Keresés

Részletes keresés

notice_pointer Creative Commons License 2008.09.21 0 0 392

Akkor talán térjünk vissza a topik eredeti témájára.

Morális válság van.

Ezt egyre többen érzékelik, már azok, akiknek maradt egyáltalán még erre érzéke.

Itt a polidilin is megjelenik ez a téma, hol ilyen, hol olyan formában.

A legújabb példa: Padlón a jogállam. Miért?

A topiknyitó a jogászokat okolja ugyan a kialakult válságért, ami szerintem téves, de legalább foglalkozik ezzel a témával.

notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 391

Engem ez a 190 000 000 000 Ft valósággal mellbevágott! Iszonyú nagy pénz!

Mikor fognak ezzel Gyurcsányék elszámolni???

Előzmény: Illegális szerető (390)
Illegális szerető Creative Commons License 2008.09.17 0 0 390

"Az legalább nem kerül 190 000 000 000 Ft-ba."

Igazad van Manyika, ma olcsón, leértékelve hozzájuthatsz egy orbán szintű bugrishoz a balkáni bazárban. Ha szépen mosolyogsz ajándékba még kaphatsz egy náci csürhét is.

:o))

Előzmény: notice_pointer (389)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 389

Álmodozz csak... :)

Az legalább nem kerül 190 000 000 000 Ft-ba.

Előzmény: Illegális szerető (387)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 388

Gondoltam majd helyere billensz. Hát tévedtem ebben is. Van ilyen és nem először fordul elő velem, veled kapcsolatban......

Tényleg nagyon kedves vagy, Zotya, és én nagyra értékelem a segítőkészségedet, meg minden, de látszik, hogy nem tudjuk megérteni egymást. Igazán sajnálom, és akkor tényleg legyen itt a pont.

Előzmény: Törölt nick (386)
Illegális szerető Creative Commons License 2008.09.17 0 0 387

Manyika, én sem félek.

Majd egy jót röhögök amikor a vikkancs a szent koronával a fején, a stoplis gumicsizmájával hosszan szökteti magát a parlament kupolatermében lévő műfüves focipályán.

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 386
Hja, hogy zavarnak a nagybetűs kiemelések, meg a felkiáltójelek? Gondoltam talán így számodra is érthetőbb lesz, de tévedtem.
Zavar a hangnem? Engem is sok minden zavar Marika. Az ömlengéseid, a tereléseid, a hazugságaid, mellébeszéléseid, a negédes szívszaggatónak szánt megnyilvánulásaid, a nagy mellényű kivonulásod, majd a sokadnikkeken történt visszasunnyogásaid...... Gondoltam majd helyere billensz. Hát tévedtem ebben is. Van ilyen és nem először fordul elő velem, veled kapcsolatban...... Így jártam. És itt a pont.
Előzmény: notice_pointer (385)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 385

Én? Semmitől.

Csak azért kérdeztem, mert az szokott ennyire kiabálni, aki fél valamitől.

Csak unom már a szánalmas monológjaidat, a cukormázba burkolt ömlengéseket, amiket előadsz.

Ezen nagyon könnyű segíteni, ne gyere ide, és ne kínozd magad a posztjaim olvasásával. :)

Menj, térdelj le a házi orbán-oltárod elé és imádkozz az alcsúti megváltó mihamarabbi eljövetelét kérve

Úgy gondolod, hogy ebben hangnemben lehet bármiféle normális párbeszédet folytatni? Magam nem így gondolom.

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 384
Én? Semmitől. Se tőled, se a JEL-edtől. Csak unom már a szánalmas monológjaidat, a cukormázba burkolt ömlengéseket, amiket előadsz. A fideszlúzer kormányzás 98-2002 között maga volt a kánaán, a mostani meg egy nagy szar, a la Marika! Pedig egy lószart volt jobb, de hát nekünk csak ilyenek jutottak, jutnak sajnos ma is. Ha arra, amit leírtam csak ennyi a reakciód, akkor télleg felesleges tovább ragozni az egészet.
Menj, térdelj le a házi orbán-oltárod elé és imádkozz az alcsúti megváltó mihamarabbi eljövetelét kérve, oszt jónapot! :))))
Előzmény: notice_pointer (383)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 383

Mitől félsz, kedves Zotya?

