Térdelj le az Úrnőd előtt és viseld a büntetésed! Imádom, ha felnőtt férfiak hevernek a lábaim előtt. Az unalmas feleséged helyett olyannak add a pénzed aki meg is érdemli. Utolsó cseppig kiürítem a bankszámlád és élvezni fogod!
lovelllamia@gmail.com
Használt bugyit, harisnyát, nyálat és "aranyesőt"is árulok.
Szia Nettike! Csodás lábad van, épp olyan, mint amilyenre vágyom. Hosszú, keskeny, ápolt, bársonyos bőrű. Ráadásul a nagylábujjad is szép, fejlett, szilva alakú. Ez számomra abszolút ideális. De szívesen kényeztetném...!
Köszönöm a pozitív hozzáállást. Egyébként annál is inkább nem neked szólt, mert elegendő visszamenni 20 hozzászólást hogy lássunk tőled teljes lábas képeket is.
Köszönöm hozzászólásodat, abszolút nem sértődtem meg, sőőőt örülök, hogy valaki érdemben-értelmesen leírja, hogy mit szeretne látni. Ahány ember annyi igény, szóval én szívesen veszem, ha "instruálnak", hogy milyen jellegű képes tartalmak érdekelnék őket, ezért köszönöm neked, hogy leírtad, evidenciában tartom és csinálok legközelebbre ilyen képeket ígérem:)
A képedtől függetlenül, ez engem is zavar jó ideje. Szinte az összes lábas topik a lábfejekkel, lábujjakkal, talpakkal van tele, miközben a vádlik, combok, amik legalább annyira a lábhoz tartoznak (és nálam kiemeltebb érdeklődésre is tartanak számot az előbbieknél), méltatlanul háttérbe szorulnak.
A másik ilyen, (itt féloff, bár a popsi is a láb része) az a popsi topikok teleszórása a nagy totál segglyukakkal, miközben a popók szép íve, formássága rejtve marad sok esetben.
Szóval félre ne értsd, nem a képeid ellen szól amit írok, de ha már ennyi lábtopik van a HUSZ-on, akkor lehetne "szakosodni" így mindenki oda járhatna, ami a kedvére való.