Keresés

Részletes keresés

sz2.andi Creative Commons License 2011.04.14 0 0 72

Köszi, időközben szert tettem pár helyi címre. Első körben biorezonanciára megyek el, hogy megtudjam, egyáltalán mire vagyok allergiás. Bár azt hallottam, nem elfogadott orvosi körben és nem tekintik hitelesnek. De valami támpontot csak kapok.

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.13 0 0 71

A homeopátia nem így működik. Keress egy homeóst (ebben esetleg tudok segíteni).

Előzmény: sz2.andi (69)
sz2.andi Creative Commons License 2011.04.12 0 0 70

Egyébként bárkitől szívesen venném, ha segítene és tanácsot tudna nekem adni milyen irányban keresgéljek, gyakran van torkgyulladásom és meg is van duzzadva.

sz2.andi Creative Commons License 2011.04.12 0 0 69

Szia! Érdekelne mi van veled azóta és hogy mi az a homeopátiás "bogyó", ami használt neked, mert hasonló cipőben járok. Írtam neked a freemailedre, de sajnos nem ment át (Mail Delivery Subsystem). Fontos volna pedig :S Kérlek írj rám, ha olvastad, köszi!

Előzmény: peweee (60)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.02 0 0 68

A parlagfű- őssejtszaporító, a rákot is gyógyítja

A parlagfű kiirtása megvezetés !!!
Gyógyszerhatalom áll a parlagfű, mint GYÓG YNÖVÉNY kiirtása mögött. A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.
Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim.
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni.
Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufásdoboznyi zöld port több tízezer forintért.
Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága?
Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben.
Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, inkább megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok!
Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.
Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségűk is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.
A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt!
Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak (én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos, a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne.
Ezért a világ urai,a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több földtörténeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.
A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségűket!


Weil-Várhegyi László
feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos
Rendőrség alapító tagja és szóvivője



Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 67

Mer a génkezelt kukorica már nem is jó neked tüsszögésre.... na, hallja.... :-D

Előzmény: pupoka (66)
pupoka Creative Commons License 2010.11.26 0 0 66

Mottó: a tudós levágja a százlábú egyik lábát, majd ráparancsol: Járj! és a százlábú elindul. Ezt gondosan beírja a kutatási naplójába. Másnap is hasonlóan jár el, mígnem elérkezik a századik nap. Levágja az utolsó lábat és ráparancsol: Járj!, de a százlábú nem mozdul. A tudós bejegyzése a naplóba: ha levágjuk a százlábú összes lábát; megsüketül.

 

Tavasztól őszig tüsszögök, de nem vagyok allergiás a parlagfűre, csak a pázsitfűre és rokonaira, a kukoricára, a mogyoróra és még pár tucat haszonnövényre. De nekünk bűnbak kell és az a parlagfű lett. Igaz, hogy hasznos, igaz, hogy az allergiásoknak csak egy részét irritálja és igaz az is, hogy nem ő a bajok okozója!

 

Az allergia egyértelmű okozója a nagymértékű környezetszennyezés. Mégis a "szakemberek"  a  parlagfüvet okolják. Miért? Mert egyszerűbb az értelmetlen és haszontalan parlagfűirtásra, tanulmányokra, kampányokra milliárdokat elherdálni (ma is folyt erről a szócséplés a Parlamentben: hogyan is irtsuk hatékonyan a parlagfüvet?), mintsem a környezetszennyezést akadályozni, büntetni, netán minimalizálni, szembeszállni az ipari lobbikkal.

 

Nem azt a pár csórót kellene büntetni, és rákenni mindent, akinek csak 20 éves autóra tellik, mert a károkozásuk elenyésző!

Az egyik igazi bűnös Magyarország autóbusz és teherautóparkjának döntő többsége! A károsanyagkibocsájtás mértéke eltitkolt, kozmetikázott és a valóság ismerete népgazdasági érdekeket sért. Nem tudom, hogy a BKV-nak van-e egyáltalán akár egy darab, a paramétereknek megfelelő autóbusza? (nem pont ide tartozik: és a téli gumi?)

 

Szerintem hazánkban a környezetszennyezés balkáni vagy ázsiai mértékű. Volt már itt minden, de azt elkentük, vagy rákentük...

Jó példa a vörösiszap; össze-vissza hazudoznak az illetékesek, pár szerencsétlen belehal, és a végén a károkozók megússzák.

