Keresés

Részletes keresés

kutyassanya Creative Commons License 2018.05.20 0 0 44

Én sem a Petsafe mellett döntöttem. A weben található leírásaikban ezt találtam. 

 

"A mi feladatunk, hogy garantáljuk az Ön kisállatának biztonságát, miközben gondoskodjunk azon eszközökről és technológiákról, amelyekkel sikeresen oktathatja házi kedvencét Ha bármilyen kérdése van, kérem lépjen kapcsolatba a PetSafe® ügyfélszolgálatával: 1-800-732-2677 ."

 

Miért nem lehet megadni egy magyarországi telefonszámot, ha gondom van. Ha kérdésem van hívjam az USA-t. Remek. Kösz nem.

mickeydee Creative Commons License 2017.04.23 0 0 43

a dogwatch nekünk is remekül működik 

ráadásul profi módon el is telepítette nekünk a forgalmazó cég

 

miután a többi forgalmazó nem is akarta telepíteni a termékét még egyértelműbbé vált a dogwatch

mindenki csak azt tudta mondani, hogy milyen egyszerű és házilag is könnyű telepíteni

 

amikor megcsinálták, akkor azért térkövet is fel kellett szedni és pontosan beállítani a rendszert. ezt elnézve nem is lett volna olyan egyszerű a kertünkbe kiépíteni

 

jó a termék és jó a csapatuk

 

csakakutyam Creative Commons License 2017.04.23 0 0 42

nekem is a dogwatch vállt be

nem tud átszaladni a kutya a rendszeren, mert egyből kapja az ütést, amint beleér. régi rendszerem olyan volt, hogy a kutya csak akkor érezte, amikor már majdnem átért a zónán

valami késleltetése volt a nyakörvnek, na hát olyat ne vegyetek, mert a kutya kijátsza

ráadásul a kutya máshol is kapott ütést nem csak a zónába, le kellett cserélnem és ha már cseréltem, akkor a legjobbat vettük

 

dogwatch a legjobb

Egyesmeggyes Creative Commons License 2016.10.20 0 0 41

Mi dogwatch kutyakerítést vettünk jó pár éve 2 kutyára. Az örök garancia kihagyhatatlan volt, mert erősen rágott még a két kutya.

Évek múltán az egyik kütyü nem működött és garanciába adtak egy vadi újat. Azt nem tudom miért buli ez nekik, de nekünk tök jó, hogy csak egyszer fizettünk érte.

 

A dogwatchnál tényleg örökös garanciát vállalnak ezek szerint.

 

Szuperül működik még most is.

 

Köszi dogwatch :)

 

 

T Man Creative Commons License 2014.05.25 0 0 40

Ha lecserélem a gyári vékony vezetéket egy jóval vastagabbra, attól lesz baja az adónak?

charlie-21 Creative Commons License 2013.12.08 0 1 39

A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek megbízhatóak. A mienk már 7 éve működik, csak elemcsere kellett.

charlie-21 Creative Commons License 2013.11.22 0 0 38

Ha jól tudom Petsafe egy angliai cégként indult, amit az amerikai (RSC) cég megvett.

 

RSC sok mással is foglalkozik, de a Dogwatch csak ezt az iparágat fejleszti tökéletesre, hisz csak ezzel foglalkozik.

 

Összevetették már a Dogwatch-ot az IF-el is, de ebben is kitűnik a Dogwatch.

 

 

http://dogwatch.hu/dokumentum/Dogwatch%20%C3%B6sszehasonl%C3%ADt%C3%A1s.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/docs/comparison_dw_to_if_2010__sept_.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/comparison_dogfence_guide_2010__dec_.pdf

 

http://www.dogwatch.com/images/docs/battery_comparison_2010v.2.pdf

hotimi72 Creative Commons License 2013.11.16 -1 0 37

Van még egy dolog amiért a PetSafe nekem sokkal szimpatikusabb. A PetSafe, úgy tűnik, hogy nem használja az internetes hirdetéseiben a konkurencia márkanevét......, viszont nekem úgy tűnik, hogy az Ön által említett cég mintha használná a Petsafe, Innotek, márkaneveket!!!...Miért????...!!!!!!!!!???????  Magyarországon! (Petsafe, Innotek....)

hotimi72 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 36

Az tudta Ön kedes Charlie-21, hogy a PetSafe márkát ugyan az az amerikai cég, a Radio Systems Corporation birtokolja, amely cég a legrégebbi (1973) amerikai professzionális kutyakerítés márkákt is birtokolja, az Invisible Fence -et.

http://www.invisiblefence.com/

Ennek tudatában még most sem írnám azt, hogy a PetSafe a "legjobb kutyakerítés márka", hanem úgy fogalmaznák, hogy az EGYIK LEGJOBB láthatatlan kutyakerítés márka.

charlie-21 Creative Commons License 2013.11.08 0 0 35

az összehasonlított adatok alapján is a legjobb kutyakerítés márka a Dogwatch:

 

http://dogwatch.hu/dokumentum/Dogwatch%20%C3%B6sszehasonl%C3%ADt%C3%A1s.pdf

 

ebből kiderül a rendszerek fenntartási költsége is (elemélettartam)

 

 

hotimi72 Creative Commons License 2010.11.09 -1 0 34

 

Nos Kedves Charlie-21!

