Keresés

Részletes keresés

Elhaym1 Creative Commons License 2021.10.11 0 0 13392

Life tv-n simán szerepelhet bárki az RTL-től, TV2-től, így ez fordítva is lehet. Sőt a Life tv-n a másik csatorna műsorait is simán kimondhatják, beszélhetnek róla. Még Survivor részlet is volt, amikor Máté és Bálint volt ott vendég. 

Előzmény: Ilhilla (13391)
Ilhilla Creative Commons License 2021.10.03 -5 0 13391

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hal-a-tortan-tv2-gaspar-bea-visszateres-szereplok/w4fyc3t?sl_ps=d_4

 

A megnevezettek mind főztek a Life tv-n a Vacsorakirály c. műsorban, tehát nincs új a Nap alatt, csak valami "titkos átjáró" a két csatorna között? :D

Tulipántoss Creative Commons License 2020.12.02 0 1 13390

"...... Farkas Alexa sem volt ismerős, aztán a neten való keresgélés után kiderült......."


Ó pedig hogy akartam írni Alexáról is!  El is kezdtem összegyűjteni róla pár dolgot, de végül mégsem írtam le, mert  azt hittem, hogy a Konyhafőnök 1 (2017) műsorban történt egész jó szereplése miatt, itt is ismeritek.  ( Igaz, hogy anno Koholák Alexandra (ÉNB Alexa) néven szerepelt. A férjhez menetele is igen "hangzatos" volt anno, ha már én is hallottam róla, és nem vagyok  annyira jártas bulvártémában?! :DD)


(Egyébként ahogy előzőleg "nyomozgattam" Alexa után, belefutottam a Viasat új relityjében a  " Celebcella " c. műsorba. Alexa ebben a műsorban is szerepel. Még ilyen hüle műsort! Te jóisten! Ismert emberek költöznek egy konténerbe öt napra. Ahová mindenki három személyes tárgyat vihet magával. Alexa edzőeszközt, férjéről fotót és egy különeges ingát vitt be. Odakint Papp Gergő, mint műsprvezető (narrátor?) és egy szakértő (pszichológus) kommentálja a látottakat. Papp Gergő hangja, mint narrátor igen rossz választás. Röviden ennyi, de nagyon jó kritikát kapott Alexa a cellában töltött viselkedéséért?! )

Érdekes, hogy itt a főzőműsorban, mintha nem kapott volna különösebb elismerést a főzőtudományáért?! Szerintem.

(Valahogy többet vártam tőle én is, nem is tudom miért, talán mert olyan magabiztos volt a Könyhafőnökben is anno.)

Előzmény: Mazsola0070 (13389)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.12.02 0 1 13389

Nekem Szunai Linda (a heti aktuális széplány) mellett Farkas Alexa sem volt ismerős, aztán a neten való keresgélés után kiderült, hogy korábban Koholák Alexandrának hívták és egy olyan sorozatban szerepelt, amelyet sosem néztem.

 

A google által felhozott cikkek alapján jelenleg arról híres, hogy egy 26 évvel idősebb csávóhoz ment hozzá.

Előzmény: Tulipántoss (13388)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.12.01 0 2 13388

Ezen a héten a Vacsorakirály  szereplői: Varga Győző, Szunai Linda, Farkas Alexa, Tornóczky Anita, Tóth Szabi.

 

Elkezdtem nézni az e heti műsort ,  de nem tetszik. Nem tetszik a hangulat, habár igaz, hogy Varga Győző próbál humoros lenni, de a banda olyan, mintha karónyeltek volna. Nem tetszik a bevezetett újítás sem. Ugyanis a vendégek nem együtt érkeznek a vacsorára, hanem a nap folyamán bármikor megjérkezhetnek. Szinte meglepetésszerűen. És a vendéglátó előttük készíti el az ételt.   (Amit én nem tudnék elviselni adott esetben!)

 

Szunai Linda modeltv(volt szépségkirálynő ) nem volt ismerős számomra. Viszont elég válogatósnak, kritikusnak tűnik. Ezért az ő főzésére kiváncsi leszek. Hogy a szájához mérten, lesz-e tehetsége is?!

Tornóczky Anitát pedig régeb láttam és alig ismertem meg. Arcra volt igen furcsa. Több műsorban láttam már az évek alatt, de főzni még nem láttam.

