Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

tamás2014 Creative Commons License 2014.01.06 0 0 9

A hirdetés feladója:magánszemélyMárka:MercedesÜzemanyag:dízelKivitel:FerdehátúKlíma:VanFutott:52 000 kmGyártási év:2008Állapot:normálModell:180

Felszereltség:
ABS (blokkolásgátló) – APS (parkolóradar) – ASR (kipörgésgátló) – automatikusan sötétedő belső tükör – állítható kormány – CD-s autórádió – centrálzár – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – fékasszisztens – függönylégzsák – fűthető ülés – guminyomás-ellenőrző rendszer – hátsó fejtámlák – hátsó oldal légzsák – hűthető kesztyűtartó – indításgátló (immobiliser) – ISOFIX rendszer – kikapcsolható légzsák – könnyűfém felni – középső kartámasz – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – manuális klíma – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – rablásgátló – részecskeszűrő – riasztó – szervokormány – színezett üveg – tolatóradar – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – vezetőoldali légzsák – visszagurulás-gátló.
Egyéb információ:
Azonnal elvihető – frissen szervizelt – Magyarországon újonnan üzembe helyezve  ár 2800000  pecmen10@freemail.hu

Snipper Creative Commons License 2010.05.15 0 0 8
Szia Diesel!

Mi lett a történet vége? Szerintem hasznos lenne, ha megosztanád a topikkal..
Előzmény: geppo (6)
Denniss Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7

Szerintem király vagy ha odáig eljutottál hogy egyáltalán szóba állnak veled

földi halandóval, és mondjuk ha megtisztelnek két odavakkantással akkor végképp.

Engem a telefonban pl helyből úgy zavartak el hogy pénz nélkül ne is menjek. Ha pedig be szeretném indítani a kiszemelt járgányt akkor kifizetem az autót (megveszem) és utána bátran kipróbálhatom...

A többi eladó ettől függetlenül azért szokott adni magának egy esélyt.

Mindenesetre a tanulságot levontam: CLASSIC Autókereskedés = nagyarcú suttyók társasága.

Eszem be se fog jutni többet hozzájuk menni. Javaslom ugyanezt másoknak is.

Előzmény: Nym (-)
geppo Creative Commons License 2008.06.22 0 0 6
Szia!Lehet, hogy már későn szólok,de csak most találtam erre a portálra!Javasolni tudom, hogy a CLASSIC AUTÓNÁL SENKI NE VEGYEN AUTÓT!!!!!!Decemberben vettem egy Audi A6-ost, vásárlástól számított 2 és fél hónapra tönkrement az autómata váltó. Mindezek után kiderült, hogy a kilóméteróráját több mint 100.000-rel visszaállították!Sok minden van még amit részletezhetnék, de itt nem teszem, inkább a hatóságokhoz fordultam, mivel a kereskedővel nem tudtam közös megegyezésre jutni!
SZERINTEM EBBŐL RÖVIDEN LESZŰRHETŐ VALÓJÁBAN MILYEN EGY KERESKEDÉS IS!!!!!!!!
Alfás Theo Creative Commons License 2008.05.12 0 0 5
Egypár kocsijukat megnéztem, mikor a 156/166 os ALFA újnak számított.
Gyanúsak. Hollandiából hozottak voltak, ott kint az 1.9jtd már 160000 kmert futott, amit itthon 72000 kmerrel árultak...
Szerintem távozz tőlük. A tisztesség és ők a két véglet.
Előzmény: Nym (2)
szpidro Creative Commons License 2008.05.12 0 0 4

Ezért faszság kilóméteróra állás szerint autót vásárolni. Meg kell nézni, hogy jó-e a kocsi vagy nem. 

üdv.

Nym Creative Commons License 2008.05.12 0 0 2
Eszembe sincs reklámozni, inkább kérdés volt az, hogy tisztességes csoportról van-e itt szó vagy nem. Az én nem szakértő szememnek nagyon szépek az autók, de ez nem elég egy ilyen összeg kifizetése mellett.
Előzmény: bindera (0)
Khelben Creative Commons License 2008.05.12 0 0 1
1. Magyarországon minden használt autó 90ezer km-t futott, ez egy alapigazság.

2. Hozzáértő autószerelő nélkül ne vegyél használt autót, mert szívni fogsz.
bindera Creative Commons License 2008.05.12 0 0 0
0ra átállításra g0n0dlsz?
akk0r minek reklám0z0d
Nym Creative Commons License 2008.05.12 0 0 topiknyitó
A kérdés adott, várnám a tapasztalatokat ezzel az autókereskedéssel kapcsolatban.
Autóvásárlás előtt vagyok és mivel rengeteg papíron szép autó van náluk, kíváncsi vagyok kinek volt velük akármilyen irányú tapasztalata.
ez a link az autóikról:
http://www.hasznaltauto.hu/partnercegek.auto?ID=724
nekem az a gyanús jelenleg hogy szinte mindegyik 50-70ezer kilóméter közé van pozicionálva a listán 3-4 éves korába, ami persze nem nagyon kevés de a mobile.de oldalon a hasonló árú autók legalább 100 körül vannak.
Sajnos nem vagyok autószerelő, ezért nem tudok igazán az autók mögé látni, annyit tudtam tenni hogy elolvastam a forumon az alap használtautó vizsgálati modszereket.
köszönettel:
nym

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!