Nekem is megvan magyar nyelven VHS-en több rész is. Azok alapján szívesen kreálok feliratot és begépelem, csak ahhoz előbb kéne egy angol verzió. A másik lehetőség, hogy begépelem a nyers szöveget, elküldöm, valaki pedig beidőzíti.
Egy másik topikban én is felemlegettem ez a sorozat a Hetedik út titkával, meg a A hegy gyomrábannal egyetemben. Ezek valóban a 80-as évek legjobb sorozatai voltak. Én csak egyet nem értek, az MTV-nek nincsenek meg a felvételek, miért nem adják le újra. Bezzeg pl. a kicsit későbbi templomosokat, ami egy magyar - francia koprodukció, azt lenyomták újra és újra, a Váratlan Utazást dettó. Nincs valakinek TV-s ismerőse, kéne valakivel beszélni, aki belelát ezekbe az ügyekbe és egyértelmű választ tudna adni, vagy talán le is másolni. :)
Nekem megvan az első évad ősöreg (eredeti angol) VHS-en, aztán megszereztem a VHS anyagok DVD-sített (még nem hivatalos) változatát, és hamarosan meglesz a (hivatalos) DVD-szett is.
Ja, és megvan az első évad (angol nyelvű) könyvben is.
Ennél többet egyelőre nem tudtam kihozni a dologból.
,meg is rendelném,de a lemezinfóból úgy tűnik,hogy subtitle nincs hozzá:(.,meg amúgy is az lenne a feeling,ha az első szezont (első hét rész) magyarul nézhetném meg,ahogy a 80'-as években leadták.....nagyon cool volt,össze-vissza paráztam magam rajta. =D=D=D
Ezen túlmenően valszeg sokára lesz mire ebből elkészül egy dvdrip és feliratot is kreálnak hozzá:(
pedig nagyon rákattannék,este a netet bújtam,de a torrentspy oldalon kívül nem nagyon találtam lehetőséget a letöltésre,a torrentspy meg sajnos most bukó :D
Már évek óta tervezem, hogy utánanézek, most viszont véletlenül rábbukkantam arra a sorozatra, amit a 80-as évek elején/közepén néztem óvodásként, aztán jókat rémálmodtam tőle, és még most is kivert a víz a képeket látva (na meg a főcímzenét hallgatva...) Emlékszik még valaki rá? Jó lenne megszerezni valahonnan...