Én látatlanban is Varga Győzőnek drukkolok! :D

Tulipántoss Creative Commons License 2020.12.01 0 0 13387

" Először is bocsánat, mert rosszul írtam a nevet........."

Ugyan már, ha négy "s"-sel lett volna írva, akkor sem ismertem volna! :D

Egyébként meg köszönöm a tájékoztatást  az "ételbíróról!" 

Előzmény: Mazsola0070 (13386)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.29 0 0 13386

Először is bocsánat, mert rosszul írtam a nevét, ő nem Sas (mint József), hanem Sass.

 

Wossalához hasonlóan ő is a Konyhafőnökban tűnt fel, ott lett ismert, és szintén Wossalához hasonlóan ő is második lett.

 

A Konyhafőnök szereplők között kettejüknél működött igazán a "Majka-effektus", azaz nem nyerték meg a műsort, de lényegesen nagyobbat nyertek, mint az évad győztese: ismertek lettek és befutottak a médiában is (hirtelen más ilyen Konyhafőnök versenyzőt nem is tudok mondani.)

 

Sass is több műsorban szerepelt azóta (pl. az Idesüss-ben), és elég korrekt csávónak tűnt, ezért is volt nagy csalódás, hogy most teljesen igazságtalanul Zalatnayt hozta ki győztesnek.

 

És ahogy Ilhilla írta, Zalatnaynak ezen a szeme sem rebbent, azon a héten, amikor a Béci nevű jóember (biztos ő is egy világsztár, de én még sose hallottam róla) korrekt "nullázása" miatt Sipos Tomi a jobb vacsorát készítő Horváth Éva előtt végzett, Tomiban legalább volt annyi, hogy odaadta Évának a díjat, mert ő is tudta, hogy jobb volt a vacsorája.  

Előzmény: Tulipántoss (13385)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.11.28 0 1 13385

" Érthetetlen Sas döntése, mert Gréta vacsorája, vendéglátása ..........."


Húúú, a "Sassal" elment egy csomó  időm! :) Nem tudtam, hogy ki az a Sas?!  Nem tudtam, hogy Sas, mint madár van jelen a heti műsorba, vagy, mint szereplő?!  Vissza is olvastam a fórumon jó hosszan és még jó, hogy felsoroltam lentebb a résztvevők nevét, és  ugye nem szerepelt Sas nevű játékos a héten.

Aztán kis idő elteltével esett le, hogy ki is az illető. Node  a "bíró srácot" nem ismertem. : D 

De! Körül kellett járnom a témát, mert nem akartam melléfogni és úgy járni, mint a múlt héten Schmuck répájával! :))))))

Előzmény: Mazsola0070 (13383)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.11.28 0 1 13384

Én külön köszönöm a tájékoztatást, mert így nem kell visszanézni a kimaradt adásokat, egyébként sem volt hozzá kedvem.

Én azt hittem még az elején, hogy Lajcsi fog győzni. Tévedtem, mint mindig.

Cinit láttam talán egyedül, a többiek főzését csak itt-ott. Cininél az volt bajom, hogy szimpátia ide- vagy oda, de amikor "nyalt egyet, majd kevert, tüsszentett és kevert" mozdulatsor nem jött be nekem, mintahogy erről írtam is lentebb.


Egyetértek, hogy nem egy igazságos döntés született.

Az jobban tetszett volna, ha végül "megrebben" Cini szeme és kicsit szerényebbre vette volna a figurát, vagy azt a kis "teflon pikszist"! (Még jó, hogy nem tüsszentett bele?! :)))))))))

Előzmény: Ilhilla (13382)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.28 0 1 13383

Én a tegnapit nem láttam, de ezek után nem is fogom megnézni.

 

Érthetetlen Sas döntése, mert Gréta vacsorája, vendéglátása minden elemében jobb volt, mint Zalatnayé.

 

Eddig én is azt tapasztaltam, és a kritikákban is azt lehetett olvasni, hogy egyes szereplők nem veszik komolyan sem magukat, sem a műsort (a taktikai össze-vissza pontozások, nullázások, trollkodások), de eddig azt hittem, hogy Sas igen.