Előzmény: Törölt nick (382)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 382
Tudod Manyika, most piszkosul fölcseszted ezzel sötét, buta szöveggel az agyamat. Na vesézzük csak ki kedvesem irományodat:

"Továbbfűzve az előbbi gondolatot... Orbán Viktor és a Fidesz 1998 és 2002 között nagyon sikeresnek bizonyult abban, hogy az emberekben levő tettrekészséget, a jó és előrevivő tervek készítését, a vállalkozási szellemét felkeltsék."

Abbahagyhatnád végre ezt a süket mantrát, mert mindenki nagyon jól tudja, milyen volt az az időszak, csak az olyan elvakult fanok mint te, nem látnak az orruknál tovább. Sikeres?! Ne röhögtess!! 98-2000 között nem csinált SEMMIT(!!) a rá bízott javakkal. Átvett egy Bokros-csomaggal, állami szektor-privivel helyrevágott államháztartást!! (Csaxólok előre: 2010-ben ilyen NEM LESZ!!!) Az egyetlen pozitívum amit neki tudok tulajdonítani, hogy a SEMMI-ben az is benne van, hogy nem csinált kárt! Az EGYETLEN POZITVUM!!! Ha megfeszülök, se találok mást!!!! Aztán 2000 után, miután a "kezdeti lendület elfogyott", elindult az ország azon az úton lefele, ami máig is tart. Szépen lassan de elindult. Tettrekészség?!! Hát az volt dögivel. Ha csak a Kaya Ibrahim neve által fémjelzett eltüntetett cégekre, vagy Pintér Sanyika maffiózó belügyérre, vagy az Ezüsthajó KFT-re, Országimázs központra, vagy a félig felépült, termálvizet még csak mutatóba sem látott termálfürdőkre, jobber vállalkozók házain Széchenyi "gazdaságélénkítő" terv címen (állami pénzen) kicserélt nyílászárókra gondolok.....!!
És akkor még nem is szóltam a 3 hetente ülésező, "a parlament működik ellenzék nélkül is" parlamentre, a megfúrt, ellenzék által felállítani kívánt parlamenti vizsgálóbizottságokra. Mind, mind olyan kis demokratikaus dolgok ezek..... Ilyenkor ilyedek meg igazán: valóban ekkora barmok vagyunk mi magyarok, hogy egy idióta helyére egy többszörösen leszerepelt, bukott idiótát akarunk visszaültetni??! Ha olyan jó volt 98-2002 között, akkor mi a rákért küldték imádott vezéredet meg a sleppjét kispadra a választók?! És ne gyere nekem a kampánnyal, mert az ahhoz azért kevéske! És arról a hisztiről ami a 2002-es bukás után következett már ne is nagyon beszélgessünk. Kokárdázás - tudod, a jobberek megjeleölése, hogy mindenki láthassa, ki hova tartozik és ezt hiába is tagadjátok ez volt az első komoly lépés az ország kettéosztásában! Hídfoglalás, kukaborogatás, polgári ökörkörök a folytatásban.......!!

"A mostani bénult állapot után eljön majd a pillanat, amikor megszabadulunk majd ettől a nyomasztó, saját hülyeségében tetszelgő, szánalmas táncoskomikustól, akit Gyurcsány Ferencnek hívnak, és aki annyi kárt okozott ennek az országnak."

