Keresés

Részletes keresés

Camus Creative Commons License 2012.01.24 0 0 13

Egy VHS rip jó lenne tényleg. Valaki találkozott felirattal?

Előzmény: djkalo (11)
Giorgio Volli Creative Commons License 2010.07.08 0 0 12
Azokból a magyar nyelvű VHS-ekből tudnál esetleg DVD-re kopizni? Nagyon megköszönném!
Előzmény: djkalo (11)
djkalo Creative Commons License 2010.07.03 0 0 11
Üdv!

Nekem is megvan magyar nyelven VHS-en több rész is. Azok alapján szívesen kreálok feliratot és begépelem, csak ahhoz előbb kéne egy angol verzió. A másik lehetőség, hogy begépelem a nyers szöveget, elküldöm, valaki pedig beidőzíti.

Egy másik topikban én is felemlegettem ez a sorozat a Hetedik út titkával, meg a A hegy gyomrábannal egyetemben. Ezek valóban a 80-as évek legjobb sorozatai voltak. Én csak egyet nem értek, az MTV-nek nincsenek meg a felvételek, miért nem adják le újra. Bezzeg pl. a kicsit későbbi templomosokat, ami egy magyar - francia koprodukció, azt lenyomták újra és újra, a Váratlan Utazást dettó. Nincs valakinek TV-s ismerőse, kéne valakivel beszélni, aki belelát ezekbe az ügyekbe és egyértelmű választ tudna adni, vagy talán le is másolni. :)

Giorgio Volli Creative Commons License 2010.06.06 0 0 10
Nekem megvan az első évad ősöreg (eredeti angol) VHS-en, aztán megszereztem a VHS anyagok DVD-sített (még nem hivatalos) változatát, és hamarosan meglesz a (hivatalos) DVD-szett is.

Ja, és megvan az első évad (angol nyelvű) könyvben is.

Ennél többet egyelőre nem tudtam kihozni a dologból.

:-)

"Rothgo!"
Traider Creative Commons License 2010.03.02 0 0 9
Én most végeztem a 2.évaddal, egész jó lett, főleg a 7.része.
Jó lenne azért hozzá angol felirat, talán akkor le is fordítanám :)

A Helent játszó Lisa Turner akkor és most:

Lisa Turner
FLARE1 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 8
sajnos még nem fordítják,kellene az angol felirat hozzá,úgy könnyebb lenne fordítót találni
Előzmény: Camus (7)
Camus Creative Commons License 2009.11.30 0 0 7
és esetleg akadt már fordító? Ha lenne angol felirat könnyebb lenne
Előzmény: FLARE1 (6)
FLARE1 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 6

meg is van:):)

mind3 szezon

Előzmény: FLARE1 (5)
FLARE1 Creative Commons License 2009.07.24 0 0 5

még szép hogy érdekel:):)

Úgy tűnik már kiadták 3 lemezen a 3 szezont egyben

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/5600681/-/Product.html?searchstring=into%20the%20labyrinth&searchsource=0&source=9593

,meg is rendelném,de a lemezinfóból úgy tűnik,hogy subtitle nincs hozzá:(.,meg amúgy is az lenne a feeling,ha az első szezont (első hét rész) magyarul nézhetném meg,ahogy a 80'-as években leadták.....nagyon cool volt,össze-vissza paráztam magam rajta. =D=D=D

Ezen túlmenően valszeg sokára lesz mire ebből elkészül egy dvdrip és feliratot is kreálnak hozzá:(

pedig nagyon rákattannék,este a netet bújtam,de a torrentspy oldalon kívül nem nagyon találtam lehetőséget a letöltésre,a torrentspy meg sajnos most bukó :D

van ötlet???

Előzmény: Camus (4)
Camus Creative Commons License 2009.06.23 0 0 4
Üdv,

Nekem megvan az első évad angolul, tud valaki egy jó fordítót? Kéne valami jó felirat, már akit érdekel...

enigma1978@citromail.hu
forumozok Creative Commons License 2008.06.24 0 0 3
Ebben volt a "Megtagadom tőletek a Nídust?"

Előzmény: Deacon (-)
pumpika666 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2

rodgo, v. rotgo volt az egyik faszi neve, ha jól emléxem

:sn4ke: Creative Commons License 2008.06.24 0 0 0
j0 v0lt emlékszem én is
Előzmény: Deacon (-)
Deacon Creative Commons License 2008.06.24 0 0 1

Ja, a link lemaradt. És akkor már jöjjön egy pár kép is : )

Deacon Creative Commons License 2008.06.24 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Már évek óta tervezem, hogy utánanézek, most viszont véletlenül rábbukkantam arra a sorozatra, amit a 80-as évek elején/közepén néztem óvodásként, aztán jókat rémálmodtam tőle, és még most is kivert a víz a képeket látva (na meg a főcímzenét hallgatva...) Emlékszik még valaki rá? Jó lenne megszerezni valahonnan...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!