 

Ezek szerint ő sem veszi komolyan a saját műsorát, és leszarja azt amit a szereplőknek mindig mondogat: kizárólag az ételeket kell pontozni.

 

Előzmény: Ilhilla (13382)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.28 -1 1 13382

https://lifetv.hu/cikkek/2020/11/27/zalatnay-cini-felt-elvallalni-a-musort-de-vegul-vacsorakiraly-no-lett

 

Ez egy igazságtalan és elfogult döntés volt! ...és Cininek a szeme sem rebbent! 

Ilhilla Creative Commons License 2020.11.27 -4 0 13381

Nem láttam tegnap sem végig, mert amikor Cini ismét magához ragadta a mesélés szálát, elkapcsoltam. Én -mert anno nagyon érdekelt miért fogták perbe egykori kedvencemet- anno részletesen követtem a történéseket és sajnos meg kellett állapítanom, mekkora kamu, akit elmesélt! ...és Gréta megkönnyezte? 

Jóval a szabadulása után, pár éve folytatta a csalásait, "állatvédő álarcát felöltve" simán becsapta pl. az egyik itteni állatmenhely vezetőjét, milliókra "vette le"! 

LL.-nek és a többieknek elég lenne a net-en rákeresnie a "művésznő" múltjára, elcsodálkoznának! 

 

Tegnap Gréta túlzásba vitte a vendéglátást, gondolom Cini őt is lepontozta, mert tudja, hogy nem lehet kettőjük között döntetlen, mert akkor tuti nem ő kapja a díjat!

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.27 0 0 13380

Senki mást nem lehetett látni rajta kívül, pedig amikor korábban szerepelt a Vacsoracsatában, ott produkáltatta az összes gyerekét. A dumájából nagyon úgy tűnt, hogy egyedül él, persze ezt nem részletezték bővebben.

 

Ő végül 19 pontot kapott, mert Zalatnay csak négyet adott neki, pedig szerintem sokkal jobb volt az ételsor, mint nála. 

 

Érdekes, mert korábban Lesi más által megfőzött vacsorájára pont ő adta meg egyedül az 5 pontot...

 

Vajon Galambosnak adott 4 pontjában közrejátszott, hogy neki 20 pontja van, és így LajCsí nem érhette be?

 

A vége még az lesz, hogy Zalatnay lesz a heti vacsorakirály, ami szerintem röhej.

Előzmény: Ilhilla (13379)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.26 -3 0 13379

Csak "félig" néztem tegnap is, így nem tudtam megállapítani: Lajcsi most egyedül él abban a tóparti kis házban? "Megérkezett" ugyan, de a lelki békéjét nem lelte meg?

Megadta a módját a vendéglátásnak, az ő sztorija is ért-e 20 pontot?  

Előzmény: Mazsola0070 (13378)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.26 0 0 13378

Lesinek megfőzött valami menő séf haverja, kapott rá 17 pontot.

 

Bár a főzés körülményeit a vendégek nem láthatták, de ettől függetlenül is Zalatnaynak elég egyszerű volt a vacsorája, a zacskós tésztából készített tésztás-spenótos-csirkehúsos főétele nem nagyon fogyott (legalább is, amikor mutatták, mindenkinek szinte tele volt a tányérja és nem nagyon evett belőle senki), mégis kapott 20 pontot, azaz a vendégek szerint ennél a vacsoránál már nem is lehet jobb.

 

Érdekes ez a műsor.....

 

Zalatnay egyébként arról sztorizgatott, hogy miért vágta pofán Komár, meg hogy Londonban hozzámehetett volna valamelyik Gibb fivérhez és egy asztalnál ült Elton John-nal és a Queen tagjaival.

Előzmény: Ilhilla (13377)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.25 0 2 13377

Gréta a nyáron volt a férjével a TV2 Love bisztró c. műsorában is, főztek! Ha tudna valamennyire énekelni, akkor még a maszkos műsorba is beteszik! :D

 

Cini undorító volt, ahogy főzött! El sem hiszem, hogy valaha milyen csinos volt (még akkor is, amikor kijött a börtönből és volt egy műsora "Nem vagyok én apáca" címmel). Érdekes, hogy a "nagy hármasból" mind Kovács Kati, mind Koncz Zsuzsa korához képest remekül néz ki, csak Cini hagyta el magát, de nagyon!

