Keresés

Részletes keresés

cseleszta1 Creative Commons License 6 órája 0 0 14713

Toz17 tus eladó, 30 ezer forint + posta.

kkn Creative Commons License 7 órája 0 0 14712

Mármint átszámolva a forintos árat, vagy hogyan? Alu 6 lövetű volt. Most meg kisebb 5 ötlövetű, a HW 88 utáni űrt pótolhatta volna.

Előzmény: szabadító (14711)
szabadító Creative Commons License 16 órája 0 0 14711

A Bonnie, ami cnc revolver volt, ha jól tévedek 150 Eurónak megfelelő pénzért adta. 

Előzmény: kkn (14709)
kkn Creative Commons License 30 órája 0 0 14710

Ja, Steel Eagle, nem Steel Hawk. Ja, és gondolom megvan, hogy a Steel név az Alfánál az acél cuccokat jelzi. A Copok full acél riasztó revolverek, sima, és rozsdamentes anyagból. Nálunk nem lenne nagy piaca ezeknek a félmillás revkóknak. Meg nálunk még drágábbak lennének.

Előzmény: kkn (14709)
kkn Creative Commons License 1 napja 0 0 14709

Minden megoldható, mindenre van technológia, csak az a kérdés, ki fogja megfizetni, beszerezni. Igen  így a nyugdíj előtt már nem olyan hévvel él az ember, mint sok éve. A maga léptékében megpróbálta, de kiderült, nagyobb falat, most már minek vívjon ezért.

Németeknél magasak a bérek. Mellette az egyéb költségek is. A kis cégek rég bezártak, meg megvette az Umarex. Aki csak gagyit gyártva nagy nevek alatt maradt fenn. Közben maguknál a törökök az olcsóbb gyártással sokkal jobb minőséget tudtak gyártani.

Kaphatóak pár éve ott az Alfa Steel revolverek riasztó verziói. Steel Cop a nevük. Még most is vannak, azok így kis sorozatú, marha drága cuccok. Nem tudom, még régebbi készleteket árulnak, vagy most is gyártanak még. De rohadt drágák, 1200 eurótól. Csak ott meg ugye mögötte az Alfa éles, és riasztó háttere. Nem ezekből élnek. Ők ezek szerint megoldják a kemény akasztót a csőben.

A ZVI Night Hawk is most Steel Hawk néven szintén ilyen árban, meg még drágábban is külcsíni verziókban. Node ezek sem német gyártás ugyebár, csak ott van a piacon.

Előzmény: szabadító (14707)
Krissz2 Creative Commons License 1 napja -2 0 14708

Sziasztok.

Toz 8 agyazást keresek megvételre, az ajánlatokat a vargakvargak2@gmail.com e-mail címre várom.  

szabadító Creative Commons License 2 napja 0 1 14707

Igen, ez így van. Az 54 HRC-re edzett anyagot, ha hegeszted és kilágyul, kuka a fegyver tokja, csöve, szerintem ezt nem akarja kockáztatni, a muzeális gumisokat egyszerűbb neki. Facen olvastam ,hogy nem akarja már megváltani a világot, eljárt az idő felette, amit megértek. A Németeknél, ha nagy lenne ezekre a revolverekre az igény, biztosan lenne helyben gyártó, csak lehet, hogy nem kifizetődő még ott sem egy kis szériás prémium gázrevolver gyártás. 

Előzmény: kkn (14705)
Yukon1 Creative Commons License 2 napja -2 0 14706
Keserű Onesta SP revolvert vennék, esetleg Alfa ML041-et.
Mail címem publikus.
kkn Creative Commons License 3 napja 0 2 14705

Ez az, azt a német hatóság tudja. Ha exportálni akar valaki valamit  a célország hatóságai a mérvadóak, náluk kell érdeklődni.

A németeknél  többen megvennék, mint itthon. A HW88 megszűnt, nem tudtak elég sokat eladni nagyszériás körülmények között gyártva. Keserűnek itt előnye lett volna a szintén alu, ráadásul CNC cucc manufakturális szériáival. 

Roncsolás nélkül nem lehet kiszedhető, mert pont nem lehet , hogy roncsolásmentesen kiszedhető legyen. Az plusz pöttyentés benne. Anno a konverziőkban is meg tudták oldani. Meg olyan keménységű alapanyogat vesz, amilyenre szükség van. Itthon is keleckedett a PKLV az előirt keménységű akasztóval.

A  műszaki részét megugraná, de a kinti engedélyeztetés kemény dió. Ahhoz már sajna már sok dolog összejött, és nincs hozzá ezek szerint kedve, türelme, stb.

Előzmény: szabadító (14704)
szabadító Creative Commons License 3 napja 0 0 14704

Szerintem, ma itthon nem nagyon van olyan, aki teljes bizonyossággal ki tudja jelenteni egy gázrevolverről , hogy az megfelel vagy sem a PTB előírásainak. Nem tudom hány darabnál térülne meg, de kételyeim vannak, hogy hányan vennék meg, a Bonnie is drága volt a gázrevolverek között, és a facera felrakott cső, a leírás szerint drágán gyártható a kemény akasztó és a roncsolásmentes kiszedhetőség miatt, ami tovább drágítja. 

Előzmény: kkn (14698)
stukker58 Creative Commons License 3 napja -2 0 14703

6mm-s Lengyel startpisztoly.

A fegyver új,karc és kopásmentes. A lőporgázok nem a szán tetején távoznak,hanem a cső elején. Így a rakétazó toldattal 15mm-s rakéták indithatóak vele. 

Érvényes MKH kártya és nemi munnició jár hozzá.