Önnel ellentétben nekem van PetSafe kutyakerítésem, ami tökéletesen működik.Én is hallottam a rejtett(Dogwatch) kutyakerítésről amiről én tudom, hogy ugyan csak tökéletesen működik. Ha Ön üzletileg elhivatott azért,hogya DogWatch-ot reklámozza, és ezt csak úgy tudja tenni, hogy egy másik neves Amerikai cég termékét negatívan tünteti fel minden ok nélkül, ám tegye. De szerintem ezerszer több pénzt visz el az önök zsebéből, azoknak a kutyakerítéseknek a magyarországi „forgalmazása”, amelyeknek még márkanevük sincs, nincsenek bevizsgálva(életveszélyesek a kutyára nézve), nincs rajtuk a CE, nincs rájuk garancia minimum 1 ÉV, és legfőképpen nem adóznak a „forgalmazóik” egy vasat sem, és még sorolhatnám. Visszatérve a Dogwatch -ra és a PetSafe -re, szerintem mind a kettő nagyon jó márka!!!!

charlie-21 Creative Commons License 2010.10.11 0 0 33

Hallottam már a petsaferől, de nem volt elég meggyőző.

Nekünk a dogwatch ebőrző rendszer vált be remekül.

A legfontosabb dolog az, hogy a készülékekre örök garanciát vállalnak.

Akik ilyenbe gondolkoznak azoknak csak ajánlani tudom, hogy ez segit: rejtettkerites.hu

Freya0529 Creative Commons License 2010.09.09 0 0 32

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni. Sajnos, elkerülhetetlen egy ilyen kerítés nálunk, illetve a lányomnál. Több mint tíz éves kutyáról van szó, ivartalanítás alatt felébredt 5 évvel ezelőtt, és azóta a hirtelen fénytől, villámlástól, vihartól nagyon fél. Átugrik minden kerítést, árkot, bokrot, és rohan a lányomtól hozzám, ott is valahol átugorva mindent. Ez még nem lenne akkora baj, de szereti az ablaküveget is betörni, ha úgy találja a kedve, hgoy inkább a lakásban tartózkodik, mint a saját udvarában (a lányomnál) vagy nálam, aki kb. 200m-re lakom. Az üveges már szinte szó nélkül kijött régebben, amikor még nálam lakott az ebóca. Két éve költözött a lányommal együtt egy új házba. A lányomat imádja, ő a falkavezér, tehát nem is ez a gond. Szóval, nem egyszerű kóborlásról van szó. Próbáltuk láncon tartani, majdnem felakasztotta magát, egész nap ugatott. A nagyságához mérten hihetetlen erőre képes, a földbe bedöngölt cölöpöt is kihúzta, a házát megette. Egyébként aranyos kutya, ha süt a nap, a gazdi mellette....Soha hosszú távon - mivel így jártunk - nem volt megkötve, bekerítve. Gondolkoztam már a nyugtatón is, de honnan tudjam előre, hogy biztosan jön-e a vihar, stb.

Kérem, hogy az okos kiképzők kíméljenek, mert öt éve képtelenek vagyunk megoldani ezt a problémát, kennelbe nem akarjuk zárni, hogy egész nap ugasson (na, meg hogyan őrizné a kertet elzárva), mivel szinte csak kisgyerekesek laknak a környéken. Utána meg jöhetne az ugatásgátló nyakörv...

Tehát véleményeket szeretnék különböző kerítésekre, mert láttam 15 ezerért és majdnem 150.000 forintért is.

Köszi előre is minden építő gondolatot, ötletet.

(az elajándékozás, stb. is felmerült, de nem nagyon akarjuk. Még mindig reménykedünk jó megoldásban.)

 

hotimi72 Creative Commons License 2009.09.06 0 0 31

Még a tavalyi évben vásároltam ilyen PetSafe  kutyakerítést. A kutyakerítés azóta is szuperül működik. A kutyik a helyükön vannak! Mi megúsztuk a kerítés építést, és még gyeprácsot sem kellett venni. Most tavasszal a kutyakerítéssel körbe vettük a medencét, hogy a kutyik oda se tudjanak belemenni. Szerintem abszolút nem okoz a kutyáknak fájdalmat, mert miután telepítettük a kutyakerítést, 1-2 hét után már cssak a nyakörv hangjelzéséig jutottak el.

