Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.27 0 0 24

''Na.. VAn egy gyógymód, úgy hívják hogy akupunktúra''

 

  Persze,es biomagneses energia, es Jezus sirjanak felkeresese.A Papa aldasa ,stb...

  Ezek olyan'' betegsegeket'' gyogyitanak amelyek,amugy maguktol is  tobbe kevesbe helyrejonnek es a stresszre,depressziora vezethetok vissza.

 Na de mi van a virusos fertozesekkel? Ha nem fedezik fel a kinint,a penicilint es az aszpirint mar nem elne ember a foldon!

 Elhiszem,hogy  az akupunktura a legjobb stresszoldo ,hiszen az idegrendszert stimulalja -eppen ezert nincs benne semmi hokusz-pokusz- tehat elfogadhato.

  De evel ki is merul a gyogyito hatasa,mivel semmit sem tud kezdeni egy idult majgyulladassal,szivbillentyu megnagyobbodassal,a tuberkulozissal es az agyhartyagyuladassal.Mi tobb,meg egy influenza jarvanyt sem kepes behatarolni.

Előzmény: Kiss of death (21)
angyay Creative Commons License 2008.04.27 0 0 22
Az orvos tudomány művelői az orvosoknak a zöme egyszerű vérmérgezést félre tud diagnosztizálni.

Orvosi tudományunk vajh miből alakult ki az emberi megfigyelésből a mai gyógyszer kísérleti kutatóintézetek vajh mért keresik fel a természeti népek sámánjaikat, gyógyító embereit.

Az emberi testben ott van a mágnes áram egyszerű kísérlettel, be lehet bizonyítani.

 

Előzmény: Kiss of death (21)
Kiss of death Creative Commons License 2008.04.27 0 0 21
Én nem tudom hogy mit tud az emberke vagy mit nem életemben kb 5 percet láttam összesen a műsorát , ez alapján nem mondanák sem pozitív sem negatív váleményt. Ami miatt írok az a következő.

"De attol mar igazan egnek mered a hajam-a genetika,a szamitastekhnika,urkutatas es a csucstekhnologia vilagaban,hogy valaki mentalis erovel,magnesterapiaval,dragakovekkel,raolvasassal,imaval mer versenybe szallni az orvostudomany vitathatalan eredmenyeivel,tudasaval es hozzaertesevel."

Na.. VAn egy gyógymód, úgy hívják hogy akupunktúra. Nem tudom ki hisz benne, nekme fateromat kezelték régebben működött..meg még sok embernek. kérdezz meg róla egy orvos profot, vagy nézz utána orvosi könyvekben. Sarlatánságnak tartják, de miért? Mert nem tudják megmagyarázni mai fejjel azt ami a kínaiak pár ezer éve csinálnak. Szóval lehet hogy van valami a Gyurcsokban is nem tudom, de mindeképpen kulturáltan kéne beszélni a témáról:)
Előzmény: Törölt nick (11)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2008.04.26 0 0 20
A jóisten megsegített. Áldott legyen a neve.
Előzmény: sanyisoft (13)
twist Creative Commons License 2008.04.26 0 0 19

Szerintem ne foglalkozz semmivel, senkivel.

Ha neked bejött, mindegy, hogy mitől!

 

Lehet egyébként, hogy az orvosoktól is beindulna az ember öngyógyító képessége, ha az orvos mondjuk 12 percet figyelne a betegre és nem 4 percet.

 

Gyurcsok mennyit foglalkozik 1 beteggel egy adott alkalommal?

Vagy inkább mennyit foglalkozik Veled?

Van a therápiában valami, amit különlegesnek értékelsz?

Előzmény: sanyisoft (13)
Bús képű fotóslovag Creative Commons License 2008.04.26 0 0 18
Kulturáltan beszélgetni csak rövid ú-val lehet! ;-)
De azt is csak akkor, ha nem egy országos csalóról van szó.
Előzmény: sanyisoft (13)
astronom Creative Commons License 2008.04.26 0 0 17
és egy tökéletesen téves véleményt alkotnak róla az alapján.

Ha valakinek van bőr a pofáján ahhoz, hogy azt művelje jó pénzért, amit ez a majom csinál a tévében, akkor ne magyarázza senki, hogy ő voltaképpen egy csodatevő szent ember, csak félreismerik.
Előzmény: sanyisoft (13)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 16

''Nem hiszünk eléggé az orvosokban és gyógyszerben? Kell hinni a gyógyszerben?''

 

 A legtobb korzeti orvos csak a patikusi igenyt tudja kielegiteni tudasaval,a hipokreteszi eskujuket pedig a demokracia hatulutojekent csak'' reszben'' alkalmazzak,hianyzik beloluk az odaadas es a gyogyitas ismeretenek a filozofiaja.

