Nekem ugyan HTC Touch Cruise-m van, de ez gondolom az összes WinMo 6.x-es HTC okostelefonra igaz. Van egy automatikus szókiegészítés a billentyűs bevitelhez, amivel több a baj, mint a haszon, mert ha én pl. beírom, hogy "nem ", azt hozza be, hogy "nemesis ", mert a javaslatok között az van legelől, és nem az, mit én beírtam. (Az angol szótár megelőzi a magyart és a felhasználóit?)
A Settings/Personal menüben ezt a funkciót ki lehetne kapcsolni, de gyakorlatban nem kapcsolja ki. Mit tehetek?
Akkor valamilyen Bluetooth host program kell. Pl. a Bluesoleil. De a telefonokhoz (jobb cégek) szoktak adni saját le/feltöltő, szinkronizáló szoftvert is. (Pl. a Nokia.) De az csak a saját észjárása szerint szinkronizál, a BlueSoleilnél meg sokféle üzemmód van.
De a számítógépben van Bluetooth? Notebookokban szokott lenni, de asztali gépekben ritkán, azokhoz venni kell 2-3000 forintért egy USB-s BT dongle-t
Windows-os a mobil. Vezeték nélküli kapcsolatot szeretnék, az ActiveSync pedig csak kábelen kapcsolódik, ha jól tudom (és egyébként sem működik ez a funkció már régóta a telóban :(
Ha ez egy Windows Mobil oprendszerű gép, akkor erre alapvetően az ActiveSync van kitalálva. Az Androidban meg ez szerintem már automatikusan benne van.
A kérdés megoldódott. A hibaüzenet nem mondta meg a frankót: a SIMM kártya érvénytelenítve lett, mert több mint egy éve nem volt rá feltöltés. Új kártyával megy a telefonálás.
Nekem ugyan Kaiserem van (most vettem a Vaterán), de a probléma valószínüleg nem típusfüggő. Régi SIMM kártyát tettem bele, a PIN kód beaírása után megjelent egy "Smartcard not provisioned MM #2" kiírás, amiről azt már tudom, hogy azt jelenti, hogy 3G módban nem használható. De ez ok arra, hogy egyáltalán ne működjön telefonként a kütyü? Ugyanis ez van.
Legend tulaj vagyok pár napja. Kialakítottam a google mail fiókom, de nem lehet kilépni belőle. Bárki kézbe kapja a telóm, és már ott van a levelezésemben. A használati utasítás sem foglalkozik ezzel, csak a belépéssel, de máshol sem találtam erre vonatkozó utalást. Ez normális dolog lenne?
Gondoltam, sebaj, megszüntetem a valós fiókom, és kialakítok egy kamut, a Market , és a frissítések miatt.
Itt ért a második meglepetés, mert nem tudom megszünteni. CSak úgy lehetne, ha visszaállítanám a default értékeket, de ezt meg a Beállítások menü Adatvédelem pontjában tehetem meg. No, ilyen meg nincs. A 22-es csapdája.
Üdv, A segítségetek szeretném kérni egy nemrég vásárolt HTC Touch 3g ügyében. Talán annyira nem specifikus a kérdés, Touch 3g topikot meg nem találtam. Szóval: Képtelen vagyok úgy beállítani a telefont, hogy a bejövő hívások számát (illetve nevét) lássam. Nem is találtam ilyen állítási lehetőséget, de azt nem hiszem, hogy csak azonosítás nélküli telefonszámokról hívnának. Mindegy, hogy ki és hogyan hív, semmit nem látok belőle!
Szokni kell mindenképpen, általában 2 kezes ez a dolog. Persze ha olyan billentyűzet progit töltesz rá, ami funkcionálisan ugyanaz, mint a sima telefonokon, akkor nem igazán van különbség, ott már csak azt kell szokni, hogy nem érzed a gombok széleit.
Üdv! Azt kérdezném Tőletek, hogy ujjbeggyel sms-t írni "milyen" ezeken az érintős mobilokon, a hagyományos billentyűzetesekhez képest? (egy kézzel könnyű e stb). Köszi előre is!
DualBoot és ROM frissítés témában szeretnék segítséget kérni. Van egy frissen beszerzett Diamondom, előtte Eten X600-am volt, amin jópár ROM-ot próbáltam és általában a házi készítésűek jóknak bizonyultak, ezért érdekelne ennél a típusnál is. Konkrétan arra lennék kiváncsi, honnan lehet beszerezni a ROM-okat, a flash-eléshez szükséges fájlokat, leírást hozzá, továbbá a Dual Boot mikéntje érdekelne. Ha valaki linkek helyett itt leírná mit hogyan, azt is nagyon megköszönném. :)
Ezen én nem látok magasságot. Sőt, egyetlen hasonló képen sem láttam.
Megjegyzésként: a GPS magasság adatával a teljesen nyílt területen kívül nem fogsz sokra menni. Városi környezetben a GPS vertikális hibája az elméleti geoidhoz képest nagyjából 3-4-szerese a vízszintes hibának, vagyis ha a GPS 10 méteres vízszintes pontosságot mutat, akkor a függőleges pontosság 30-40 méter, zárt utcában vagy magas házak között ez simán 100 méter is lehet.
Nekem a jó minőségű vevővel felszerelt cél-GPS sokszor 50 métert téved és jó idő kell, hogy az általam elvárt 10 méteren belüli pontosságra "érkezzen".
Viszont most vmit nagyon elrontottam, az egész szoft + touchflo angol nyelvű lett. Letöröltem egy progit, amivel magyar billentyűzetet adott a géphez, különböző skinekkel. Mikor újrainditottam a telót, minden angol lett rajta. Hogy állithatom vissza magyar nyelvűre a windows moblie-t és a touch flo-t?
Én értem mit akarsz mondani, utána néztem, úgy van. OK. Csak az nem tetszett ahogy írtad, kioktató jelleggel. Egyébként ja, más is hozzászolhat ne csak te, de már ennyi infó bőven elég volt a táccsflóról...
OK, vessünk egy pillantást a cikk dátumára, vagy a ROM számára. Tavaly június. Amikor a készülék piacra került. Nem ment normálisan az animális, ez van. A javítás, ahogy ezt meg x-edszerre átrágjuk az, hogy nincs animáció. Tudjuk ezt még tovább rágni?