Nem néztem, de vesztett TB után egy könnyű feladást látni. Nem lesz ebből a srácból top-20, ilyen mentalitással, hozzáállással ez nem megy, sokkal keményebben kéne hozzáállni. Az sem jó szerintem, hogy kevés meccset játszik, és sokszor ugye azonnal erős ellenféllel. De én nem értek hozzá.
Nem láttam,sajnálom,hogy nem sikerült neki.Szépen helyt állt. Remélem Fábi legyőzi Rublevet.2-2 az egymás ellenijük.Ha hozná azt a játékot amit tegnap,leütné kettőben az oroszt.Benne van az újabb győzelem,csak képes e tartósan hozni azt a játékát amit tud.
Fucso kikapott. De hogy! Döntő set 5:4 oda, Marci szervál. Egyenlőnél labdamenet fonák épphogy hosszú. Meccslabda, simán megy a hálóba. 5 breaklabda maradt ki a döntő setben.
Érdekes, különösen Fábinál ez a formaingadozás. Innen nem lesz könnyű továbbmenni.
Márton lassan vagy nem is lassan olyan korú (most lett 34 éves), hogy nagy sikerekről nem nagyon álmodozhat (sérülékenysége miatt sem), de nyilván kisebb sikerek lehetnek/lesznek még, én drukkolok.
Fábi amúgy valóban becsülettel áll mindig a DK-csapat rendelkezésére, viszont mintha neki ez a műfaj nem feküdne igazán.
Egyéniben legalábbis 2/6-os mérlege van, a két győzelemből az egyik egy török teniszező ellen született 2023-ban, a másik tavaly, amikor Kanadában nyertünk, és három szettben legyűrte az akkor második számú hazait. Kikapott viszont az utóbbi egy évben Rodionovtól (Ausztria), Quinntől (USA), Diallótól (Kanada) - mind egyértelműen mögötte lévő ranglistások.
Jó , jó de Fucsó már akkor a Davis kupában képviselte az országot amikor Fábiánról még nem is tudtunk. 34 éves neki még van 2-3 éve. A héten 120 pontot vesztett, kell neki most inkább az egyéni.
Az osztrákok elleni vereséget meg mindenki az Ő nyakába varta.
Várható volt. Bezzeg Fucsovics lexarta a DK-t és holnap pénzes meccset játszik. Én azért Fábit becsülöm többre épp emiatt, még akkor is, ha a DK a vártnál gyengébbre sikerült, de ő ott volt, megpróbálta, küzdött.