Azt még akkor sem kapna, ha nyernék a lottón. Ezt az autót is csak akkor vagyok hajlandó megcsinálni, ha a háromkerekű bringa már megy. Csak fokozatosan lehet bevezetni a dolgokat, különben olyan, mint ha a mákos rétessel kezdenénk az ebédet.
:):) Én akkumlátoros terepjárót vettem a fiamnak......odafelé taposta....visszafelé meg nem volt hajlandó beleülni.1 km-en át cipeltem a hónom alatt a kölköm...a terepjárót meg vonszoltam magam után......közben anyáztam erősen.....attól fogva csak a teniszpályán kavarhatott körbe-körbe.
Megtaláltam a Nők lapja Cafén az idevágó topikot. Elolvasni nem vagyok hajlandó, de elküldöm a linket Binzunsteinnének. Ilyen a modern házasság? A házastársak emailben konverzálnak?
Rengeteg hajszinezőt lehet kapni.....egyszeri mosás után nem veszti el a szinét...kb 6-7 mosás után jön ki....persze szőke hajra fekete szinezőt nem tennék...:):)
Én a hab formáját próbáltam.Barna hajra vöröset.Az őszhajat nem fogja be.....erre gondoltál?
Na, akkor gyorsan offoljuk szét a topikot! Ti biztos tudjátok, hogy lehet-e még Mo-on bemosót, vagy mi a szart kapni. (Azt a valamit, ami olyan, mint a hajfesték, csak kijön a mosással.) Nejem mindig elfelejti megkérdezni a Szépítészet topikban, közben meg halálra idegeskedi magát, hogy a DM-ben nem talál.
Ha gyorsan sikerülne milliókra szert tennem,rögtön okos lennék,humoros....na és nem utolsósorban gyönyörű is.A fene se bíbelődne a műtőasztalon.Hihetetlen változásokon mennék keresztül szemvillanásnyi idő alatt....és mindezt spontán :):)
Ha megtudod, négyet mondj meg belőlük nekem is. Tegnap már megint felnéztem felelőtlenül az ebayre, és ott ácsorgott a kedvenc autómból kettő is. Ráadásul nagyon barátságos áron. (1-1,2 MFt körül.) Szóval elég lenne négy, az neked igazán semmibe sem jön.
Úgy próbálod megtízszerezni a vagyonod,hogy az összes környező ország veszélyes hulladékát,radioaktív szemetét betárolod itt.....köztük a Csernobil négyes blokkját......