melyik cég volt az , amelyik még az angolok előtt pszofometrikus hangszínkorrekciókat tudott előállítani ? Miben volt jobb a Koncert , mint Revox B--77-ese ? Mi a szerénység mögötti Nagyság ?. . .
Van egy nagyon szép állapotú Unitra Daniel G1100 3 izzó nem működik rajta de funkcionálisan működik a gombja. Ékszíjat cserélni kell, de ha gondolod, én is ki tudom cserélni. Alegro 3500ft izzó 800ft
Egyb kipróbálható, csak nincs mire rákötnöm. Nincs olyan készülékem, amin kipróbálhatnám
Az analóg és digitális audiokimenettel rendelkező CD-lejátszó lehetővé teszi a működést egy külső DAC-kal. Egyedülálló felhasználói felülettel rendelkezik, háttérvilágítású kijelzővel. A megjelenést alumínium előlap egészíti ki.
A sztereó aranykorszaka ihlette. Dual-mono dizájnnal, AB osztályú vagy tisztán A osztályú alkalmazással, több bemeneti lehetőséggel és analóg VU-mérőkkel rendelkezik. ideális a vintage megjelenést és a klasszikus hangzást kereső audiofileknek.
Az Unitra lemezjátszók zászlóshajója saját szabadalmaztatott közvetlen hajtásrendszerrel rendelkezik. Csak Unitra lemezjátszókban elérhető Unitra R10 hangkar is. Külső lineáris tápegységgel és közvetlen DIN csatlakozós hozzáféréssel a hangkarhoz.
Közvetlen meghajtású lemezjátszó, saját fejlesztésű motorral, és csak az Unitra lemezjátszóknál kapható. A kifejlesztett és csak Unitra lemezjátszókban elérhető R10 hangkar is. Az időtlen kialakítás remekül passzol az Unitra WSH-805 erősítőhöz.
Annó én vitTEm föl a volt tulajdonosával TErénybe a Magyar Vilmosnak . A melletTE látható viszont nem léTEzik : A Spacc Mester mondta , hogy ugorjak erre a vaterán meghirdeTEtt prototípusra : hasonlít a Magyarországon sosem árusított Pikk Damara , de vagy 10 gombbal több van rajta . Brutálisan egy stabil gép volt ...Azt is Neki ajándékoztam . Itt egy másik link ehhez :
Amikor ezt elküldTEm a nemzetközi Unitra Klub vezetőjének ( Shamannak ) New Yorkba , ki is akadt ... :-)
Hamarosen lesz Székesfehérvárt terényi Magnómúzeum , mert a gyűjTemény ott lesz állítva ki .
A Vili Bácsiról én készítTetTEm másfél órásnál hosszabb dokufilmet a Kossuth díjas Gulyás Gyulával . Jó is volt , hogy sietTetTEm , mert a riport után a Terényi Magnómúzeum ( a világ legnagyobb ismert magnómúzeuma ) tulajdonosa jobblétre szenderült ...Nékem még van dedikált könyve .
Azért volna még egy "köröm". Vili Bácsi annyira semmibe vetTe Gazember Waszlavik László magakészíTEtTE 8-sávos magnóját ( ezt használta a Beatrice , a Bizottság s ő maga is sok együtTessel ) , hogy feldobta állítólag a csúfkinézetű csodamagnót a padlásra . Nem tudom mi a bejárási mód a volt Terényi Múzeumba , de valamiképp el kéne hozni A Tárgyat onnan Székesfehérvárnak ...