Téli edzés TEREMBEN! Sikerült termet foglalni, csütörtökön 18-20 óráig. Petőfi Sándor Általános Iskola, Szakközépiskola és Óvoda Cím: 1116 Budapest, Kiskőrös u. 1. Jövő hét csütörtöktől (okt. 27.) kezdődik. November 3-án zárva vannak őszi szünet miatt, és festenek, így erre a napra majd kitalálunk mást.
Figyelem!!! Szerdai edzés futó edzés. Felszerelés, melegítő , sál, sapka , kesztyű és FUTÓcipő. Találka a buszmegállóban a Hoteleknél. 6kor indul a menet.
"Info lányoknak: ha érdekel titeket a lacrosse jelentkezzetek alakulóban lévő lány csapatunkba! Érdeklődés itt: http://www.facebook.com/BudapestBlackberries Vagy itt: noilacrosse@gmail.com"
Szerettem volna kimenni, megnézni legalább az egyik meccset, de valószínűleg ez nem fog összejönni. Nagyon sajnálom, hogy holnap nem fogunk találkozni, reméltem, hogy szurkolhatok egy jó kis acélos Blax-nek.
Örömmel láttam, hogy megvannak az első győzelmek, ehhez külön gratulálok a csapatnak! ;-)
A közeljövőben lenézek majd hozzátok!
Élvezzétek a játékot holnap, használjátok ki a hazai pálya előnyét. Remélem több szurkoló lesz kint a Merkapt-ban, mint legutóbb.
Cső! Több embert megkérdezve arra jutottam, hogy szeretnék szervezni egy Magyar Bajnokságot, házi bajnokságot. Tervek: 3 csapat 4(+ valamennyi) fő/csapat 2*10 perc játékidő, félidőnként kötelező 1 időkérés/ csapat streetball szabályok--> közösen alkotjuk kanadai táblázat (gólok és gólpasszok)
a csapatokat közösen alkotnánk: a védőket, régieket, újoncokat külön bontva. azaz lenne 1 védő bödön, 1 régi bödön és 1 új bödön. mind a 3 dobozból 1 valaki húz, ergo minden csapatban minden "típus" lesz. ennél jobban, szerintem, nem lehet szét osztani a játékosokat. Mivel hiányoljuk a meccsrutint ezért ugyanolyan meccsek lennének ezek, mint az osztrákoknál. ugyanúgy meccsnapok, ugyanolyan igénybevétel, hozzáállás. pontkirály, gólkirályt és a győztes csapatot előre megbeszélt ajándékkal jutalmaznánk a bajnokság végén. Ez teljesen külön állna az edzésektől. Kérek minden érdeklődőt, hogy jelentkezzen nálam, ha erre van érkezésük.
Megjött a levél a kétnapos túráról. A helyzet a következő. A busz költség kb 115000 Ft körül van + a szállás és az étkezés a sofőrnek. Szállás költség minimum 25 euró körül kell számolni. Kinek milyen ötlete van? Esetleg vonattal kimenni, és ott vonattal tovább, majd vissza, vagy eurolines busszal. Ha valaki szeretne ezzel foglalatoskodni nem tartom vissza. Szállás: http://www.kolpinghaus-wien12.at/
A meccset esetleg megpróbáljuk átrakatni, hogy legyen időnk kiérni.
AKi tud, az jöjjön ki 5-re a Margitszigetre, mert fényképeket kell készíteni az új felszerelésekben. Tehát aki ki akar próbálni STX cuccokat, akkor itt az alkalom.
Kérek visszajelzést, hogy ki tud jönni, mert ha senki, akkor mi sem megyünk oda korán.
Mindenki hozza a tagdíjat, az is aki el van maradva, mert különben a buszra csak az fog felszálni, aki hoz pénzt. udom, hogy kicsit szoros most az anyagiak, de sajnos most így alakult a menetrend.
Előzmény 1 : 3525 - nekem a hétfő és szerdai edzések ennyire korán nem jó... :(
17-17.30körül tudok bentről indulni. Ez azt jelenti , hogy 18.00 után érek ki!
Előzmény 2 : 3527 - Nekem ez nagyon kiesik... Ahol tavaly voltunk az nagyon jó volt.
De a többség szava dönt!
Szombati edzés : Ki az aki 100% , hogy lesz edzésen? (Nekem családlátogatásra kéne mennem vidékre. Ha leszünk rendesen nem csak 3-5-en akkor kihagyom...)
Ki tud a Margitszigetre érni hétfőn és szerdán 17.00ra, 17.30ra, 18.00ra?
Azért lenne fontos, mert hétfőn éztük, hogy 6kor még világos van, és fél hétre lesz teljesen sötét. Tehát ha nem kell termet fizetni akkor spórolunk. Kérem mindenki válaszoljon! Szerdai edzésen is beszélhetünk róla!