Keresés

Részletes keresés

andrasiva Creative Commons License 45 perce 0 0 13207

Üdv T.Fórumozók!K 56-os dobot keresek,a spiáter is megfelel/10-es dob/.20 3236915

káposztáskert Creative Commons License 2 órája 0 0 13206

Szerencsétlen Te vagy! Eddig mindenki rám talált a telefonszámomra meg az email címemre is! Nem érdekelsz maradj magadnak!

Előzmény: weisthaupt (13205)
weisthaupt Creative Commons License 2 órája 0 0 13205

Érdekes ember lehetsz  a háborgásoddal együtt . Olvass már utána az első hozzászólásodnál van e telefonszám ? ????? És reklamálsz . Másodikban leírtad , de ott már   reklamálsz .  Talán csendben maradni ,  vagy olyan üzenetet kell írni  ami érthető .

Előzmény: káposztáskert (13203)
Tom 64 Creative Commons License 3 órája -1 1 13204

Hát én nem teljesen élek már sajnos ebben a miliőben, de érdekesnek találom, ha valaki még nem hallott a háztól-házig  csomagküldésről!

És én ezzel részemről lezárom a vitát!

Mégis eladom, ha valakit érdekel a jobb oldali ( szinte alig használt) a vitatott opció szerint.

Előzmény: Blekk Rájgó (13198)
káposztáskert Creative Commons License 3 órája 0 0 13203

Igazad van! Nem is háborgatlak! Az emailed meg nem tudtam előszedni! Ez is az én nyünyüszkeségem! De ha megcsörgettél volna én vissza is hívtalak volna ami pénzedbe sem kerülne! Minden jót kívánok!

Előzmény: weisthaupt (13202)
weisthaupt Creative Commons License 3 órája 0 0 13202

Nyilvános a mailom oda kellene írni és nem ide . Eddig 3 érdeklődtek  mailban . Szerinted honnét tudjam köztük vagy e ?  Te érdeklődsz , és  én hívjalak  vagy írogassak .?

Előzmény: káposztáskert (13201)
káposztáskert Creative Commons License 5 órája 0 0 13201

Értem én csak fel nem foghatom! Maradt még egy garnitúra de sajnálom , hogy az érdeklődésem megválaszolatlan maradt! Telefonom 06/30 520  6507 Persze a teljes elérhetőségem email címem is hozzáférhető lenne!

Előzmény: weisthaupt (13186)
weisthaupt Creative Commons License 6 órája 0 0 13200

Még  maradt egy garnitúra ha valakit érdekel

kkn Creative Commons License 6 órája -1 3 13199

Látom, továbbra sem tudom feldolgozni, hogy nem egymás klónjai vagyunk, és mindenkk másképpen működik, hehe.

Előzmény: Blekk Rájgó (13198)
Blekk Rájgó Creative Commons License 7 órája -5 3 13198

Köszi! Nem létszükséglet a fegyver, majd szembejön egy másik, olyantól, aki nem tart a személyes átadástól. Fegyvert csak úgy, továbbra is!

(Ugyanannyi egy viszonylag forgalmas helyre elmenni átadni, mint egy foxpost automatához, innentől mese habbal.) 

Előzmény: Tom 64 (13197)
Tom 64 Creative Commons License 7 órája -4 5 13197

Ha már megígértem, és ne legyek hiteltelen, jöhetnek a mínuszok!

Előzmény: Blekk Rájgó (13182)
Kovacsk84 Creative Commons License 27 órája 0 0 13196

Elkelt a kis puska, köszönöm.

tomicstibi1966 Creative Commons License 1 napja -3 0 13195

A makulátlan ,újszerű karcmentes ALFA ML041 ára változott  utolsó ár,amig a kiszemelt portéka még eladó: 180.000.- Ft

Előzmény: tomicstibi1966 (13159)
káposztáskert Creative Commons License 2 napja 0 0 13194

Kedves hirdető ha az alkatrészek megvannak engem érdekelne!

Kovacsk84 Creative Commons License 2 napja -1 0 13193

Üdvözlök mindenkit!

Van egy átalakított leventepuskám. 5,5 mm startpatronnal, .22-es short blanc és .22 lr blanc vaklőszerekkel működik. Nem alakítható át .22-es lr-re. A patronos fegyver 6,35-ös légpuskalövedékkel üzemel. A fatusa ramaty állapotban volt, pótolva lett, pácolva, olajozva és lépcsőlakkal kezelve.

Aprócska kis puska, kialakításából fakadóan a csőtorkolat felől tölthető.

Ha esetleg valakit érdekelne, eladó, 100000 Ft-ot szeretnék kérni érte.

Üdvözlettel:
Kovács Krisztián

enduroadam Creative Commons License 2 napja 0 0 13192

Így fogok eljárni.

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.

Előzmény: gyorscápa (13190)
gyorscápa Creative Commons License 2 napja 0 0 13191

elutazott a bartal.

Előzmény: gyorscápa (13157)
gyorscápa Creative Commons License 2 napja 0 0 13190

online időpontot foglalsz, odamész leadod a fegyvert ,kb 30 perc mulva adnak uj kártyát.nekem kb 11000ft volt.

