Van egy Airis PDA-m és az a problémám vele, hogy ha szerkesztek rajta egy .txt file-t például és mentek, szinkronizálásnál a gépen lévő file-al írja felül a PDA-n lévő szerkesztett file-t.
Hogy lehet beállitani, hogy a PDA-n lévő fájl tartalma legyen az ami megmarad? Főleg ha a PDA-n szerkesztek.
Sajnos nem tudom telepíteni a laptopomra az active sync-t mert azt írja ki hogy a cab fájl hibás.(a telepítéshez szükséges kabinetfájl) Már próbálkoztam mindenhonnan több verziót de itt mindig megakad a telepítés. xp-sp3
Asus p535 van és egy olyan problémám van vele hogy 3x javították garban és mindig elveszett minden róla. Le lehet menteni valamilyen módon a telefon számokat róla és egyszerűen vissza tölteni?
A másik gondom pedig ha elindítom az msn-t rajta akkor beteszi az összes partnert a telefonszámok közé amitől használhatatlan és átláthatatlan lesz az egész.
A Notebook-om és a PDA-m közötti ActiveSync kapcsolat létrejön, majd kb. 30-40 másodperc múlva magától bont a kapcsolat. Ez van a 4.2-el és a 4.5-el is. Vajon miért?
Keress mindenhez cab file-okat, akkor nem kell használni az ActiveSync-et. Nekem a PDA-n indul el automatikusan napjában többször, anélkül, hogy ez be lenne állítva. Hülyét kapok tőle, és nem tudom leirtani :(
Elnezest az elobbi teszt-ert. Nekem ezzel a vacakkal az a gondom, hogy a Laptopot lefogja, de kiirtani em lehet a szervizek kozul. Hasznalat utan ujra kell inditanom... :( Egyebbel nem fogadja el a PDA a telepitest, vagy van erre mas modszer ?
Nekem van backup, hetente csinálok, de recovery-t még szerencsére nem kellett használnom. Szerintem fizikailag ott lesz az még vhol, talán a PDAmanián tudnak neked segíteni. Ha küldesz egy emilt, talán tudok pár PDA-s gurut ajánlani személyesen is, akik segíthetnek.
Igazából a jelek szerint semmilyen formában nem létezik már sehol. Gondolom, a neveket nem a kártyán, hanem saját memóriában tárolja... Lehet h nézek még egy olyan recovery progit, ami képes azt is kezelni, nem ismersz véletlenül hasonlót?
Na, eszerint nem csak én utálom. Arra nem jöttem rá, hogy miért indul el random módon a PDA-mon, anélkül, hogy bármihez hozzányúlnék. Egyébként én kábelen szinkronizálok, pont mert az activesync használhatatlan, vagy a kártyát pakolászom.
Mivel már eddig is elcseszte néha a szinkronizálást és elvesztett ezt-azt, nem engedtem neki semmit se szinkronizálni, csak file átvitelre használom... Erre gondoltam felrakom a notira is - első kézből törölt mindent.
Legalább egy kurva kérdést kirakna, hogy bocs, LETÖRÖLJEK MINDENT A FASZBA, VAGY VALAMIT HAGYJAK NEKED IS?
Tehát mégegyszer, jótanács mindenkinek: soha senki ne használja, ne telepítse, rá se nézzen, le se írja a nevét, ez nem program, ez egy kurva vírus, bár évek óta nem találkoztam olyannal, amelyik ekkora kárt okozott volna az adataim között.
Minden kollégának üzenem, hogy soha, semmilyen körülmények között senki ne használja ezt a szart.
Ha fileokat kell cserélni a gép és a pda között, inkább dugja át a flash kártyát.
Vagy valami. Sokan megszívták már, én azt hittem, elég óvatos lehetek és megúszom a bajt, de nem figyeltem, és lám, elég volt egy kis figyelmetlenség, hogy minden contact, bejegyzés eltűnjön a semmiben.
Csak azt tudnám hogy melyik degenerált fasz engedélyezte ezt a programot, ki engedte rá a felhasználókra? Hogy lehet ilyesmit kiadni egyáltalán???