Sziasztok apósom elővett a polcról egy miop560 bűvölöm rajta az igo8 viszont a frissítés nem akar menni tudna nekem valaki segíteni nagyon hálás lennék érte vagy egy ember akihez fordulhatok vagy egy link bármi
kb 2 éve vettem a Miohoz egy GNS bluetooth TMC antennát (nem akartam folyton a tyúkbelekkel játszani, de azóta már bánom)
beszereltem összehoztam a Mioval, IGO európa van rajta egy darabig ment is már feltéve, hogy olyan helyen jártam ahol volt TMC
de a bluetooth-t egy idő után letiltja a Mio, tehát bekapcsoláskor nem indítja automatikusan, aztán meguntam a folytonos tökölést, nem nagyon használtam a TMC-t
most meg már nem is akar menni
az IGO nem hajlandó rátalálni a TMC vevőre, többször újra párosítottam, mert a készülékek látják egymást, de az IGO nem hajlandó
túl vagyok már hardreseten, újratelepítésen, IGO frissítésen
semmi
ez a GNS kütyü ilyen szar vagy az IGO?
mit kellene még megpróbálnom?
ha veszek egy miniUSB-set az jobb vagy az is ilyen?
Üdv! Nyugodtan beállíthatod, mint minden hasonló kütyünél, telefonnál, ennek az akksijában is van egy pici elektronika, ami nem engedi az akkufeszültséget egy bizonyos szint alá csökkenni, egyszerűen lekapcsolja az akksit.
Pont azért, mert érzékenyek erre.
Sziasztok Mio P560-asom van nekem is . Az a problémám van vele, hogy a kijelző világítás állandóan lekapcsol . Már próbáltam beállítani a kijelző háttérvilágítás menüpontban de nem jelent neki semmit. Tud valaki adni tanácsot hogy lehet kiiktatni ezt az energia takarékossági beállítást. Én azt szeretném ha mindig menne a kijelző villágítása.
Szóval a vezetéknélküli maganer 2 dolgot tud..bluetooth és Wifi.
Nos,nekem a wifi egyszerüen elpárolgott. Már csak a bluetooth jelenik meg..pedig semmit sem csináltam vele..egyszer használni akartam és semmi. Pedig előtte ment rendesen.
Próbáltam már a hard resetet is..és ott is semmi..vagyis már ott is csak a bluetooth jön be.
Fogalmam sincs mit lehetne tenni. Szerviz? Vagy tegyek fel új windows mobile-t? Azt meg hogy? Mert ebben gyárilag van benne úgy tudom.Azt hogy lehet újra telepiteni?
Került hozzám egy megborult MIO P350. Megpróbáltam ROM ot frissíteni (WM5) de a feltöltéskor 99% -nál megáll. A PC-s szoftver befejezettnek véli a dolgot, de a MIO megáll és úgymarad 99% -nál.
Próbáltam XP alól W7 alól, próbáltam több firmware-el (P550-el mert állítólag az is jó belé) de mindig ugyan az az eredmény. Illetve W7 alól el sem indul a töltés. Pedig az USB test működik.
Miután a dolog jogtisztán nem oldható meg, és ezen oldal üzemeltetői kötelesek ezt betarta(t)ni, erre itt nem kaphatsz választ, mert a válaszolót kitiltják, éppenúgy, mint a kérdezőt.
Sziasztok kerestem a fórumban és nem találtam Mio digi walker P340-re hozzászólást ezért ide merészeltem irni,bocsi ha tévedtem. Ezen a gps-en ,vagyis a memoria kártyáján Igo 2006-ás van ,kérdésem az lenne melyik Igo8-at tudnám erre rátenni?