 Hogy kell -e hinni a gyogyszerekben? Mindegy ,hogy miben ,kiben hiszunk ha ezek a dolgok kepezik a katalizatort a gyogyulasban.Mert,igenis kepezik!Tudomanyos kiserletekkel tamasztottak ala,hogy a betegnel a tiszta viz is elegendo a gyogyulas beindulasara ha azt hiszi ,hogy gyogyszert kapott.Persze,szukseg van a normalis gyogyszerezesre is a tovabbiakban ,de a csoda  mar megtortent,ami nem mas mint az emberi lelek ujbeni osszhangra allitasa a fizikai mivoltal.

Te ratalaltal onmagadra.Teged a Gyurcsok segitett.

 Masokat,Jezus,Budha,

 Masokat az orvos. Mondjuk itt ez nem is felltuno,hogy az orvosba vetett hit menti meg az ember eletet.Hiszen az orvosnak ez a hivatasa.

Előzmény: sanyisoft (15)
sanyisoft Creative Commons License 2008.04.26 0 0 15

Persze, igazad van. Számomra teljesen mindegy, hogy valójában mi javítja betegséget. Lehet, hogy minden ember önmagát gyógyítja meg, aki elmegy a Gyurcsokhoz? De ha az orvos nem tud gyógyító hitet adni, csak azt mondja, hogy nem ír föl gyógyszert, mert kár a belém a drága gyógyszer, a Gyurcsoknál pedig gyógyulok, akkor szerited kit érdekel hogyan működik? Nem az a lényeg, hogy működik?

Járt hozzá régen egy kislány, akinek már szódásüveg szemüvege volt. Elvileg meg kellett volna vakulnia lassacskán. Én is és ő is hetente jártunk akkoriban, és kéthetente kellett új szemüveget csináltatni a kislánynak, mert úgy javult a szeme. A néhány éves pici lánynak ekkora volt a hite a Gyurcsokba? Aligha fogta föl mi történik vele.

Ha a Gyurcsok nem tud segíteni az embereken, és mindenki spontán csak spontán gyógyul nála, akkor hogy lehet, hogy a háziorvosoknál nincs ennyi öngyógyulás? Nem hiszünk eléggé az orvosokban és gyógyszerben? Kell hinni a gyógyszerben?

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 14

 Volt aki kigyogyult az AiDS-bol is,teljesen spontanul.Taltosnal sem jart.De ez mindegy.A lenyeg ,hogy helyrejottel.

Elni akartal.Ennyi.A szervezeted legyozte a betegseget.

Előzmény: sanyisoft (13)
sanyisoft Creative Commons License 2008.04.26 0 0 13

Látom sikerült fölkorbácsolnom az érzelmeket.

 

Direkt kértem, hogy kultúráltan beszélgessünk, de van aki csak nem tudta megtagadni bunkóságát.

 

Nem, nem vagyok a könyvelője. Csak egy ember, aki sokat látott és tapasztalt.

Kérdezte valaki, hogy miért nem gyógyultam meg tizen X év alatt. Erre azt tudom mondani: Izomsorvadásom van amibe, az orvostudomány szerint már rég meg kellett volna halnom. Most 28 éves vagyok, és ha futni nem is tudok, de élek, és boldog vagyok. Orvosnál több, mint 10 éve nem voltam, még a körzetinél sem, ugyanis még csak náthás sem szoktam lenni. Nem állítom, hogy ezt 100%-ig a Gyurcsoknak köszöhetem, de 50%-ban biztosan.

 

A Budapest TV-s szerepései tényleg borzalmasak voltak. Én személyesen, barátilag javasoltam neki, hogy ne csinálja. Sajnos sokan onnan ismerik csak és egy tökéletesen téves véleményt alkotnak róla az alapján.

Lakowski Creative Commons License 2008.04.26 0 0 12
Szóval te vagy a könyvelője!?
Előzmény: sanyisoft (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 11

 Egyik sem jelentene veszelyt az emberek vilagnezetere,ha annak adnak elo ami;buvesz-muvesz-cirkuszi mutatvanynak.De attol mar igazan egnek mered a hajam-a genetika,a szamitastekhnika,urkutatas es a csucstekhnologia vilagaban,hogy valaki mentalis erovel,magnesterapiaval,dragakovekkel,raolvasassal,imaval mer versenybe szallni az orvostudomany vitathatalan eredmenyeivel,tudasaval es hozzaertesevel.

 Van ehez  egy jo  megkozelites;ha egy ilyen taltos visszaadja egy vak embernek a latasat,biologialig onregeneralo valtozasokat tud letrehozni a beteg sejtekben-legyen-minden aldas ra ,mert legalabb egymilliardszor olcsobba kerul ,mint a latast visszado mikrokamera beultetese az emberi szembe es racsatlakoztatasa az agyra.