A mostani bénult állapot nem csak fletónak köszönhető, hanem vezérednek is, akinek BÁRMI fontosabb, ha a hatalom visszaszerzéséről van szó, mint ennek az Országnak a sorsa! (Pontosan ugyan az a kategória mint fletó: neki is BÁRMI fontosabb volt mint az ország sorsa, még az államháztartás adatait is elhazudta, csak hogy talpon maradhasson!) Sajnos BÁRMI!!! Minél rosszabb, annál jobb.....neki, meg a fidesznek, a többi meg le van szarva!! Utcai dzsemborik, vekkerezés, lőporszag, 300 Ft-os népszavazás, parlamenti kivonulgatósdi meg hasonló fasságok százai!!!
És mindehez egy töketlen, szerencsétlen, teszetosza maszop banda élén fletóval, aki max annyira van csak hitelesítve, hogy amit ez az ökör alcsúti traktoros felad neki magaslabdát, azt lecsapkodja, kormányzás meg nuku!! 2006 óta megy az adok kapok, az egyik kormányt akar buktatni, a másik meg náciveszéllyel, antiszemitizmussal riogat. Kész cirkusz, komolyan mondom. Van is benne két főbohóc, csak már röhögni is kín rajtuk, annyira szánalmasan adják elő a műsort.

"Amikor eljön ez a pillanat, az olyan lesz, mint mikor a hetekig tartó homály, a ködös-füstös levegő után végre a friss szél kisöpri a városból a nyirkos, dohos, füstös levegőt, és kisüt a nap... mi pedig teli tüdővel, élvezettel szívjuk be újra a friss levegőt, és egyből tele leszünk energiával, új tervekkel, amelyeket aztán nekiállunk megvalósítani."

Lábszagú lesz az a friss levegő, Marika, szagolgathatjuk majd eleget. Te csak lélegezz belőle majd mélyeket, én inkább továbbra is befogom az orrom. Tudod kedvesem, Hofi Gézának (nyugodjék békében) igaza volt, pedig ezt 1977-ben mondta ha jól emlékszem: ".......hát milyen egy helyre hoztál minket Árpi?" (Hely: Kárpát Medence, Árpi: Árpád vezér) "Szélvédett....... Hát szélvédettnek szélvédett, de megmarad a büdös is!"

"De gyönyörű pillanat lesz! :)))"

Az lesz, Manyika. Ott fogok röhögni rajtatok, ahogy pofára ejt benneteket választóit a nagyvezér......
A mottótok pedig ez leszen:
"És akkor sírva fakadtam: Anyám!!!! Én nem ilyen lovat akartam!!!"

Így a végén még egy apróság csak neked. Egy dolgot ne feledj el soha, amikor fletót ekézed (ekézheted nyugodtan, megérdemli): az arrogáns és pökhendi Gyurcsány Ferenc az MSZP pontos válasza volt Orbán Viktor arrogáns és pökhendi stílusára. A baj csak az, hogy ennek mindenki issza a levét....... :(
Előzmény: notice_pointer (381)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 381

Nem. Nem az! Nagyon is valóságos életérzést fogalmaztam meg, ami nemcsak bennem, hanem nagyon sok jobbosban benne van. Beszélgetek velük, ezért tudom.  Lehet, hogy a stílus, ahogy leírtam, kicsit idegesítő számotokra, bár ez se volt szándékos. De a lényeg akkor is az, hogy nagyon sokan valóban így érezzük.

Előzmény: Illegális szerető (380)
Illegális szerető Creative Commons License 2008.09.17 0 0 380

Manyika, most olyan mint az a kutyus, aki odapakol a fűbe, aztán fintorgva megszaglássza.

Tényleg kandírozott orrváladék kategória, amit odanyálaztál.

Előzmény: notice_pointer (379)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 379

Fúúj, Zotyika... ezért igazán kár volt idejönnöd!

