Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Kedves fórumtársak. Az ünnepekre való tekintettel ingyenesen elérhetővé tettek 130 magyar klasszikus filmet. Autós szemmel az egyik nagy kedvencem Herskó János N.N. A Halál angyala című filmje. Sok külső, sőt sok kifejezetten autós felvétettel, színesben 1970-ből, nagyon jó minőségben. Még pont a Zsigulik érkezése előtt. Sok nyugati autóval. Regisztráció után ingyenesen nézhető január 6-ig.
Javítottam az AA-t és megpróbáltam a te 1958-1990-es táblázatod alapján a mi táblázatunkat módosítani. Ha még látsz hibát, kérlek írdd meg emailben. Köszönöm az észrevételeket.
Féloff: Ezt az YA-21-49-es rendszámot 1986-ban, már fehér alapon fekete betűkkel az MTV egyik IFA W50L/MK-ja kapta újonnan. :) (az akkori beszerzés YA-21-48-tól 21-55-ig volt rendszámozva.)