Remélem, Paks még áll..., de hát arra mindenki ráb...a és ezt talán megértik az illetékesek is!

 

Végül, de nem utolsó sorban a fentiek igazolására: volt szerencsém pár éve nyáron egy hónapot az USA-ban tölteni. Amikor New York-ban leszálltam a gépről, abbahagytam a tüsszögést, és bár jártam Iowában, a kukorica hazájában is , egész ott-tartózkodásom ideje alatt nem volt semmi bajom. Megérkeztem Ferihegyre és tíz perc múlva ismét tüsszögtem. Akkor, hogy is van evvel a parlagfűvel?.....

 

Előzmény: Törölt nick (38)
keripeti Creative Commons License 2010.11.18 0 0 65

Milyen jellegű ételeket lehet enni az alergia szezonban? Az akupunktúra használ az alergiának?

Niki__ Creative Commons License 2010.11.18 0 0 64

Szia!

Az orrvérzés lehet a megfázás következménye is, de a száraz levegő is közrejátszhat benne. Én orrvérzésre Rutascorbint használtam, ez vény nélkül kapható a gyógyszertárban, meg ehhez orrkenőcsőt. Ezenkívül szerintem érdemes párologtatni, mert a száraz levegő következménye is lehet. De az orrkenőcs és kevésbé száraz levegő elég hamar helyreállítja - persze ha nem, akkor mindenképpen menj orvoshoz!

 

A homeopátiás készítmények nálam is beváltak! Bár szerencsére ritkán dönt le a lábamról betegség. Épp ma kezdtem érezni, hogy kapar és fáj a torkom és tüsszögök. Előbe megyek a dolgoknak, így talán nem húzódik olyan sokáig...

ragazzie Creative Commons License 2010.11.15 0 0 63

Sziasztok!

 

Minden évben maga alá dönt egy nátha. Általában hamar kijövök belőle. Egy hét orrfolyás és tüsszögés. Kúrálom homeopátiás szerekkel meg mézzel és teával. Ezek mindig beválnak és pár nap alatt helyrehoznak.

Most arra gyanakszom, hogy nem puszta nátha áldozata lettem. Folyamatosan tüsszögök és az orrom is vérzett többször. Talán csak a száraz levegő, de azért kicsit aggódom...

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 62

Ne is kérdezd, mert eltévedtél. A gyógyszerek a másik topikban vannak, ez itt természetgyógyászat. Az allergiánál szokásos módszerek és homeopátiás szerek, a tengervíz, a gyógynövénykivonatok, stb pedig nem szoktak álmosítani.

Előzmény: HegeHelga (61)
HegeHelga Creative Commons License 2010.11.09 0 0 61

Sajnos én is az allergiások közé tartozom egy ideje. Kb 5 éve kezdődött, nyáron a parlagfű szezonban. Elsö évben a szemeim ödémásodtak, viszkettek, utána lévő nyáron az orrom viszketett meg a torkom, borzalmas!

Már február végén, március elején, amikor a mogyorófa virágzik - az az első- 1 hétig ' beteg' vagyok. Ezzel szemben viszont,a nyári rohamok eltűntek. Valahogyan a parlagfű miatt nem jön ki az allergiám. Azt hallottam, hogy az allergia bármikor előjöhet, s ugyanígy bármikor el is múlhat.

Na, én azok közé tartozom, akik semmit nem szednek rá, egyrészt, mert nem hiszek benne, másrészt, mert ahogyan hallottam, az allergiára való szerek nagy része álmosít, bágyadtá tesz. Ez az, amit nem akarok.

A homeopátiás szereket próbáltam már, csak nem az allergiámmal kapcsolatban, hanem torokfájásra. Azzal kapcsolatban bevált.

Az allergiámra én csak calciumot szoktam inni, mert tudom, hogy attól nem alszom el, nincs mellékhatása.

Nem is kérdezem, tud-e valaki valamilyen jó gyógyszert, mert ahogyan hallottam, mindnek ugyanazok a mellékhatásai: fáradékonyság, éhség.

peweee Creative Commons License 2010.11.05 0 0 60

Én is ebben a cipőben jártam, bár nálam nem az allergia keserítette meg az életemet, hanem a torokfájás, állandóan kapart, égett, megdagadt néha, és nemtudták mitől van, aztán egyszer rávett a barátnőm, hogy menjek el homeopátiás szakemberhez, ő ajánlott nekem egy csomag "bogyót", amit egy napig kellett szednem óránként, nem nagyon hittem benne, de azért kipróbáltam és meglepődve vettem észre, hogy tényleg hat, azóta nem mondom, hogy nem fáj néha a torkom, de sokkal elviselhetőbb.

