Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2008.05.21 0 0 41
Ok! OK! + 1 "b"
Előzmény: zividivi (40)
zividivi Creative Commons License 2008.05.21 0 0 40
Nem értem, miért éppen Kínát?

Saját kormányunkat kellene előb, hát nem?
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.05.21 0 0 39
Nekem rokonom él kint, szabályos meghívólevelet írt és így se adtak vízumot, csak, hogy két hétre kimenjek... mindezt a WTC összedőlése előtt amúgy...
Odamentem az ablakhoz, ahol a néger nő közölte, hogy nem mehetek. Deák Bill Gyula is ott volt, ő is kért vízumot, de róla is azt hitték, hogy esetleg új életet fog majd kezdeni az USA-ban, szóval ő se kapott :D
Röhejesek, úgy, ahogy vannak, én most már akkor se mennék, ha fizetnének érte.
Előzmény: Törölt nick (37)
vasegér Creative Commons License 2008.05.21 0 0 38
nem kell megalázkodni, a seggét sem kel nyalni senkinek, de olyan dolgokat is felesleges kinyilatkoztatni amit nem várnak el tőlünk és nem is haszál az országnak. továbbá lehet okosan is nyilatkozni. az angolszász nyelvterületen sem azt mondják a csúnya nőre hogy "csúnya" hanem, hogy "érdekes" 
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.20 0 0 37
Amikor arra gondolok, hogy az USA-nak kellett a nagyapám munkaereje és én meg most megalázkodjak, ha oda be akarok utazni. ilyen még a Szovjetúnióban sem volt.
Előzmény: Hozzászól, ó! (35)
lulu? Creative Commons License 2008.05.20 0 0 36

Nem fognak ( mármint eltűnni)- az , hogy Neked hiányoznak-e vagy sem az nemigen érdekli a világot. egyszerűbb lenne normális kapcsolatokat építeni akivel csak lehet  mert abból végre mi is profitálhatnánk végre. Dehát mi mindig éppen útálunk valakiket  ( vagy segítünk haragudni valakiknek) aztán azok visszaútálnak mi meg jól megsértődünk aztán a politika miatt mindig kimaradunk a jó üzletekből , kereskedelmi megállapodásokból. Mire észbekapunk már késő...A világ meg közben halad és tojik ránk.

Aztán lehet még 50 évig egymásra mutogatni itthon , hogy megint ki volt a hibás ..

Előzmény: comad (22)
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.05.20 0 0 35
Teljes mértékben igazad van. El is ítélem az USA-t.
Előzmény: Törölt nick (33)
lulu? Creative Commons License 2008.05.20 0 0 34
:-DDDDDD
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.20 0 0 33
80-ban Amerika bojkottálta a moszkvai olimpiát, 84-ben visszakapta. Most mit akarsz?
Ott van Guantanamo és Giego Garcia, ahol az emberi jogokat úgy sérti meg Amerika, ahogy akarja.
Most azt hiszem, hogy Irak miatt az USA-t kellene az olimpiáról kitiltani.

Az amerikai emberi jogokról is lehetne szó. Emberi joga van az USA állampolgárnak, egyébként meg senkinek.
Előzmény: Hozzászól, ó! (29)
őszkaján Creative Commons License 2008.05.20 0 0 32
 A hülye embert arról is meg lehet ismerni, hogy akkor beszél mikor hallgatni kéne, és akkor hallgat mikor beszélni kéne. Jó ha a tótok vigyáznak, mert ha sokáig okoskodnak lerohanjuk Kínát.
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.05.20 0 0 31
Nem egészen értelek...
Előzmény: PuPu (30)
PuPu Creative Commons License 2008.05.20 0 0 30

Ja, - van még India is, deazokmeg cigányok, - nemde?

Azért én a helyedben megnézném végre a térképet...

:O)))))

Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.05.19 0 0 29
Menni akar bájologni, ahogy ez a megvénült és valszeg megkergült Halász Jutka is tette nemrégiben. Cegíny, hát ha kimondjuk, ami egyébként igaz, Kína sorozatosan durván megsérti az emberi jogokat, miközben 2000-ben mást ígért: akkor bizony előfordul, hogy ferde szemmel néznek majd ránk. Ázsia amúgy nem csak Kínából áll...
Előzmény: Törölt nick (24)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2008.05.19 0 0 28

az osztrákokat hagyományosan utáljuk 

Na ez nem igaz. Sissi óta főleg nem. Sőt én itt lakom a határ mellett igen békés a helyzet, pedig Burgenland valaha magyar vót. Danke.

