Szerintem király vagy ha odáig eljutottál hogy egyáltalán szóba állnak veled
földi halandóval, és mondjuk ha megtisztelnek két odavakkantással akkor végképp.
Engem a telefonban pl helyből úgy zavartak el hogy pénz nélkül ne is menjek. Ha pedig be szeretném indítani a kiszemelt járgányt akkor kifizetem az autót (megveszem) és utána bátran kipróbálhatom...
A többi eladó ettől függetlenül azért szokott adni magának egy esélyt.
Mindenesetre a tanulságot levontam: CLASSIC Autókereskedés = nagyarcú suttyók társasága.
Eszem be se fog jutni többet hozzájuk menni. Javaslom ugyanezt másoknak is.
Szia!Lehet, hogy már későn szólok,de csak most találtam erre a portálra!Javasolni tudom, hogy a CLASSIC AUTÓNÁL SENKI NE VEGYEN AUTÓT!!!!!!Decemberben vettem egy Audi A6-ost, vásárlástól számított 2 és fél hónapra tönkrement az autómata váltó. Mindezek után kiderült, hogy a kilóméteróráját több mint 100.000-rel visszaállították!Sok minden van még amit részletezhetnék, de itt nem teszem, inkább a hatóságokhoz fordultam, mivel a kereskedővel nem tudtam közös megegyezésre jutni! SZERINTEM EBBŐL RÖVIDEN LESZŰRHETŐ VALÓJÁBAN MILYEN EGY KERESKEDÉS IS!!!!!!!!
Egypár kocsijukat megnéztem, mikor a 156/166 os ALFA újnak számított. Gyanúsak. Hollandiából hozottak voltak, ott kint az 1.9jtd már 160000 kmert futott, amit itthon 72000 kmerrel árultak... Szerintem távozz tőlük. A tisztesség és ők a két véglet.
Eszembe sincs reklámozni, inkább kérdés volt az, hogy tisztességes csoportról van-e itt szó vagy nem. Az én nem szakértő szememnek nagyon szépek az autók, de ez nem elég egy ilyen összeg kifizetése mellett.
A kérdés adott, várnám a tapasztalatokat ezzel az autókereskedéssel kapcsolatban. Autóvásárlás előtt vagyok és mivel rengeteg papíron szép autó van náluk, kíváncsi vagyok kinek volt velük akármilyen irányú tapasztalata. ez a link az autóikról: http://www.hasznaltauto.hu/partnercegek.auto?ID=724 nekem az a gyanús jelenleg hogy szinte mindegyik 50-70ezer kilóméter közé van pozicionálva a listán 3-4 éves korába, ami persze nem nagyon kevés de a mobile.de oldalon a hasonló árú autók legalább 100 körül vannak. Sajnos nem vagyok autószerelő, ezért nem tudok igazán az autók mögé látni, annyit tudtam tenni hogy elolvastam a forumon az alap használtautó vizsgálati modszereket. köszönettel: nym