Előzmény: Levike (10)
Levike Creative Commons License 2008.04.26 0 0 10
Nem egészen így volt. Ha jól emlékszem talán a BP Tv-n volt önálló műsora, és már akkor is csak röhögtünk rajta a haverokkal, illetve mérgelődtünk, hogy a csomó könnyen megvezethető nyugdíjast akik betelefonáltak gyógyulásra várva nem védi meg senki.
Egy kereskedelmi csatornán viszont be akarták ugratni valami átverőshowban, és azt szuperül lekezelte, az viszont tetszett.
Én nem hiszek az egészben, és nem tudom a Gyurcsók mit és hogyan csinál, mennyire használ ki embereket, kihasznál-e egyáltalán, fogalmam sincs milyen körülmények között él és mikre képes, stbstb.
Egyszer ha bebizonyítja, hogy képes bármi gyógyító jellegű nem átlagos tevékenyégre, akkor talán majd fogok hinni az ilyen hókuszpókuszokban. Addig nem.
Tudom más, de nézzetek csak Uri Gellert. Nevetséges, szánalmas bohóckodás.
És még pénzt is keres vele. Tulképpen ügyes... :)
Előzmény: Törölt nick (7)
Bús képű fotóslovag Creative Commons License 2008.04.26 0 0 9
Fotózni? Előbb hánynám szemközt...
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 8
Fotóztad már? Hol lehetne fotózni?
Előzmény: Bús képű fotóslovag (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 7

''Gyurcsokot én a tv.-ben láttam, nem volt szimpi.''

 

 Szokas szerint biztos  valamelyik nyalas  kereskedelmi tv-csatorna fujta fel  a dolgot.

Nagyon el vann szaporodva a metafizikai baromsag,amit legfokeppen a medianak koszonhetunk es a rosszul ertelmezett sajtoszabadsagnak!

 

Előzmény: twist (6)
twist Creative Commons License 2008.04.26 0 0 6

Szerintem mindenkinek más gyógyító jó!

Ha valakinek éppen Gyurcsok, hát Gyurcsok.

 

Az a fontos, hogy érezze jól megát, ne legyen beteg.

 

Háziorvos is többféle lehet, ami nekem jó, nem biztos, hogy más is odavan érte.

Elmész,meggyógyít és bízni fogsz benne.

A másikhoz el sem mégy!

 

Gyurcsokot én a tv.-ben láttam, nem volt szimpi.

De ha nem tudna semmit, tán nem mennének az emberek immár 20 éve hozzá.

Bús képű fotóslovag Creative Commons License 2008.04.26 0 0 5
Ha azt írom róla, hogy egy szarház csaló, akkor finom voltam és nőies...
Előzmény: sanyisoft (-)
Boszorka Creative Commons License 2008.04.26 0 0 3
Várom a részletes és pontos leírását a különös dolgoknak.
Előzmény: sanyisoft (-)
Lemmiwinks Creative Commons License 2008.04.26 0 0 2
Le kéne ültetni azt a köcsög szélhámost csalásért.
Előzmény: sanyisoft (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.26 0 0 1

''Én már '94 óta járok hozzá, és sok érdekes, megmagyarázhatatlan eseménnyel találkoztam nála. ''

 

  Ha lennel kedves felsorolni ezeket a megmagyarazhatatlan esemenyeket. Ha nagyon szupranaturalisak lennenek  a korulotte zajlo dolgot--illene egy harmadik szemelyt is belevinni ,hogy filmezze a taltos munkalkodasat.

 Szoval mi is az a megmagyarazhatatlan esemeny amit a Jozsef tud okozni?

Előzmény: sanyisoft (-)
Pató Pali Creative Commons License 2008.04.26 0 0 0
Kiváncsian VárOm én is.
Előzmény: sanyisoft (-)
sanyisoft Creative Commons License 2008.04.26 0 0 topiknyitó

Tudom, már vannak topikok Gyurcsok József nevére nyitva, de úgy éreztem lehetne egy olyan topik, ahol normális emberek, normálisan mondják el a véleményüket. És végre azt is tisztázhatjuk, hogy a Gyurcsok rövid o-val írandó.

Én már '94 óta járok hozzá, és sok érdekes, megmagyarázhatatlan eseménnyel találkoztam nála. Szeretném leszögezni, nem vagyok elvakult, és nem hiszek el akárkinek, akármit.

Szeretném, ha mások is megírnák történeteiket, tapasztalataikat, legyen az jó, vagy rossz. Csak azt kérem, intelligens ember módjára tegye, mások véleményének tiszteleben tartásával.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!