Előzmény: vasegér (-)
Kiswombat Creative Commons License 2008.05.19 0 0 27

Mármint annak, hogy mi utáljuk ezeket az országokat.

Ők viszont nem is titkolják, hogy utálnak minket és lám -- nyílt utálatuk és magyarellenességük még egy ejnye-bejnyét sem vált ki az EU-ból.

Előzmény: Kiswombat (26)
Kiswombat Creative Commons License 2008.05.19 0 0 26
Bár úgy lenne...sajnos hivatalos megnyilvánulásokban ennek semmi nyoma.
Előzmény: vasegér (-)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.05.19 0 0 25
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 24
a Silly Kati azért volt olyan sírós, mert éppen most utazik Kínába, a kutya sem fog vele ezek után szóbaállni.
Előzmény: Gábor Andor (19)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 23
Majd ha hatalomra kerül, az lesz az igazi; egyből hadüzenet az oroszoknak. A jobbosok mindíg így szokták.....
Előzmény: vasegér (14)
comad Creative Commons License 2008.05.19 0 0 22
Teszek Kínára. Kellenek a francnak a hamis ruhák/cipők/selejtes műszaki cikkek stb. Design-t tudnak utánozni, de anyag/kidolgozási minőséget nem. Tűnjenek a francba. Nem fognak hiányozni.
lulu? Creative Commons License 2008.05.19 0 0 21

Na erről van szó! Nem kell senki" sggébe bújnunk," meg tapsikolnunk sem, egyáltalán belefolynunk sem.   Mi mindig segítünk valakinek haragudni. Aztán azok kibékülnek mi meg "jól jártunk."

Mértékadó politika = nem az én dolgom nem szólok bele             

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 20

A történelem tanulsága az, hogy minden hatalom, amelyiknek szövetségesévé váltunk, előbb utóbb tönkrement.

vasegérke szerintem pont azt hiányolja, hogy nem akarjuk Kínát tönkretenni a barátságunk erősítésével... :o))

Gábor Andor Creative Commons License 2008.05.19 0 0 19
Vasegérke, vazze..Reál(kül)politikában sztem nagyon nagyok vagyunk, mindig a legnagyobb, legbüdösebb sggbe bújunk, de emlékeim szerint folyamatosan szívtunk is miatta..Kína otromba agressziójára szted az egyetlen bölcs válasz tapsikolni? Mértéktartó politika mindenkor a hosszútávú érdekeket kell védje. Nem kell anyázódni sem, de sunnyogni se jó. Ide kéne egy jó külügy, okos szilikati.
Mindfield Creative Commons License 2008.05.19 0 0 18
Bezony hogy így! Mert ők 1.2 milliárdnyian vannak ám, meg éppen az usákokat (is) fenyegetik, szóval van mire nagyképűnek lenni!

Előzmény: Lebenstod (8)
PuPu Creative Commons License 2008.05.19 0 0 17
:O)))
Előzmény: G.B.Bejja (10)
vasegér Creative Commons License 2008.05.19 0 0 16

javítok: nem magának, hanem az egész Magyarországnak  

Lebenstod Creative Commons License 2008.05.19 0 0 15
Hát a "nemzeti Szerbia" majd barát lesz?
Előzmény: vasegér (14)
vasegér Creative Commons License 2008.05.19 0 0 14
.. arra, angyalom, hogy Magyarrszág jobbik fele még hatalomra sem került és máris szerzett magának egy újabb ellenséget  
Előzmény: Lebenstod (13)
Lebenstod Creative Commons License 2008.05.19 0 0 13
Vagyis mire kell gondolnunk Nagy-Kína ügyben?
Előzmény: vasegér (12)
vasegér Creative Commons License 2008.05.19 0 0 12
az SZDSZ tudomásom szerint szintén igennel szavazott, vagy rosszul tudnám?
Előzmény: Lebenstod (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!