riki15 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 18

Szerintem a gyeprácsot egyszer kellene megcsinál(tat)ni. De miért jó, ha egy kutyát rendszeresen áramütés ér? Már 40 éve foglalkozom kutyákkal, tenyésztettem és rendszeresen ki is képeztem öket. Soha nem volt szükségem ilyenre. Minden kutyát le lehet nevelni a hülye szokásairól, csak türelem és idö kérdése. Az pedig, hogy egy kutya "vadbarom" a saját "felségterületén" teljesen normális. A család neki a "falka" amit védeni kell a betolakodók ellen. Hogy ö a rangsorban hol áll egy másik dolog. Ha a gazda nem elég következetes a nevelésben hamar a fejére nöhet egy dominánsabb eb. Viszont ha ilyen "villanypásztort" veszel, nagy valószinüséggel a kutyádból még nagyobb "barom" vagy a másik véglet, hogy félös lesz .

Szerintem ahogy az árát néztem ennek az elektromos kerítésnek, olcsóbb lenne a gyeprács!  

Előzmény: srf (16)
srf Creative Commons License 2008.06.11 0 0 16
300 m gyeprács!

Inkább a villanypásztor!
Előzmény: missparker (11)
missparker Creative Commons License 2008.06.11 0 0 12
Hogy megegye, amit főzött :)
Előzmény: Törölt nick (6)
missparker Creative Commons License 2008.06.11 0 0 11
Nálunk a drótkerítést bontogatta a kuty, a negyedik szomszédból hoztuk vissza :) A megoldás nálunk a tüzépen kapható betonacél-háló. Ezt 1mx5m-es tekercsben adják. Le tudod szúrni az alját a talajba annyira, hogy nem lesz kedve kikaparni, átbújni alatta nem tud, mert túl erős, és szúrná, valamint túl nagy lyukat kellene ásni. A felső részén meg odadrótozni a meglévő kerítéshez. Kell még egy erővágó, hogy méretre tudd vágni, az sem nagy beruházás.

A nem drótkerítés van, hanem alábújás, akkor gyeprácsot kell telepíteni a kerítés tövébe, hogy ne tudja kikaparni. Ez is bevált nálunk, ásás ellen.
Előzmény: srf (8)
srf Creative Commons License 2008.06.11 0 0 8
Jaj már!

Szerencsétlent kitette valaki kölyökkorában, télen, mi meg befogadtuk. Velünk nem agresszív, de senkit nem enged a közelünkbe. Hogy ez féltékenység, vagy valami falka-hierarchia, nem tudom, csak azt, hogy senki nem tud hozzánk bejönni, míg el nem zárjuk valahová. Egye fene, ezzel ellennék, de mondom, mostanában átszökdösnek a szomszédba. A szomszéd is agresszív barom, aki rendőrrel fenyegetőzik.
Nyilván a legjobb megoldás az eb, vagy a szomszéd kiiktatása, de inkább békés megoldást keresek... :)
Előzmény: Laci082 (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.11 0 0 6

srf: Nincs rossz kutya, csak hozzánemértő gazdi! Minden viselkedési zavar orvosolható, csak egy jó kutyatréner/kutyasuli kérdése az egész. Van olyan is, amelyik házhoz megy és még az agresszív baromból is tud, kíméletesen kezes bárányt faragni.

muster: mit érdemel az olyan, aki kutyák mérgezésére buzdít?

Laci082 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 4
B+, ez állatkínzás, nehogy ilyen szarokat tegyél a kutyádra. Ha nem bírsz velük, pláne ha így írsz róluk ("agresszív barom"), akkor inkább add le őket egy menhelyre...
Előzmény: srf (3)
srf Creative Commons License 2008.06.10 0 0 3
Jézus, dehogy!

Csak van két kutyánk, és állandóan áttúrják magukat a szomszédhoz egy macska után. Az egyik meg egy agresszív barom is (mármint a kutya) és féltem a szomszéd nénit.
Hiába javítgatom a kerítést, mindig újabb lyukat fúrnak a háló alatt. Már betonalapon gondolkodom, de az meg marha sok pénz és munka...
Előzmény: VT22 (2)
VT22 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2
Reklámtopik? :O
Giovanna... Creative Commons License 2008.06.10 0 0 1
Egy westiet ismerek ak használja. Hatásos, csak az elején sokszor megcsípte az áram. Szerintem full kinzás a dolog. És a nyakörvnek mindig rajta kell lennie szorosan, szegénynek csúnya piros ott a bőre. De tény, nem megy a kerítés közelébe sem.
Előzmény: srf (-)
procaliber Creative Commons License 2008.06.10 0 0 0
0 ilyet láttam
srf Creative Commons License 2008.06.10 0 0 topiknyitó
Halló!

Van valakinek tapasztalata PetSafe láthatatlan kutyakerítéssel?
Használja valaki? Működik?
Egyáltalán látott már valaki ilyet működés közben?

Én csak ezt találtam csak róla: Wilson-Trade Kft.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!