Előzmény: enduroadam (13188)
.joco Creative Commons License 2 napja 0 1 13189

Pontosan, ebben a sorrendben ! Nem árt időpontot foglalni, hamarabb végzel

Előzmény: enduroadam (13188)
enduroadam Creative Commons License 2 napja 0 0 13188

Üdv.

Kérdésem lenne ha esetleg valaki segítene.

Keserű Sniper Toz puskámra szeretnék MKH kártyát újítani. Nincs meg a régi viszont néha kocsiban viszem ki a telekre így jó ha tudnám igazolni.

Mi most a menete? Gyöngysor utca puska bevisz ,pénz csenget és irány haza? Köszönöm a válaszokat.

Oláh 74 Creative Commons License 2 napja 0 0 13187

Hello irtam emailt..

weisthaupt Creative Commons License 5 napja 0 0 13186

Toz 8 as alkatrészek csak az van ami a képen is van . Ár 6000ft

Patrik1312 Creative Commons License 5 napja -1 0 13185

Sziasztok!

EK Poelang Blade 340 csigás számszeríjamat cserélném Keserű Sniper 19M-re vagy Bartal puskára.

A számszer jó állapotú, keveset volt használva.

Tartozékok:

-távcső

-felhúzó

-lámpa

-5db vessző tárral

-vadászhegyek

Az ajánlatokat privátban várom és az érdeklődőknek én is ott tudok képeket küldeni.

kkn Creative Commons License 5 napja 0 4 13184

Mint írtam, én is szeretek személyesen vásárolni. De meg lehet érteni azt is, aki viszont nem akar bárhol idegenekkel találkozni. Ezeken az üzleteken mindig ott van bennem, hogy bárki lehet, bármit akarhat, akivel találkozok. Van, aki magabiztos, engem úgysem fognak letámadni, megoldom, megvédem magamat. De nincs mindenkiben ekkora önbizalom. Némi empatia is belefér a világba, mert nem vagyunk egyformák.

Tom 64 Creative Commons License 5 napja -2 5 13183

Ha te egy mozgáskorlátozott nyugger lennél, aki 51 év munkaviszony után ment nyugdjba, nem beszélnél hülyeségeket!

Holnap teszek fel képet az aranyoskáimról, bár már azóta 8-an vannak! 

Nem eladó a K56, majd jó lesz az unokáimnak!

Amúgy ha le akarsz tesztelni, légfegyveres fórumokban nem fogsz negatív reakciókat látni!

Több alkatrészt és légpuskát adtam el fényképről, mint te azt el tudnád képzelni!

Soha nem adtam el olyan alkatrészt és légpuskát, melyben ha hiba volt, nem írtam meg a vevőnek!

Még egyszer leírom, ha esetleg van aki nem fogta fel!

Nálam a becsület az első!

Nem vagyok rászorulva szaros 80e Ft-ra, még ha ez nem is jellemző sajnos a mai viszonyokra.

Én szerencsés vagyok, és a 8 kutya és az a 16 macska, akik ezen a 22000 négyzetméteren "szenved" velem és családommal együtt!

Fogtad?

Blekk Rájgó Creative Commons License 5 napja -2 5 13182

A másik oldal: túl sok az átverés ahhoz, hogy csakis postán, pláne fegyvert! Szeretem megnézni, kézbe venni, megjáratni, esetleg ellőtt patronokkal megcsettegtetni.

A kutyás dolog is mese habbal, elmegyünk egy közeli településen egy kávézóba, egy diszkrét sarokban megejthető lenne az adásvétel, ahogy az ONtopik Trainert is innen vettem meg. Ott a vasútállomáson találkoztunk. 

Előzmény: kkn (13181)
kkn Creative Commons License 5 napja 0 4 13181

Bár én is szeretek személyesen vásárolni, de mindig ott motoszkál az emberben a félsz, hogy mi van, ha csak leütni akarnak? Mindenkinek máshol a ingerküszöbe, és nem tartom rendellenesnek, ha valaki tart az idegenekkel való találkozástól.

Előzmény: Blekk Rájgó (13174)
Tom 64 Creative Commons License 5 napja -2 4 13179

A becsület, még a korosztályom 66-80 év, még többségének a vérében van!

Különben meg ennyi, és hány éves vagy?

Bár mindegy, ha valaki felfogja a kommentedet, az remélem a tanulságokat is!

Üdv! Sok sikert! Gondolom lesz még sok ember akit tudsz b....ni!

Neked is ezeket kívánom!

Tudod van egy mondás, csak neked kétszer!

Blekk Rájgó Creative Commons License 6 napja -4 1 13177

Blablabla, mese habbal. 

Előzmény: Tom 64 (13175)
Tom 64 Creative Commons License 6 napja -2 0 13175

Figyu csávó!

Neked odaadom személyes átvételre, árengedménnyel!

De, átkell venned a garázsbejárat előtt a szabadon tartott 4 komondor jelenlétében, mert ezeket nem lehet bezárni, mert tanya!

Egyet lősz, és garancia nincs arra hogy többet fogsz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!