Miután mindenféle rendszámmal foglalkozó topic-kal találkoztam, de olyannal nem ami az 1990 előtt kiadott rendszámokkal, azok történetével foglalkozik, vettem a bátorságot, egy ilyent nyitni.
Arra kérem az ide írókat, az általuk feltett rendszámokkal kapcsolatban a lehető legtöbb információt, képet, évjáratot tegyék fel.
Gyerekkoromban a Böszörményi úton laktunk, emlékszem a Fakalapácsra. Aztán 1973-ban a Miklós u-ba (buszvégállomás), új panelba költöztünk. Nini manó, az első emeleten Zsivótzky Gyula kapott lakást, szüleim pedig megvették a miénket, öröklakás, vagyis szövetkezeti volt, 5%-os hitelre, 20% kezdővel.
Ez így ebben a formában egy kicsit sántít. Valóban a sima 375 a vászontetős és a teljes fémfülkés már 375D, de köze sincs az időjáráshoz. A BM-21 sorozatvető fejlesztésekor jöttek rá, hogy maga a jármű jó, de a vászontető tűzveszélyes, ezért zárt fülkét terveztek, majd a későbbi (platós) sorozatoknál is megtartották. Egyébként a fékdob is más, meg pár apróság.
Ha jól látom a szandált,az volt a szoc.legkegyetlenebb moslék terméke(a sok közül). Anyám vett nekem ilyet,de nem mertem lemenni ebben a térre mert megvertek volna a Simsonos arcok.
Téged szokott érdekelni a pontos jelzés. Az Ural 375 egy ponyvás fülketakarású széria, 1961-64 között gyártották. Elég hamar rájöttek felhasználáskor, hogy az időjárás viszontagságait könnyebb viselni még egy vöröskatonának is zárt fülkében! Így lett a képen látható teljesen zárt fém fülke és lett a név 375d.
Ilyen volt a Magyar Televíziónak is, úgymond "rögzítőkocsi", vagy "hangoskocsi". FK-75-55 volt a rendszáma, még nagyon kis gyerekként láttam a telephelyen, már félreállítva, funkció nélkül. A tévénél egyszerűen csak "csepel" , vagy "RK-2" névre hallgatott.