Keresés

Részletes keresés

GaborSipos Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5

Sziasztok.

3 éve, senki nem használta a topicot, de hátha valaki észreveszi. Az a kérdésem volna, hogy van egy AS3-as weblapom. Az egyik lapra szeretnk be embedelni egy külső oldal MP3 lejátszóját, ami html kód. Hogyan oldható ez meg?

 

Üdv. 

peti0807 Creative Commons License 2009.05.09 0 0 4
Üdv mindenkinek!

Egy olyan flash headert szeretnék készíteni a honlapomhoz, amiben - miután betöltődött - bizonyos képek folyamatosan váltakoznak, miközben a többi része változatlan marad.

Már keresgéltem egy csomót különféle tutorial oldalakon, de erre vonatkozóan nem találtam semmit.

Ha valakinek van ötlete, esetleg fla forrása, vagy tud egy linket, ami segíthet, azt nagyon megköszönném.

Előre is köszönöm!
Shypi Creative Commons License 2009.01.23 0 0 3
Hali!

Valaki tudna küldeni egy .fla-t a jó öreg flash mx-hez, hogy hogyan kell hozzárendelni egy külső zenelejátszót, hogy ne legyen nagyon nagy az swf file mérete, hanem külön töltse be a zenéket (lejátszóval), de egyben maradjon az eredeti swf-ben! Pl. a fejlécben szeretném elhelyezni a lejátszót! Az eredeti fla-ba nem szeretném a track-eket beleprogizni, mert akkor egy év mire letölti az oldalt!
Kösz a segítséget!
(Biztos van ilyen, mert már láttam)
csakiistvan.hu Creative Commons License 2009.01.08 0 0 2
link
Talán ez segít
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.06 0 0 1
Huh. hát jókérdés. Én csináltam hasonlót, de az eléggé amatőr és gyenge volt. 10 kép = 10 kocka, és konkrétan on (release) gotoandplay alapon futott.. kb ez egy éve volt.

Viszont sajnos olyna vagyok, hogy megint állatkodok, és próbálok összeütni egy olyat, hogy mozgatható/forgatható panorámakép, de interaktív flash alapon (AS3). Anno a rockamring oldalán találkoztam hasonlóval, mikor panorámában körbe lehetett nézni a színpadoknál, és lehetett klikkelni ide-oda, színpadot váltani. Egész pofás kis darab volt.

Kérdésem a következő, hogy ilyet mivel lehet megvalósítani, milyen funkciókkal? Anyagot szinte még nem találtam róla.

előre is köszi
bindera Creative Commons License 2008.04.09 0 0 0
zer0
Fehérpárduc Creative Commons License 2008.04.09 0 0 topiknyitó
Kérdés: Annyit szeretnék, hogy az .swf fájllal egy könyvtárban van x meghatározott darabszámú és fájlnevű kép. A flash betöltésekor ezt a pld. 10 darab képet betölti 10 egymást követő képkockára és végtelen loop-ba teszi. (kamera szerver által FTP címre küldött képekről van szó) Nekem a képbetöltéssel van a gondom, az első kép megjelenik, a többi nem.

Már eljutottam oda, hogy ha betöltök egy képet az ott marad, de mihelyst megváltoztatom az átlátszóságát, többé nem tudom visszaállítani. Úgy vettem észre, hogy ha kulcskockáról leveszem és utána újra megjelenítem, akkor már olyan, mintha be sem töltöttem volna.

Tud valaki egyszerű AS-t írni ide segítségnek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!