Csak azért írok, hogy más ne essen ilyen hibába, hogy ettől a cégtől próbál meg rendelni kertápolást, kertgondozást. A cég neve Arillusz Kft. A nyáron társasházunk a kertész, kertgondozási feladatok elvégzésére megbízható vállalkozásokat, vagy kertészt keresett. A fent említett társaságot választottuk most így utólag hiba volt. Megalkudott vele az egyik tulajdonos társunk. Meg is beszélték hogy a rákövetkező héten jönnek, mielőtt jöttek volna előtte lévő nap telefonáltak, hogy nem tudnak jönni ekkor egy újabb időpontot beszéltünk meg, majd mondtuk, hogy előtte még felhívjuk őket mert konténert kell rendelni. Hát így is lett. Felhívtuk őket három nappal előtte, hogy jönnek - e akkor azt mondták jönnek. Mi megrendeltük a konténert. Amit persze szerencsétlenségünkre ki is kellett miattuk fizetni. Eljött a megbeszélt nap. Vártunk csak vártunk, a kertészek csak nem jöttek. Felhívtuk őket mert telefonálni sem telefonáltak, hogy ne rendeljünk konténert, vagy hogy egyáltalán lemondják az időpontot. Aki megállapodott velük, annak a számát ismerték és hiába hívta őket folyamatosan, az ő számára nem vették fel a telefont. Pedig sokszor próbálta aznap. Gondoltam, hogy az enyémet nem ismeri és akkor felveszik a megadott telefont. Hát így is lett. Le is rohantam hogy miért nem jöttek erre jött egy kitalált mesével, hogy a főnöke elutazott külföldre és hogy ő nem tud semmit ő csak megkapta a telefont. Gondoltam szép mese, csak én sem vagyok hülye, ilyet én is kapásból ki tudok találni, csak az a probléma, hogy ez igen átlátszó volt mert aznap még egyszer a másik szomszédom is felhívta más ürügyet kitalálva és láss csodát hát nem a vezető volt, és persze nem volt külföldön. :) Hát ennyit erről a cégről. A web lapjuk megtalálható a neten arilluskert címszó alatt. Aki teheti kerülje el ezt a céget.
ez teljesen véletlen, a nyílt közbeszerzési eljárás minden jogszabályi előírásnak megfelelően zajlott, és a legjobb ajánlatot adó céget választották ki a munka elvégzésére, amelynek fejében messzemenőkig arányos és méltányos összeghez jutott a nevezett vállalkozás
Hiába távolította el áprilisban Medgyessy Pétert Gyurcsány Ferenc, azért maradt bőven bevételi forrása a volt kormányfő családjának. A balatonösszödi kormányüdülő kertészeti munkáit több, mint 11 éve Medgyessy lánya, Ildikó cége végzi, eddig nagyjából 400 millió forintot utaltak ezért a Titina Kft. számlájára. 2008.06.11. 15:30 Hiába távolította el áprilisban Medgyessy Pétert Gyurcsány Ferenc, azért maradt bőven bevételi forrása a volt kormányfő családjának. A balatonösszödi kormányüdülő kertészeti munkáit több, mint 11 éve Medgyessy lánya, Ildikó cége végzi, eddig nagyjából 400 millió forintot utaltak ezért a Titina Kft. számlájára.
Eltakarítják a havat, sepregetnek, füvet nyírnak, locsolnak, virágot ültetnek és ápolnak a Titina Kft emberei a balatonöszödi kormányüdülőben.
Havi 3 milliót kap az üdülő karbantartásáért a Titina Kft Fotó: Knap Zoltán
A társaság a volt miniszterelnök, Medgyessy Péter lányának tulajdonában van. A 20 hektáros, minden luxussal ellátott üdülő karbantartásáért a legutóbbi adat szerint majd havi 3 milliót kap a Titina Kft. Átlagáron beszoroztuk az összeget, és kiderült: 11 év alatt megközelítőleg 400 millió forintot kasszírozhatott a kertészmérnöki diplomával rendelkező Medgyessy Ildikó vállalkozása - csak ebből a megbízásból. A cégnek egyébként határozatlan idejű szerződése van az öszödi terület kezelésére. - Remélem, még sok kormány alatt végezhetem a munkámat, jelzem az Orbán-kormány alatt is én cégem végezte az üdülő rendbenntartását - fogta rövidre mondandóját Medgyessy Ildikó, akinek cége továbbra is zavartalanul működik, annak ellenére, hogy Gyurcsány Ferenc idén áprilisban felszámolta Medgyessy Péter utazó nagyköveti státusát, mert az ex-kormányfő többször is kijelentette, hogy Gyurcsánynak mennie kellene.