Előzmény: Törölt nick (378)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 378
Atyaég, Manyika!!! Cukrostakony rulez....... :)))
Előzmény: notice_pointer (373)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 377

Azért, hogy valami pozitívat is mondjak, ez a nicked sokkal jobb, mint az előző. :)

Előzmény: Illegális szerető (374)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.17 0 0 376

Amit te friss levegőnek éreztél, Sándor, az mostanra már kissé köhögtet... lgalábbis, ami az ország mostani helyzetét illeti, nem gondolod?

Ami pedig a szexualitásra vonatkozó állandó célozgatásaidat illeti... tudod, fiatal pályakezdő voltam, és volt egy idős kollégám, a Lajos bácsi. Nem volt még nyugdíjas, tehát olyan nagyon öreg nem lehetett, de nekem akkor, a huszas éveim elején, elég idősnek tűnt. Gondolom, az egészségével is problémái lehettek, mert minden pajzán vicce arról szólt, hogy ... már aki tud. Némi előjáték után mindig erre a témára fordult rá. Egészen világos volt, hogy az élet mely területén lehetnek problémái.

A te éhségre való célozgatásaid is megmutatják, hogy nálad mi a helyzet. :)

Előzmény: Illegális szerető (374)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 375

Ezt a hozzászólásodat mutasd meg a pszichológusodnak!

Örömében mind a 21 ujját megnyalja! Igazi, emberpróbáló szakmai kihívásnak fogja venni a kezelésedet.

Illegális szerető Creative Commons License 2008.09.17 0 0 374

Manyika, 2002-ben eljött az a pillanat, amikor az évekig tartó prenáci homály, a ködös-füstös-balkáni-alcsúti levegő után végre a friss szél kisöpörte az városból a nyirkos, dohos, füstös orbánian lábszagú fullasztó levegőt, és kisütött a nap... mi pedig teli tüdővel, élvezettel szívtuk be újra a friss levegőt.

Sajnos ezzel egyidőben megszűnt a fidesz távorgazmus szolgáltatása, amelyet fidesz a szexuálisan elhanyagolt hölgyek kedvéért üzemeltetett.  

Így van ez Manyika, egyszer hopp, kétszer hopp, aztán kopp.

De majd jövünk újra, úgyhogy ne félj.

notice_pointer Creative Commons License 2008.09.16 0 0 373

Továbbfűzve az előbbi gondolatot... Orbán Viktor és a Fidesz 1998 és 2002 között nagyon sikeresnek bizonyult abban, hogy az emberekben levő tettrekészséget, a jó és előrevivő tervek készítését, a vállalkozási szellemét felkeltsék.

A mostani bénult állapot után eljön majd a pillanat, amikor megszabadulunk majd ettől a nyomasztó, saját hülyeségében tetszelgő, szánalmas táncoskomikustól, akit Gyurcsány Ferencnek hívnak, és aki annyi kárt okozott ennek az országnak.

Amikor eljön ez a pillanat, az olyan lesz, mint mikor a hetekig tartó homály, a ködös-füstös levegő után végre a friss szél kisöpri a városból a nyirkos, dohos, füstös levegőt, és kisüt a nap... mi pedig teli tüdővel, élvezettel szívjuk be újra a friss levegőt, és egyből tele leszünk energiával, új tervekkel, amelyeket aztán nekiállunk megvalósítani.

De gyönyörű pillanat lesz! :)))

notice_pointer Creative Commons License 2008.09.16 0 0 372

Érdekes megfigyelni, hogyan fogyatkoznak, apadnak az MSZP iránti bizalom erőforrásai.

Gyurcsány Ferenc hathatós működése következtében.

Az SZDSZ pedig saját magát lavírozta be a kutyaszorítóba.

Bár nyilvánvalóan nem ez a céljuk, de nagyon jól előkészítették a talajt egy eljövendő Fidesz kormány számára. :)))

Illegális szerető Creative Commons License 2008.09.16 0 0 371

Manyika, a vikkancsnak most különösen nagy szüksége van az orális erőforrásaira mert a Gyurcsány úr intenzíven sz*patja.