 

Nem tudtam a nosztalgiázását végig nézni, kapcsoltak a sorozatra, de egyébként is ismerem minden sztoriját, mert nekem is a kedvencem volt és anno az összes általa írott kötetet megvettem.

Előzmény: Tulipántoss (13376)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.11.25 0 4 13376

A héten Galambos Lajos, Zalatnay Cini, Horváth Gréta, L.L. Junior és Cooky látja vendégül a celeb csapatot.

 

Horváth Grétát az Ázsia expresszben láttam szerepelni a párjával. Nem nyerte el a szimpátiámat, de ez lényegtelen számára.

A lényeg neki az, hogy azóta ott vannak minden "celeb kilométerkőnél!"

 

Egyenlőre csak Cini főzését és vendéglátásából láttam részletet.

Nekem Zalatnay Cini volt fiatalságom egyik kedvence. Ezt a szimpátiát  semmi nem tompította azóta se. De most azonban kiábrándító volt, hogy Cini premier plánban nyalogatja a kanalat, majd visszateszi az ételbe és kavargat tovább. Nekem ez a halálom! Arról nem is beszélve, hogy ugyanakkor beletüsszentett a kezébe, majd kézmosás nélkül belenyúlt az ételbe és gyúrta tovább a cuccot. 

Kíváncsi vagyok hogy sikerül ez a hét és ki fogja vajon nyerni?!  Vajon megint kitesz majd magáért a vendéglátásban a "boldogtalan" Lajcsi a Boldogpuszta melletti "Galambos ranch-on?!" :)

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.22 0 2 13375

"Láttam viszont egy fiatal hölgyet, akivel pucoltatta Schmuck Andor a répáját."

 

A fiatal hölgy Schmuck 24 éves, plázacica kinézetű felesége volt, arról nem számoltak be, hogy Schmuck csak most pucoltatta vele a répáját, vagy mindig ő szokta pucolni neki.

Előzmény: Tulipántoss (13374)
Tulipántoss Creative Commons License 2020.11.21 0 2 13374

Véletlenül csöppentem a Life tv Vacsorakirály c.  műsorába.

( Azt hittem van fóruma, de tévedtem és tévelygések közepette találtam ide. :)


Elnézve a műsort, megláttam Schmuck  Andort és magától megállt a távirányító a kezemben!

Először nem értettem, hogy mi folyik a hosszú tárgyalóasztalnál vacsoracsata, vagy hal a tortán c. műsor helyett?!

Nem értettem a megjegyzéseket, az egy pontos szavazást, a telefonálgatást, az ételek érkezését. Először azt hittem a jósnő főz titokban. :DDD Nem igazán láttam konyhát sem.

Láttam viszont egy fiatal hölgyet, akivel pucoltatta Schmuck Andor a répáját. Sajnos nem tetszett a fiatal leányka szája! Nagyon duzzadt volt a felső ajka, szinte fehérített. Ha ezt már én is észreveszem, akkor ott baj van, vagy van valami bibi!

 

Nem értettem a végén sem S.Andor koncepcióját  Ő akart lenni vajon Vito Corleone  vagy csak a Keresztapa  fílinget akarta hozni, fene se tudja?!  

Érdekes lehet ez műsor, majd a jövő héten is bele-bele nézegetek  hátha rájövök a csízióra? Vagy nem!

De ez az Andor is, de főleg a vendégei jobban jártak volna ha egy étterembe vezérli őket, bizonyára meg tudta volna szervezni?! Akár ide is  a Katlanba!  De akkor javasoltam volna neki, hogy kerülővel érkezzen a Medvefarm felől, hátha megijedtek volna a medvék a kis asszonykája szájától, vagy elszaladtak volna előle a málnásba.......................

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.21 0 1 13373

Én tényleg nem értem ezt a műsort és a szereplőit.

A pénteki részben Horváth Éva adott egy nagyon jó vacsorát (a többiek 5 és 4 pontokat adatak rá), erre a "Béci" nevű csávó (akit nem tudom miről kell ismerni) adott neki 0 pontot, "taktikából".

 

Na de mi volt a taktika, mert így meg Sipos Tomi nyert....... (Aki egyébként kínjában odaadta a díjat Évának, mert ő is tudta, hogy jobb volt nála.)

