknek, hogy túl nagyok a jóléti kiadások, a munkanélküli segély, a szociális, a gyermekek után járó hozzájárulás, miközben az állam túl sok embert foglalkoztat és az adók behajtása nem elég szigorú.
Előzmény: Álné Vendel (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 72

..Drága olvtársak!!!!

..nektek is feltünt, hogy DERÉK PROVOKÁTOR

OLVTÁRSUNK..eltünt a picsába????

..
ambosz Creative Commons License 2008.06.30 0 0 71
Az egy főre eső GDP-t az autógyárak termelékenysége nyomja fel Szlovákiában, amiről az ottani ellenzék azt mondja, hogy olyan adókedvezményekkel hozták oda, ami kész ráfizetés. Az euró bevezetése minden országban 10-20%-os inflációval járt. A holland ismerősöm azt mondta, hogy nagyon megbánták, visszasírják a guldent. Másik topicban leírtam, hogy már kiszámolták: a kelet.szlovákiai romák kb. 45 euró segélyt fonak kapni havonta. Az árak viszont nyugtiak.
Előzmény: SzekhelyiJ (66)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 70
Te már annak se örülsz, ha egyet értek veled?

Mondom: akkor nem érdemli meg az ország.
Előzmény: Jroux (68)
asmo Creative Commons License 2008.06.30 0 0 69
Szerintem is van jobb megoldás fletó! Menj a picsába, mint mondá sok eszű horn gábor.
Jroux Creative Commons License 2008.06.30 0 0 68

Ez csak a szokásos mocskolódás részetekről.

Nem csodálom, mert a jóléti rendszerváltásotok eredményeiről tényleg nem tudtok írni.

Végúl is örvendetes Ferkó kitartása, mert ő a legjobb érv a Fidesz mellett.

Előzmény: Törölt nick (65)
SzekhelyiJ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 67
Ferkó alatt tönkrement az ország, ti meg tapsoltok neki.
Előzmény: Törölt nick (65)
SzekhelyiJ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 66
Komáromi és pozsonyi cégnek bedolgozok, én nem igy látom.
Menj el nyirségbe vagy borsodba, ott is nagy a szegénység ,és sok a cigány.
A lényeg.
Ekahagytak minket a szlovákok az 1 főre jutó GDP-be, és már az átlagjövedelm terén is, 2009-ben lesz eurójuk.
2001-ben még hozzánk képest sehol nem voltak.
Ez azért égő, nem igy látod?
Előzmény: ambosz (63)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 65
És nem is érdemli meg a Kossuth reinkarnációjaként közénk ereszkedett JEL mindennapi útmutató szeretetét.

Úgy kell neki.
Előzmény: Jroux (64)
Jroux Creative Commons License 2008.06.30 0 0 64

Hát, ha még 2010-ben is az elkúró és bandája nyer, akkor ez az ország reménytelen.

ambosz Creative Commons License 2008.06.30 0 0 63
Három helyról van pontos ismeretem: Somorjáról, Ipolyságról és egy Kassa melletti kis faluról. Össze sem lehet hasonlítani őket. Az első helyen a milliomosok negyedében laknak rokonok, Ipolyság az átlagos, ahonnan tömegével járnak át dolgozni magyarba,
Kassa mellett olyan mély szegénység van, amit elképzelni sem tudtam.
Előzmény: SzekhelyiJ (62)
SzekhelyiJ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 62
Hát nem is tudom, de én is dolgozok szlovákoknak.
Az átlagbér elhúzott, GDP 9%, euró 2009-től, egyre több szolvák nálunk vesz lakást.
Románoknak hamarabb lesz eurója mint nekünk, ebben is biztos lehetsz.
Hála Ferinek!
Előzmény: ambosz (59)
SzekhelyiJ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 61
Parasztozól?
Ez megy nálatok, semmi teljesitmény csak mocskolás.
Előzmény: Törölt nick (55)
arnys Creative Commons License 2008.06.30 0 0 60
Miért kellene orvosi labor a közmunkairodára? Van elég foglalkozás-egészségügyi rendelő az országban, majd elküldi az önkormányzat a segélyezettet a legközelebbibe.
Előzmény: Törölt nick (53)
ambosz Creative Commons License 2008.06.30 0 0 59
Melyik környező ország húz el mellettünk?
Hétköznapi szinten ismerem a romániai és szlovákiai helyzetet, nem szeretnék ott élni.
/ KIvéve a miliomos negyedeket/
Előzmény: SzekhelyiJ (52)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 58
Hát ha tisztességesen ledolgozza azt, amit le kell, nem csal és mástól sem tűri el a csalást, ha nem csak munkakerülésért választ egyetemet és normális ismereteket tanul, akkor talán.
Előzmény: Törölt nick (56)
toloba Creative Commons License 2008.06.30 0 0 57
Mindenki tudja...
Mi a baj?
Előzmény: SzekhelyiJ (46)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 55
"Te milyen értelmes emberről hadoválsz?"

Bocs! Nem akartalak megbántani.

Persze unalmasnak azért unalmas vagy, meg paraszt is, hogy belerondítasz egy egyébként értelmesen pörgő topicba.

Legalább ilyenkor el is élvezel?
Előzmény: SzekhelyiJ (52)
ambosz Creative Commons License 2008.06.30 0 0 54
ÍGAZAD VAN! De ezt nem segélynek, hanem munkának hívják, ami után munkabért kellene hogy fizessenek.
Számadatok alapján utánna néztem Borsodban néhány faluban kifizetett segély összegének Forint/fő. 16 ezertől 30 ezerig jött ki havonta az egy főre jutó átlag.
Ebból épp csak a túlélésre futja.
Előzmény: Eleon Nóra (51)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 53
"Utcasepréshez ad absurdum milyen orvosi alkalmasság kell egy egészséges embernek?"

Például, ha süket és nem hallja, hogy jön az autó, elésöpri magát.

"Igen, tudatlanoknak füvet nyírni, szemetet szedni, parlagfüvet irtani, fát ültetni, iskolát meszelni. "

Egy allergiásnak pont ezek a munkák a kézenfekvők.

És mindkét bajjal lehet(ne) egyébként dolgozni.

Most már csak az kell, hogy egy teljes orvosi labor (orvossal) legyen telepítve az önkormányzati közmunkák irodájában.

Nem olyan egyszerű a téma.
Előzmény: Eleon Nóra (51)
SzekhelyiJ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 52
2002 óta eladósodott az ország, euró sehol, környező országok elhúznak, elhúztak mellettünk.
Te milyen értelmes emberről hadoválsz?
Ferkó egy idióta gazember.
Előzmény: Törölt nick (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!