Ára : 40.000 Ft

Mail: publikus.

Foxpost,mehet.

viricsi Creative Commons License 3 napja -2 0 14702

Én mindenképp a törvényes utat javasolnám, hiszen a posztodból látszik, hogy jóhiszeműen jársz el. Még akkor is, ha ez esetleg kissé rögös lesz, de gondolj arra, hogy a posztodat illetékesebbek is olvashatták.
https://www.kaliberinfo.hu/cikkek/jogszabalyvaltozas-oktobertol-talalt-fegyver/

Előzmény: Dobi100 (14690)
flintlock 2 Creative Commons License 3 napja -1 0 14701

Üdv meg lehetne élőbem nézni? Mielőtt a Dunába dobod?

flintlock 2 Creative Commons License 3 napja 0 4 14700

A 410 es az 36 os sörétes😁.

Előzmény: labtec68 (14696)
Balintix Creative Commons License 4 napja 0 2 14699

Ebből sajnos sok mindent nem lehet megállapítani. 

Majdnem biztosan flóbert vagy szereltlőszeres lőfegyver. Ha működőképesnek ítéli a fegyverszakértő a bíróságon, mindkét esetben 2-8 év börtön jár érte. 

Jó hír viszont, hogy folyóba dobva elsüllyed, ha érted, mire célzok...

Előzmény: Dobi100 (14697)
kkn Creative Commons License 4 napja 0 0 14698

Hiába ott a PKLV, ha nyugati piacra akart gyártani. Az ilyesminek utána kell nézni, nem találgatni, hogy majd biztosan megfelel ott is. Kár, hogy akkor itthonra meg nem akarja.

Előzmény: szabadító (14693)
Dobi100 Creative Commons License 4 napja 0 0 14697

Annyi hozzá, hogy a belső átmérője kb 8mm a csőfarnál, a cső elején 7mm, a csőhossz 39,5cm.

Előzmény: Balintix (14692)
labtec68 Creative Commons License 4 napja -2 0 14696

.410 azaz 28'-as sörétes. Nincs mit, szívesen. ;) 

Tarzan69 Creative Commons License 4 napja 0 0 14695

Szerintem 9mm flobert (sörétes)

stukker58 Creative Commons License 4 napja 0 0 14694

Hogy hirdetik? Gumis puska? Elég megviselt. Mennyiért adják?

szabadító Creative Commons License 4 napja 0 0 14693

A PKLV helyben van neki a PTB szerintem, oda-vissza 2000 km, és akkor még semmi nem történt. Szerencsére nem az én bajom.

Előzmény: kkn (14691)
Balintix Creative Commons License 5 napja 0 1 14692

Így ránézésre éles céllövőfegyvernek tűnik. 

kkn Creative Commons License 5 napja 0 1 14691

Anélkül pedig nem megy. Biztosan nem olcsó, ki tudja, mekkora darabszámmal térül meg. Dehát nem titok, mik a feltételek, azokat teljesíteni kell. A magyar nehezebb, mint amikor Steiner sokadjára tudta átvinni az új muzeális revkó átalakítást. Dehát minimális utánanézéssel tudható, ott PTB kell. Anélkül nekiindulni, hogy hátha jó csak a CIP jellel, elég naiv dolog.

Előzmény: szabadító (14689)
Dobi100 Creative Commons License 5 napja -1 1 14690

Üdv!

Egy kis segítséget kérnék a beazonosításában.

szabadító Creative Commons License 2025.04.23 0 0 14689

Igazad van, de vajon mennyibe kerül a Németeknél, én csak a PKLV árlistáját olvastam, ott 300+ ezer, ha jól emlékszem, és ha a fegyver nem felelt meg, ugrott a befizetett összeg. A PTB lehet, hogy ennél több és ezt nem akarja megkockáztatni.

Előzmény: kkn (14688)
kkn Creative Commons License 2025.04.23 0 2 14688

Attól még eltérnek egymástól az eu tagállamok fegyvertörvényei, hogy eu konformok. Lásd nálunk mi a muzeális gumis, nálunk lehetett sorozatlövő gr, németeknél nem.

Ott be kellene vizsgáltatni, PTB számot kapnia, és azzal forgalmazhatná a németeknél is. A németek is elmondanák, hogyan lehet. Ha a török partnerek nem árulják el, hogyan is lesz pl. egy Zoraki PTB-s.

Előzmény: szabadító (14685)
szabadító Creative Commons License 2025.04.23 0 1 14687

Nekem az sem tűnik igazságos dolognak, hogy a Német boltok küldhetik a KKVE dolgaikat, visszafelé pedig az Eu-s direktívának megfelelő gázfegyver illegális. Szerencsére érdektelen, mert valószínűleg megütne a guta!

Előzmény: MLaca (14686)
MLaca Creative Commons License 2025.04.23 0 2 14686

mert a németek "furcsák"

Előzmény: szabadító (14685)
szabadító Creative Commons License 2025.04.23 0 3 14685

A facen írta , hogy az új, Eu-s direktívának megfelelő csövű, ötlövetű Bonnit főleg a Német piacra szánja. Nagy csalódás volt neki, hogy a Magyar tanúsítvánnyal nem viheti ki, hiába az Eu-s tanúsítvány és a próbajel. Nekem sem tiszta, ha megfelel a direktívának, akkor az Eu tagországaiban, ahol a gázfegyverhez nem kell engedély, miért nem forgalmazható? 

Előzmény: kkn (14683)
Laceeka1982 Creative Commons License 2025.04.22 0 0 14684

Jah, az is lehet! 

Előzmény: kkn (14682)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!