Nyihihi...

Előzmény: notice_pointer (370)
notice_pointer Creative Commons License 2008.09.15 0 0 370

Az érzelmi-morális erőforrások óriási jelentőségét az egri kórház dolgozóinak elszánt, hűséges kitartása példázza.

A mai nap óriási győzelmet arattak a Hálózat mindent bedarálni akaró, hatalmas erejével szemben!

Ebben a győzelemben nagyon sokat segített az a morális erő is, hogy tudták: igaz és jó ügyért harcolnak.

Szívből gratulálok nekik! :)))

Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2008.06.03 0 0 369

Te mit keresel itt? Csak azért jöttél, hogy ezzel a magvas hozzászólással gazdagítsd a topik témáját?

Ez a topik most majd alszik egy picikét, de a megfelelő pillanatban majd felébred. :)

Előzmény: Törölt nick (368)
Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2008.06.03 0 0 367

csak a csodában bízik aki rájuk szavaz

No nem egészen. :)

Orbánék már letettek valamit az asztalra. Egy nem hibátlan, de egész jó kormányzati teljesítményt, melyet jól jelzett az ország 2002 tavaszi, jó állapota.

A mostani állapot szintén az előző 4 év kormányzati teljesítményéről árulkodik. Sajnos. :((

Te kivel készíttetnéd el az új asztalodat? Melyik asztalossal? Aki az előző munkáit sorra elbaltázta, vagy aki egész jó asztalokat szokott készíteni?

Előzmény: Törölt nick (366)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.18 0 0 366
Ez az egyetlen mantrája van a jobbosoknak, húzzon el a Ferkó és akkor minden egyből jobb lesz.
Nem tudom, ha a pályakezdőknek és idősebbeknek adott járulékfizetési engedmény nem eredményezte a rengeteg új munkahely teremtést, akkor mi az ami az OVisok szerint majd fogja? Mivel élénkítették volna a gazdaságot, vagy mivel fogják szerintetek?

Amúgy más topikokban azt olvastam, hogy az OV kormány idején is a csökkenő gazdasági növekedés volt a tendencia. Nem emeltek rajta a 4 évük alatt, úgyhogy csak a csodában bízik aki rájuk szavaz.
Előzmény: cserép virág (363)
cserép virág Creative Commons License 2008.05.18 0 0 365

Nme tünik fel neki semmi!

Én kiegyezek 4%-kal is. Akkor javaslom, hogy húzzon bele! Dologra!

Előzmény: Riformaja KoalaBuktova (364)
Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2008.05.18 0 0 364

Mondjuk, tényleg nem tudom, mire vár még... addig érthető, hogy kapaszkodik a hatalomba, mert megrészegült az ízétől. De ezen kívül? Hiszen amihez nyúl, az az ügy el van veszve. Nem tűnt fel neki?

Addig húzza, addig húzza, amíg az MSZP-t 10% alá nem húzza... ez mondjuk nem volna baj, ha nem süllyedne közben az ország hajója is.

Előzmény: cserép virág (363)
cserép virág Creative Commons License 2008.05.18 0 0 363

Hát van cél, egy irányba húzunk, az oké, de nekem ehhez még sokat kell edzeni.

Bár az erőt ad, hogy Fleto megmondta, húzzunk bele! Hát húzzunk, hogy mielőbb elhúzzon!

Előzmény: Riformaja KoalaBuktova (362)
Riformaja KoalaBuktova Creative Commons License 2008.05.18 0 0 362

Akár Szegeden is készülhetett volna... látszik, micsoda erő van abban, ha van CÉL, és egy irányba húzzuk az evezőket. :)

Mellesleg a zene is tetszik... tavaly az aerobik oktatónk egyik kedvenc száma volt, mindig a nehezebb gyakorlatokhoz rakta be, de nagyon szerettem, már szinte vártam, mikor jön ez a dal. :)

Előzmény: cserép virág (361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!