Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Hentesipari, szögbelövő és egyéb, nem szabványos patronok, töltények hirdetése TILOS, törléssel és tiltással jár!
Nem lehet, nem arról szól! A facen a gyártó leírta, hogy csak rezezett gömblövedéket javasol, 15 méterig a sörös doboz meg lesz vele, 25 centis a csöve. 50 méterre vagy messzebb nem ajánlott és nem is jó rá.
Örömködni a startpatronos HD volt a legjobb szerintem, ott nem dobváltó, hanem egy erős vezérlőcsap forgatta dobot, ami 18! lövetű volt, ha kúpozódott is, tovább fordult. Valamiért abbahagyták, szerintem a valaha kapható legstrapabíróbb startpatronos volt, vagy talán lesz még. Behajtható válltámasz, gyárilag három szereléksín, teljesen acél szerkezet, szerszámok nélkül szétszedhető és amit ígértek 10 méterig a sörös doboz a kezdőknek is megvolt vele. Fenz volt az oldalán egy 36 lövetű proto is, valamelyik fegyverboltos vette meg, na azt nem sűrűn kellett tőlteni.
Nem védem, mert nem érdemli meg, de nem mindenkinek ilyen rossz a tapasztalata és van fent róla videó, ahogyan 50 méterről a 3 dl üdítősöket döntögetik. Mindig elfelejtik, hogy ez sosem lesz pcp légpuska. A csöve a gyártó szerint török légpuskacső, tehát azzal nincs baj, a startpatron és a kerek lövedék ami nem teszi halálpontossá. Amit írnak róla, hogy 15 méterre sörös doboz, azt tudja.
4 darabot is sikerült birtokolni, egyik rosszabb volt mint a másik. Erőben nagyon jó volt mind és szépen is működtek de a pontosságuk, na az hulladék volt. 30 méteren kb 15cm szórást produkáltak. 20 méteren olyan 6-10 cm, 10 méteren kb 4-5cm ez számomra a használhatatlan kategória. Ehez képest a sniper vagy egy toz az remekmű. Erőben a legjobb volt amit startpatronosban mértem valaha, csak hát úgy nem élvezetes ha nem találsz vele. Hiba visz messzire ha összevissza lő. Amik nálam voltak azok még az első szériás darabok voltak, nem tapasztaltam, hogy a dob ne lett volna központosított a csővel, bár itt század mmek is számítanak, vagy esetleg a cső minőség? Nem tudom. Így viszont számomra 0 volt a használati értékűk.
Szerintem is nagyon jó cucc, nekem alig egy hete van meg, de eddig pozitív csalódás. Startpatronoshoz képest erős, pontos, megbízhatóan működik, már előttem vele vagy 200-at, jó kis 22lr pótló. :)
Köszönöm, hogy válaszólsz. Teljesen máshogy látom az álláspontodat. Nekem is van egy ilyen puskám, és nekem nagyon nagy élmény! Sokan keresnek ebben a katgoriában puskákat, és nem értem miért nem szeretik., Ok. vettem rá hangtompítót stb. Ebben a fórumban, jó ha más is olvassa.