Lehet, hogy tényleg van valami ebben a dologban, a gyógyszerért meg otthagytam 1500Ft-ot, a "kezelés" meg 2000Ft volt, tudom, hogy ennyiért vehettem volna egy coldrexet, de már 600-szor kipróbáltam és sajnos nem nagyon hatott... :(

Remélem, hogy változni fog az emberek véleménye a homeopátiás gyógymóddal kapcsolatban, mert valamikor tényleg hatásos, de ha nagy  a baj érdemes orvoshoz menni!

Előzmény: peterfizora (58)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.05 0 0 59

Homeós orvost keress. Ha segítség kell, Pesten, írj emailt.

Előzmény: peterfizora (58)
peterfizora Creative Commons License 2010.11.05 0 0 58

Én teljesen rá vagyok állva a homeopátiás kezelésre, ezeket böngészem a neten. Torokgyulladással szenvedek elégsokszor egy évben és ezt szeretném megszüntetni. Csak azért írom ezt, mert olvastam, hogy allergiás tünetek ellen sokat segíthet... Barátaim is szenvednek ettől és rengeteg gyógyszert kell szedniük, hogy némely időszakot "átvészeljék". Még én is keresgélem az információkat, meg véleményeket hajkurászok. A kisfiam is gyakran betegeskedik sajnos és az ő szempontjából sem lenne rossz, ha többet tudnék erről :)

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.05 0 0 57

Na, ezért van neked allergiád, nekem meg már nem :-p

 

Van itt mit olvasni, a magam részéről nem fogom újra leírni.

Előzmény: szancseeka (56)
szancseeka Creative Commons License 2010.11.05 0 0 56

Nekem is allergiám van. Elkezdték nekem ajánlgatni ezeket a homeopátiás szereket, de én nem nagyon hiszek ezekben. Valakinek vannak pozitív tapasztalatai ezzel kapcsolatban, mert szívesen meghallgatnám. bocs olvasnám

morganpg Creative Commons License 2010.08.30 0 0 53
Igen, a hajlam örökölhető és igen az az oldal elég jó van olyan opció is hogy a kérdéseidet felteheted egy allergológusnak. Meg ha már ott jársz érdemes belekukkantani a feltöltött videokba, nagyon viccesek. Ha szavazol vmeikre asszem még nyerhetsz is :) Allergiások előnyben, nem tudom rajtunk kivül ki nézné ezt az oldalt.
Előzmény: Zetorforever (51)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.30 0 0 52
Az allergiás hajlam örökölhető.
A gyógyszerek megbeszélése meg a másik topikban van, ez természetgyógyászat.
Az a teszt egyébként kb egy lófüttyöt ér, pláne ahogy csinálják. A Voll-módzsert próbáltad?
Előzmény: Zetorforever (51)
Zetorforever Creative Commons License 2010.08.30 0 0 51
Érdekes dolgok ezek mert pl. nekem az allergia teszt azt hozta ki hogy allergiás vagyok a macskaszőrre. Közben otthon van két macskám és semmi bajom nincs tőlük...már vagy 10 éve van macskánk, szóval furcsa dolog. Lehet hogy a tesztnél alkalmazott kivonat vagy én nem is tudom hogy kell azt hívni, intenzívebb mint ahogy én a macskával otthon érintkezem. Apám amúgy nagyon sok mindenre allergiás, örökölhető ez vagy csak a hajlam? A másik kérdés hogy rengeteg oldal foglalkozik ezzel a témával, mik azok amik jók? Apám miatt érdeklődöm...! Link Ez a spray hatásos? Illetve az itt közölt infók azok jók?
Előzmény: Töhötömke (49)
Töhötömke Creative Commons License 2010.08.05 0 0 49
vigyázni kell az allergiával mert először lehet hogy csak az orrodat fújod, de utána lehet nagyobb baj is, bőrkiütés, légzési problémák stb. Unokatesóm is így járt szegény:( Volt macskájuk és bent volt a lakásba természetesen eleinte csak folyt az orra nem foglalkoztak vele aztán mikor macskasimogatás után megdörzsölte a szemét akkor nagyon csúnyán bevörösödött és összeszűkült a szeme aztán jött a légzési gond, nehezen vette a levegőt, befulladt éjszakánként de az orvos rögtön rátapintott a lényegre hogy valami állat van a lakásban. Aztán amiket még mesélt az orvos a szüleinek attól nagyon megilyedtek és szegény macskának mennie kellet nem volt mese. Szegény kisgyerek nagyon szerette a macskát meg mai napig is szereti a cicákat, amint meglát egyet rögtön megsimogatja de anyukája rögtön rászól hogy vigyázzon mert veszélyes. Ezért érdemes utána járni az allergiának hogy ne legyen súlyosabb a dolog mert nagyobb baj is lehetett volna belőle.
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.05 0 0 48
A dokis dolgokat a másik topikban tudod megbeszélni, ott vannak, akik a klinikai orvoslással foglalkoznak, ha kíváncsi vagy a tapasztalataikra.
Előzmény: akalami (47)
akalami Creative Commons License 2010.08.05 0 0 47
Visszagondolva tényleg butaság volt amit írtam... :$
Közben páromat sikerült rávennem, hogy keressen egy dokit, aki tud segíteni. Szerintem én is elmegyek vele... Csináltatok allergia vizsgálatot, ha már ott leszek vele. Legalább kiderül van-e valami bajom. :)
Előzmény: hastetheday (45)
hastetheday Creative Commons License 2010.08.05 0 0 45
csak itt több fajta csalán van, így ki vagy javítva. :) Nem vagy botanikus sem biológus, így nem vagyok kompetens a témában, de olvastam, hogy a csalánnak minden része gyógyító hatású.