Elindítod a vezeték nélküli menágert és alul a menüre piszkálva ráböksz az előugró WIFI beállítások lehetőségre. Itt kellene megadni mindent, szépen sorban, a titkosítástól kezdve a családfáig /:)/, amit kér. De legfontosabb azt megnézni, hogy egyáltalán a routerek listájában ott van-e a tied, vagy amire csatlakozni akarsz, tehát látja-e és ha igen, de nem kapcsolódott automatikusan, akkor kijelölöd a listából amelyik a szívednek kedves és alul balra a csatlakozásra böksz. Ha kell kulcs, kérni fogja, meg kell neki adni és innentől fel tudja majd építeni a kapcsolatot és elvileg el is menti, ezt még egyszer nem kell végigjátszani vele.
Nékem is van egy ilyen kütyüm, szeretem is, mert jó a GPS benne, de kezdem befonni mostanság tőle a szemöldököm. Miután feltöltöm és kikapcsolom a háttérvilágítást, egy kis idő elteltével pár másodpercre újra bekapcsolja a háttérfényt, majd újra ki és ez szabályos időközönként ismétlődik. Már mindent végignéztem, minden nyavalyás beállítást, aminek köze lehet a világításhoz, de eredménytelen. Az a baj ezzel, hogy a kapcsolgatásnak hála, hamarabb szívja le az akksit, mint szokta és ez bosszant. Meg egyáltalán az a tény, hogy önálló életre kelt a kis dög és ténykedik itt nekem, ha kell, ha nem. Ezt nem tudom tolerálni, ha valakinek van ötlete, mi a franc csinálja ezt, az segítsen. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Nekem a 4-es portot használja. 4800-tól végig 57600-ig minden átviteli sebességen létesít kapcsolatot, igaz kicsit várni kell a kiválasztás után, hogy beálljon. A többit Amtibácsi írta nem sokkal előttem..
Gyorsmenű-ben (Térkép nézet, jobb felső sarok az aksi töltöttség-GPS jel erősség oszlop alatt lévó autó jelre kattints) jobb alsó sarok van a műhold ikon. Rákatt kiírja a GPS jellemzőket - eseményeket. A ?-jel vagy iGo Kezelési Utasítás adja a magyarázatot. A lényeg: a jobb oldali számsorok alatt lévő "lokátor" ? jel mellett Zöld sáv villogjin.
Nem vagyok profi, ha valamit nem jól írtam, javítsatok.
sziasztok!engem sz érdekelne ,hogyan lehet wifire csatlakozni a mio pda 560-as készülékkel,mert akármit csinálunk vele sehogy se sikerül.fontos lenne mert a párom készül külföldre és ha lehet ne vele netezni azon tudnánk kapcsolatot tartani.köszi minden segitséget!
Van egy 2 éves MioP560-asom! Az egyik nap elkezdett reklamálni, hogy túl kevés a memória, amikor épp skype-t használtam, aztán lefagyott, azaz nem reagált a kijelző semmiféle érintésre. Másnap hard reset, majd újratelepítettem. Először működött is, majd újra ugyanaz a tünet, a kijelző nem reagál, vagy ha igen, akkor nagyon sokára, mintha le lenne lassulva. Ma már csak addig jutottam el, hogy elindul a gép, kéri, hogy nyomjam meg a szálkereszteket, de az elsőnél megáll, jó sokáig nem csinál semmit, aztán megjelenik a következő szálkereszt, újra megbököm, és így tovább. A harmadiknál feladtam. Tehát már újratelepíteni sem tudom. Nem tudom, mi lehet a baja. Vagy az érintőkijelző romlott el, vagy a memóriájával lehet baj. Tud-e valaki segíteni, hogy mit tegyek? Előre is köszönöm! Zoli
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a MIO P560-onom IGO8-at telepítettem a napokban. Amikor bemegyek a beállításokhoz, kiválasztom a gps menüpontot kiírja fent, hogy GPS-vevő nem található, majd kiveszem a pipát arról, gps-vétel bekapcsolva a Portot és az Adatátviteli sebességet automamtára állítom, GPS vevő keresése elindul, de kiírja, hogy Nincs GPS-jel.
Van ötletek, hogy hogy tudom működésre bírni az eszközömet?