>>Naja... mert igen érdekesen néz ki, amikor olyasmiért basztassátok a maszopot, amivel a zombihordátok is rendelkezik :-DDD
Baszogatni továbbra is lehet a maszopot, ugyanis nincs párhuzam.
A maszop volt olyan pofátlan, hogy a zsidó-nem zsidó(konstellációban erősen keresztény beágyazódottságú Salkaházi Sára személye a történelmi magyar uralkodóosztályhoz/elithez tartozást is jelképezi éds emiatt vannak egyéb szálai is a történetnek) megemlékezést a szcientológusok szája íze szerint kívánta lebonyolítani.
Az pedig általános derültség forrása, hogy szegény jómunkásember tanácsadót Xenu megtréfálta azzal, hogy annyi eszet hagyott neki, mint hat pár rendőrcsizmának. Ebből a kegyelmi állapotból persze kivágta ükelme a rezet és naná, hogy óvatlanul sabbathra szervezte a dzsemborit, pedig egy hetedikes is tudhatja, hogy ilyen ippon erejű oktondiságon a zsidók kéjesen fognak látszat megsértődni. És igazuk is van az esetet tekintve.
Örömmel tudatjuk, hogy Martinek János, Janics Natasa, Vörös Zsuzsa, Pulai Imre olimpiai bajnokok után most dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke és dr. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság Elnöke is Védnökként csatlakozott a Drogmentes Magyarországért Maratonhoz!
A 2008. április 12-i MOB Közgyűlésen a jelenlévők és a sajtó képviselői előtt dr. Kamuti Jenő, dr. Schmitt Pál és Braun Mónika (a drogmentes mozgalom elnöke) közösen írták alá a Maraton Kiáltványát.
"A Drogmentes Magyarországért Maraton civil és hivatásos sportolói elviszik a hírét annak, hogy az ország lakossága nemre, etnikumra, felekezeti hovatartozásra, világnézetre való tekintet nélkül összefogott ebben a kérdésben, és teremtő szándékával meg kívánja azt állítani.” (idézet a Mozgalom Kiáltványából)
</DIV>
Egyébként ez a másokat sározva támadva védekezés a magukra nézve terhelő körülményektől tipikus scientológus taktika, lényegi eleme a vallásuknak, hisz nem kell szembesülni a hívőknek soha az elkövetett hiba beismerésével.
Ebből következtetve a Gálvölgyi és a Székhelyi is szcientológus???
Mert ük is védnökök.
(A Drogmentes Magyarországért Maratont 2002-ben egy szcientológus magánszemély, Kunfalvy Ákos (Magyar tőrvívó bajnok, és költő) indította el. A mozgalmat ma már nem kisebb szervezetek, mint az „Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom” (Héliosz Alapítvány), az Országos Polgárőr Szövetség, és a magyar Olimpiai Bajnokok Klubja közösen szervezi. )
Mondjuk a magyar muszlim közösség vezetőjéről tényleg nem gondoltam, hogy szcientológus, de hát ha támogatja a maratont, akkor mi mást gondolhatnánk.;))))
A pénznyelő, liberális elveket semmibe vevő (a tagokat a családtól elzáró, fizetést elvevő), rabszolgatartó szekta, a szcientológia szorosan kapcsolódik az Szdsz-hez:
A hazai főfő szcientológus, Nagy Tamás az iwiw alapján a következő személyekkel áll kapcsolatban:
1. Demszky Gábor 2. Kóka János 3. Fodor Gábor
Ez már több, mint gyanús! Molnár Lajos szélsőségesen "liberális" exminiszternek is állítólag a szcientológiaközelisége miatt kellett lemondania, ahogy az a gyanú is egyre megalapozottabb kezd lenni, hogy az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet bezárása mögött is a szadeszközeli szekta áll. Ezeknek ugyanis az az érdekük, hogy minél több pszichológiai szempontból labilis egyén kerüljön a hálójukba...
Nagyon érdekes az a tényező is, hogy míg a szadesz a drogliberalizációért küzd, addig a szcientológusok főfő biznisze a tagtoborzás mellett a drogosok gyógyítása... csak nem arról van szó, hogy a gyűlöletpárt kitermeli a betegeket, míg a szekta aratja a hatalmas pénzeket a gyógyíttatásuk után?!
Kolléganőmet még durvábban vették hülyére. A férje halála után nagyon rossz lelki állapotban volt, ezt kihasználva ajánlottak neki egy kurzust, aztán még egyet, aztán..., aztán ajánlottak neki egy tanácsadói állást. MInden könyörgésünk ellenére nekiindult. Aztán egy hónap múlva derült ki, hogy minden igaz, csak éppen a fizujának igen magas százalékát kötelező tanfolyamokra kellett költenie ugyanott, így megélni alig tudott, váltott is viszonylag hamar.
Naja... mert igen érdekesen néz ki, amikor olyasmiért basztassátok a maszopot, amivel a zombihordátok is rendelkezik :-DDD (apropo: te nem vagy szcientologista? :-D )
Az unokanővérem beiratkozott egy angol nyelvtanfolyamra, amit - ha jól emléxem - a lite nyelviskola tartott és kiderült, az egész nem más, mint szcientológiai beszervező!!
Úgy menekült onnan, mint az őrült, mondtam, legalább a pénzét kérje vissza, hiszen átverték, de nem merte.:-(((
A vallásomról
Ezt magánügynek tartom, mégis írok erről, mert többen politikai kérdésként igyekeznek ezt láttatni. Sok butaságot, valótlanságot hallottam és olvastam a saját vallásomról is.
1989-90. óta vagyok szcientológus, ez nem kötődik egy naphoz. Először egy hétvégi kommunikációs tréningen vettem részt, tetszett és jól éreztem magam. Ez volt az az időszak, amikor sok olyan, számunkra új eszme, módszer jött és jöhetett be hazánkba, amelyekről addig nem is hallottunk. Érdekelt ez az új világ, rengeteget olvastam, többek között L. Ron Hubbard Dianetika c. könyvét. Ez az emberi gondolkodásról, az ember cselekvési szabadságáról és korlátairól szólt számomra. A leírtak ismerősek voltak másokkal és önmagammal kapcsolatban is.
Azóta jónéhány egyéb szcientológia szolgáltatást is vettem. Számomra a Szcientológia egy szolgáló és szolgáltató egyház. Elégedett vagyok a kapott szolgáltatásokkal, vannak további terveim ezen a területen is.
Kopiás Anna lányom a Magyarországi Szcientológia Egyház egyik magasan képzett munkatársa.
Támogatom az L. Ron Hubbard nem-vallásos módszereit alkalmazó, drogmegelőzéssel, oktatással, a bűnözés csökkentésével és a vezetéstudomány fejlesztésével foglalkozó szervezeteket.
Nem semmi...
Amikor én utoljára bérmálkoztam, az ilyesmi még szóba se jöhetett. Gyanítom, hogy a főtisztelendő püspök atya őexcellenciája, ha ilyesmit tapasztal, egyhamar abba se hagyta volna a bérmálást...