Az orrspray nekem is segít, pont most érzem hogy már itt lehet a szezonja a parlagfűnek, mert már kicsit folyik az orrom, és az időjárás sem volt olyan hogy csak egy szimpla megfázásnak tudjam be. 1 fújás, pár zsepi és újra komfort érzetem van. :)
Előzmény: akalami (43)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 44
Ki vagy javítva.
Előzmény: akalami (43)
akalami Creative Commons License 2010.08.02 0 0 43
Szerintem a csalán az csalán, de javítsatok ki ha tévedek. Vannak csalán samponok is, és rajta van a képe is. Szerintem csalánból csak 1 van.

Egyébként, a párom küszködik allergiával. Konkrétan annyira, hogy állatkertbe nem lehet vele elmenni, mert mindenféle szőrre allergiás. Ő csak orrsprayt használ, az segít kezelni a tüneteit, de próbálom őt nyaggatni, hogy menjen el valami orvoshoz aki talán többet tudna segíteni.
Erre mindig azt mondja, hogy már volt, de úgy vélem orvos függő is, hogy ki mit ajánl.
Előzmény: zemari65 (42)
zemari65 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 42
Én sem tudtam hogy eszik/isszák a parlagfüvet, csak csalánról tudtam hogy van belőle tea és egyszer ettem egy "iharosi csirke" nevezetű ételt, amely palacsintába göngyölt csirke volt, csalánnal. Nagyon finom volt, de nem hiszem hogy a gyomnövény csalán volt benne, van annak vmilyen más fajtája is esetleg?
Előzmény: hastetheday (40)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.02 0 0 41
Az nem, de egy ismerősöm vban evett/ivott pfüvet (teának is), és kigyógyult az allergiából :-)
Előzmény: hastetheday (40)
hastetheday Creative Commons License 2010.08.02 0 0 40
Ennyi érdekes adat, ezekért az infokért szeretek az index fórumra járni! :)

Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha is ették/eszik a parlagfüvet. :D
Rengeteg minden van amire allergiás lehet az ember, bár én nem lennék abban olyan biztos, hogy legalább annyian allergiásak a szőrökre mint a parlagfűre. Esetleg van valakinek valami statisztikai adata az allergiások százalékos eloszlásáról?
Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.11 0 0 38
Parlagfű salátának is jó. Részletek Weixl-Várhegyi László írásából:

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék hasznos növények gyógyításra és
ételek, italok készítésére használják őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr.

A parlagfűről a régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is. A múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni, a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.

A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol
parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. A pollen allergén volta abból ered, hogy az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálják a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot?

A parlagfű az emberek számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz! - és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát... Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen.

S egy érdekes adalék: Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!