Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Érdekes ember lehetsz a háborgásoddal együtt . Olvass már utána az első hozzászólásodnál van e telefonszám ? ????? És reklamálsz . Másodikban leírtad , de ott már reklamálsz . Talán csendben maradni , vagy olyan üzenetet kell írni ami érthető .
Igazad van! Nem is háborgatlak! Az emailed meg nem tudtam előszedni! Ez is az én nyünyüszkeségem! De ha megcsörgettél volna én vissza is hívtalak volna ami pénzedbe sem kerülne! Minden jót kívánok!
Nyilvános a mailom oda kellene írni és nem ide . Eddig 3 érdeklődtek mailban . Szerinted honnét tudjam köztük vagy e ? Te érdeklődsz , és én hívjalak vagy írogassak .?
Értem én csak fel nem foghatom! Maradt még egy garnitúra de sajnálom , hogy az érdeklődésem megválaszolatlan maradt! Telefonom 06/30 520 6507 Persze a teljes elérhetőségem email címem is hozzáférhető lenne!
Van egy átalakított leventepuskám. 5,5 mm startpatronnal, .22-es short blanc és .22 lr blanc vaklőszerekkel működik. Nem alakítható át .22-es lr-re. A patronos fegyver 6,35-ös légpuskalövedékkel üzemel. A fatusa ramaty állapotban volt, pótolva lett, pácolva, olajozva és lépcsőlakkal kezelve.
Aprócska kis puska, kialakításából fakadóan a csőtorkolat felől tölthető.
Ha esetleg valakit érdekelne, eladó, 100000 Ft-ot szeretnék kérni érte.
Mint írtam, én is szeretek személyesen vásárolni. De meg lehet érteni azt is, aki viszont nem akar bárhol idegenekkel találkozni. Ezeken az üzleteken mindig ott van bennem, hogy bárki lehet, bármit akarhat, akivel találkozok. Van, aki magabiztos, engem úgysem fognak letámadni, megoldom, megvédem magamat. De nincs mindenkiben ekkora önbizalom. Némi empatia is belefér a világba, mert nem vagyunk egyformák.
A másik oldal: túl sok az átverés ahhoz, hogy csakis postán, pláne fegyvert! Szeretem megnézni, kézbe venni, megjáratni, esetleg ellőtt patronokkal megcsettegtetni.
A kutyás dolog is mese habbal, elmegyünk egy közeli településen egy kávézóba, egy diszkrét sarokban megejthető lenne az adásvétel, ahogy az ONtopik Trainert is innen vettem meg. Ott a vasútállomáson találkoztunk.
Bár én is szeretek személyesen vásárolni, de mindig ott motoszkál az emberben a félsz, hogy mi van, ha csak leütni akarnak? Mindenkinek máshol a ingerküszöbe, és nem tartom rendellenesnek, ha valaki tart az idegenekkel való találkozástól.