Belgrádban csoda, mindkét magyar nyert! Fucso simán, Marozsán elég érdekesen, a sírból hozta vissza a kínai elleni meccset. 2:6, 5:5-nél kezdtem nézni, nem adtam volna rá 100 ft-ot sem. Aztán a TB-ben sem nézett jól ki az eleje, de mégis behúzta. Aztán döntő setben mintha megérezte volna, hogy jé, itt még akár nyerhetek is. elkezdett játszani olyan 80-90%-on és meglett.
Mostani Sasára gondoltam, hogy megzakkant csóró. Fábi stábja szerintem full komolytalan, ilyen Challenger szint jóindulattal, de már Fucsóé is. Szerintem náluk még a dietétika sincs rendben, állandóan elfáradnak/lesérülnek/megbetegszenek. Ha Fucsó hozza az 1. szettet valami jobb játékos ellen, mindig veretem a mixen, hatalmas choker.
Noszálynak alig néhány olyan éve volt, amikor a Top 100-ban is értékelhetőt nyújtott... Fucsótól és Fábitól (mivel objektíve is tehetségesebbek, mint Noszály) többet vártunk, de úgy tűnik, hiába
Pedig nyilván nem nagy győzelmeket, csak legalább képesek volnának 2-3 meccset nyerni egy tornán, már az is sokat segítene, főleg hogy nemsokára mindkettejüket fenyegeti ismét a Top 100-ból kipottyanás réme...
Jaja, kevertem a kínai helyszíneket. Így van, elnézem egy csomó teniszező hány meccset játszik, sokan beiktatnak még challengereket is, a mieink meg eltűnnek sokszor hetekre. Nyilván ez edzői hiba is, a sok sérülés, visszalépés, feladás. Így nem lehet ebben a sűrű mezőnyben tartósan az 50-ben lenni.
Marozsán tavaly Sanghajban döntő szettben kapott ki a későbbi győztes Hurkacztól a negyeddöntőben, talán az is pályafutásának egy csúcspontja volt.
Olvasom, hogy azt nyilatkozta tegnap, hogy nem az ő hibája, hogy most (itthon!) lebetegedett...
Tegyük fel, hogy ez esetben így van, úgy összességében elmondható, hogy túl sokat betegek/sérültek a magyar játékosok. Ez edzőik nem professzionális mivoltára is utal... valahogy a hasonló k-európai játékosok mindezt jobban menedzselik.
Tavaly Pekingben Fucso és Marozsan is ott volt és jól szerepelt. Idén egyik sem. A ranglistán esnek vissza, Fucso már alig van a 100-ban, Marozsan pedig kiesett az 50-ből.
aztán szettet se tudott fogni sem ő, sem Anna. lassan azt érzem a magyarok vergődésének semmi értelme nézői szempontból. anyagilag ők jól járnak, szép helyeken szép emberekkel vannak, még fucsó is és ennyi.
Amit írtál, az alapján egyértelmű, hogy nem nagyon követed a juniorokat... Hamad tavaly a Next Gen ATP Finalt megnyerte (!!!), tehát a legjobb fiatalok között tartják számon.
Azt pedig Fucsó példáján is láthattuk, hogy ki mikor tud betörni a Top 100-ba, az sok mindennek lehet a függvénye...