 

A jövő héten az L.L. Junior néven elhíresült Lesi László, a Kuki néven elhíresült francia (azt vajon mondta neki valaki, hogy ez a magyarban minek a becézése?) , akinek nem tudom a nevét, valami Christian.

 

Ott volt még Zalatnay Sarolta, akinek éppen beletört a foga Lesi úr ételébe, az elmaradhatatlan Galambos Lakodalom Lajos, na meg a szokásos heti tökömtudjaki (biztos ő is baromi nagy hipergigasztár lehet, de én még soha nem láttam).

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.20 0 2 13372

Schmuck e heti műsorát elnézve visszasírom a Gáspárokat...:)

 

Egy ilyen  műsorban baromira nem azt akarom hallgatni folyamatosan (de tényleg folyamatosan, másról sem szólt ez a hét, mint erről), hogy Schmuck fogyókúrázik, azt nézni, hogy fancsali képpel néz és nem eszik jóízűen semmiből, aztán meg mindenkit lefikázik.

 

A saját vacsorájára meg meghívhatta volna a többieket egy étterembe, így is mindent idegenekkel főzetett meg és még kérkedett is vele. Egy étteremben meg legalább mindenki azt ehetett volna, amit akar. 

 

Egy ilyen műsorban minek vállal szereplést olyan, aki nem eszik és nem is főz?

 

Azt meg nem teljesen értem, hogy 50 éves létére egy ilyen csávó hogyan tudott szerezni magának egy 24 éves feleséget, mert baromira nem egy férfiszépség (még akkor sem, ha lefogyott), és nem kicsit fárasztó.

Ilhilla Creative Commons License 2020.11.15 -4 0 13371

Ezek szerint nagyon belekeveredtem a nevekbe. :D 

Én azt hittem, akit főzni láttam szokta befogni az "eltévedt kígyókat" és más egzotikus állatokat és ő a Zoo szóvivője egyben. 

Előzmény: CérnaSzáll (13370)
CérnaSzáll Creative Commons License 2020.11.14 0 1 13370

a "kígyóbűvölő" Zoli (neve nem jut eszembe, de tudom, hogy a Fővárosi Zoo szóvivője is) a legnormálisabb

 

Zoli a ZOO szóvivő is, de Hanga :) (ez a kígyós srác meg Both)

Előzmény: Ilhilla (13366)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.14 0 0 13369

Az bennem is átfutott még korábban, hogy majd odaadja valamelyik 18 pontosnak, azzal, hogy így a sportszerű, mert nem ő főzött. Na de miért ennek az Auréliónak hagyta ott?

Előzmény: Ilhilla (13368)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.14 -3 0 13368

Figyeltem, hogy az Édesanyja egyik szatyorba bepakolta az összes muffinhoz való alapanyagot, még a sütőformát is, de a srác hanyag mozdulattal félredobta, hogy nem a halászlé alapanyagai (???). Valami "defekt" lehet ennél a srácnál, az már biztos!

 

Ha a többiek visszanézik, hogyan készült a halászlé és mi minden főtt benne, tuti megbánják, hogy megették, ráadásul az csak forrón jó, ez meg látható módon hideg volt. 

 

A májrémet -ha előételként- pirítós falatkák formájában tálalja, esetleg koktélparadicsommal a tetején, még elfogadható is lett volna egy főzni nem tudó szereplőtől, mert benne volt a keze munkája és a gyümölcsöt is lehetett volna úgy feltálalni, hogy desszert legyen belőle (gyümölcssaláta), de Aurélio nem tisztelte annyira a vendégeit, hogy ezt megtegye. 

 

Az, hogy a díjat ott hagyta Gusztáv, -más indokokkal- nagyon is elfogadható, mert nem ő főzte azokat az ételeket! (Mondjuk a sólet állítólag ehetetlen volt). 

Előzmény: Mazsola0070 (13367)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.14 0 0 13367

Dietz Cápa Gusztáv MMA harcos, jelenleg úgy tudom edző és valóban, Laky Zsuzsi férje. Egy MMA harcosnak mondjuk a fogait nem annyira célszerű megcsináltatni, mert bármikor kirúghatják neki...

