Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

bombolo71 Creative Commons License 2011.12.19 0 0 7

Szia édeklödniszeretnék én is vettem egy Fuegot kb fél éve. Az enyém max 60-t megy,érdekelne konkrétan hogy milyen alkatrészeket cseréltetek a mociba.

Előzmény: uj tag (6)
uj tag Creative Commons License 2010.03.27 0 0 6

szia!

az a hátsó tárcsafék jó dolog? men nehéz tőle kivenni a kereket egy esetleges defekt esetén? mert hezitálok hogy egy ilyet vagy egy jonwayt vegyek... tavaj amit vettem nagyon baró:) ahogy Te is mondod tiszta yamaha. az aenyémbe csak a cdi elektronika volt fojtva 10 perc alatt kicseréltem és kész. itt vettem a vaterán egy pár ezresért.

fuegot vennék de csak a hátsó tárcsafék miatt de nagyon nagy az árkülömbség! kb 70 ezer nem tudom megér-e annyit??? mert maga az egész moci ugyan az csak más matricák!

Előzmény: Lafka (5)
Lafka Creative Commons License 2010.03.26 0 0 5

Sziasztok!

Nekem már 2 éve megvan. nagyon jó választás volt nem bántam meg!

Elejében kicsit vérlázító volt a 45-55 km/h, de 3000km után jött a szerelő haver!

1 éve lett rajta egy 25.000.- átalakítás (kipuff, görgő, rugók, gyertya, elektronika, folytások) Mind Yamaha cuccokra!

azóta egy sakál. Gond nélkül fekteti az órát. de akármilyen hosszabb túrákra 70km/h-val is hajtva se melegedés se semmi. olajat nem eszi 1 l/ 800-1000 km.

Nem bántam meg.

uj tag Creative Commons License 2010.03.25 0 0 4

sziasztok!

nekem az első-hátsó tárcsafék tetszik benne. amúgy ugyan az mint bármely más yamaha "liszensz" vagy koppintás... tajwani kinai spanyol ukrán... robogó. tavaj vettem egy jonway névre hallgatót a vaterán 140 ezerért dobozában! az is ugyan ez. nagyon olcsón lehet hozzá alkatrészt kapni és minden van a LINEA honlapján. regisztrálsz egy perc alatt és megrendeled, a motoros bolárai töredékéért.

pilu07 Creative Commons License 2008.10.12 0 0 3
Akinek van Fuego ja írjon mik a tapasztalatok, mert venni fogok egyet!
Lafka Creative Commons License 2008.04.15 0 0 2

Köszöntem a hasznos infókat!

Majd 1 kismotorszerelővel dumcsizok erről.

Még 1x kössz

Üdv.

Előzmény: fiktív (1)
fiktív Creative Commons License 2008.04.14 0 0 1

Annyira nevetséges ez a nullázás..........:-(

Lafka!

Menj át a Motor, robogó topikba, ott inkább kapsz segítséget!

A fojtás általában több helyen is szokott a robogókban lenni. Lehet a karbiban, lehet a légszűrőben, az elektronikában..stb Típustól függően változik. Ami elterjedt és majd mindegyikben benne van, az a variátorban lévő gyűrű. Az nem engedi kifutni a variót, ezért nem tud gyorsabban menni 50-nél. Ha kiveszik akkor kb 70 is lehet a végseb és dinamikusabb is lesz! Tapasztalat, hogy nem minden fojtást vesznek ki a szerelők! Próbálj rajta lenni, hogy ne így legyen! Akkor lesz a motorod jó, mert valójában fojtás nélkülire van tervezve! Én igazából nem ilyet vettem volna, mert nem valószínű, hogy kompatibilis az igazi bevált blokk konstrukciókkal, pl. Piaggioval, vagy a Minarellivel. Azokhoz nagyon sokféle alkatrész van, ha mégis a tuning mellett dönt az ember. Egy 70-es henger hatalmasat dob a dolgon, mégsem megy a gép szinte semennyire a gép rovására.

Arra azért figyelni kell, hogy nem elég csak a hengert lecserélni! Ilyenkor nagyobb/jobb karbi más variátor, karbonmembrán és egy nyitott kipufogó..stb.. kell a henger mellé, hogy ideális legyen.

Sok örömet és balesetmentest hozzá!

Ui. Aha, írják a lapján, hogy Yamaha konstrukció, tehát Minarelli licensz... Lehet, hogy akkor a 70-es hengerrel szerencséd lehet, de általában azért ezeknek nem minden alakrésze kompatibilis a Yamahákkal. Erre figyelni kell.

Előzmény: Lafka (-)
Kinga-Kaszi Creative Commons License 2008.04.14 0 0 0
k0csi
Lafka Creative Commons License 2008.04.14 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ha valakinek van ilyen kis járgánya vagy ért hozzá akkor segítsen 1 picit.

nemrégen vettem, meg vagyok vele elégedve. Ár érték arányban tökéletes. Kérdésem következő lenne! Lassan bejáródik és szeretném egy kicsit jobban húzni a fülét

5,6 LE. létre nem igazán úgy megy ahogy kellene. Bár kinek mi az az ahogy kell.

De szerintem ha kivenném a folytást az lehet segíten a dolgán valaki ebben tud e segítéget.? Nagy tuningolgatást nem akarok, mert nem akaorm én leabálni, széthajtani végre semmiképp, csak jobban ugorjon, gyorsuljon.

Előre is köszönöm.

Üdv.

L.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!