Meg maga az ország, meg ennek a hülye lakosságnak a 99 százaléka, ha ez a sok kretén ember nem élne itt, akkor bezzeg tort ülhetne a szadesz... (na meg fejet és potrohot is... hehe)
Nagyon téved Fodor, ha azt gondolja, hogy a koalíciónak Gyurcsány a gátja. Szerintem meg maga az MSZP a gát, és ha Gyurcsány nem volt képes a reformok mellé állítani őket, akkor más még kevésbé.
fodor szerint úgy van esélyük, ha ő nyer az szdsz-ben, a szocik lecserélik a kolonccá vált fletót és helyreáll a koala. kérdés ugye, hogy fletót kire cseréljék? mert fletó nem szeretne lecserélődni.
hallgattam fodort a zinforádióban a minap, mong nem volt túl gonosz, de fodor jópár kérdésre csak vergődni tudott, pl miért nem csináltak valami értelmeset az elmúlt hat évben, nem túl hiteles most belevágni. fodor válasza gyakorlatilag a küldetéstudatos elit hangja volt: most már látjuk az utat, csak mi vagyunk képesek arra, hogy végigjárjuk, vissza kell szereznünk a hitelességünket stb. szánalmaska volt.
az volt az érzésem, hogy pártelnökké választását követően saját magát szeretné konstruktívan miniszterelnökké választatni (van neki ilyen konplexusa orbánnal szenben).
Ha a szélesebb látókör az, hogy fiú-fiúval lány-lánnyal ésmivel élettársak örökbefogadott közös gyerek, és mindenben azonos jog a házasokkal, akkor nem kérek belőle. Tudom, hogy nem bűn és nem betegség, de ne magyarázza senki hogy ez normális dolog.
hűha, nyugtass meg, hogy kóka és a "nyugatias intellektus" szóösszetétel logikai összefűzése csak a véletlenek szerencsétlen összejátszása vagy valamilyen informatikai gubanc révén jöhetett létre
Hát igen...Győzött a lajbis-gatyás provincializmus a nyugatias intellektus felett. Ahogy ez már oly sokszor előfordult történelmünkben; a balkáni kisszerűség sikeresen felmorzsolja az irritálóan szélesebb látókörűséget.
A "cociális" népszavazáson is arra bazíroztak (Gyurmánnyal együtt), hogy nem fognak elmenni a népek. Oszt' mit ad isten még elment több mint a fele, ami nálunk már igen nagy szó. A legközelebbi parlamenti választásokon is várható az átlagon felüli részvétel, pláne ha a botrányok is kitartanak addig. :)))