 

Az ő vacsoráján az ételek egyébként nagyon jók voltak, kár, hogy nem ő főzte őket, hanem a masszőr haver és egy nő (Laky nem segített semmit). Ennek ellenére megnyerte a hetet, bár erről nem ő tehet.

 

Az tetszett, ahogy helyre tette ezt az Aurélió nevű csávót (aki, úgy tűnt, nagyon tiszteli Dietzet, talán az edzője is lehet), aki egyébként érthetetlen volt, amit művelt.

 

Készített egy nagyon jónak értékelt bajai halászlevet, aztán....tömlős májas előre szeletelt kenyérrel és gyümölcs. Ha tényleg csak annyit tesz, hogy kész csuszatésztából összedob egy túrós csuszát, vagy az anyja készít valami süteményt (ezért Dietz sem szólhatott volna semmit), már rendben van a vacsorája, de ez így valóban röhej volt.  

 

Azt nem értem Dietz miért hagyta ott neki a heti "trófeát", azzal, hogy így nem volt teljes a verseny Aurélió miatt, neki nem kell.

 

Nekem egyébként az állatbefogó vacsorája is bejött és ő aktívan benne volt az elkészítésben.

Előzmény: Ilhilla (13366)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.14 -4 1 13366

Én is csak "nyomokban" néztem a héten a műsort, mert sikerült eléggé ellenszenves szereplőket összeválogatniuk:

 

- Bejja asszony mit keres itt? Ő már minimum "szakács", műsort nyert, műsora van, könyveket írt, helyzeti előnyben van (egyébként is: nem régen műtötték, szépen fogyott, minek etetik egy héten át?),

- Pumped Gabo volt "csaja" (érdekes, mindenki inkább így ismeri, mint saját jogán) magamutogató, önimádó gondolom a lakás sem az övé (ha igen, miből?), a barátnője jobban tudott főzni, mint ő,

- a "kígyóbűvölő" Zoli (neve nem jut eszembe, de tudom, hogy a Fővárosi Zoo szóvivője is) a legnormálisabb,

- Aurélio nem tudom mit keres itt a feje fölött 5 év 2 hónappal? Botrányos ez a srác,

- a "csöves külsejű férfi" nem tudom, miről híres, ha jól rémlik Laki Zsuzsi férje. Annyira ápolatlan, talán még a fogazata is hiányos és érdemtelenül nyert. 

Előzmény: Mazsola0070 (13365)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.13 0 1 13365

Egyet kell, hogy értsek, én eddig néztem, de azt hiszem, befejezem.

 

Az e heti műsort Dietz Gusztáv úgy nyeri meg egy pont híján maximális 19 ponttal (hacsak ma az Aurélió nevű nemtudom kicsoda nem kap 20 pontot, bár itt semmi nem kizárt), hogy odament hozzá egy masszőr haverja (aki szerintem szakács is lehet, ha nem is profi, de amatőr biztos), aki megfőzött mindent a levestől a főételekig és egy nő, aki meg megcsinálta a desszertet.

 

Be is vallotta, hogy lényegében egyetlen kaját sem ő készítette, erre megszórták 19 ponttal....a semmit, mert hogy általa készített étel az nem volt.

 

Győzike csinált ilyet, neki MÁZS 0 pontot adott, mert hogy a szereplő által készített ételt kell pontozni, az meg nem volt.

 

A másik meg, hogy volt olyan hét, amikor viszonylag jó, a vendéglátó által készített ételsorokra is 0 pontokat adtak, mert hogy ők taktikáznak, és csinálhatott a vendéglátó bármi, leszarták.....

 

Én nem emlékszem, hogy a Vacsoracsatában ilyenek lettek volna. 

 

 

Előzmény: fotelbáró (13364)
fotelbáró Creative Commons License 2020.11.09 0 1 13364

Ez a  műsor mélypont, bárki főz és bárki zabál

Ilhilla Creative Commons License 2020.11.07 -4 0 13363

https://24.hu/szorakozas/2020/11/07/hajdu-peter-alekosz-osszezarva-hajdu-peterrel-vagyonor-budaors-teve/

 

Amikor a főzőműsorban szerepelt, még egy fatelepen volt biztonsági őr (Baukó Éva mondta). Jó kis munkahelye lett! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!