Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2025.08.31 -1 1 13451

Lehet, hogy több is van ugyanabból a ruhából. Tehetségkutatók válogatóinál szokott előfordulni, hogy a zsűri ugyanolyan ruhában van végig, mert utólag vágják össze az egyes adásokat. 

Előző évadban a zöld színű jobban állt Bejjának. 

Előzmény: gombóc63 (13450)
gombóc63 Creative Commons License 2025.08.31 -2 0 13450

Beja asszony 3 hete abban a förtelmes színű ruhában van, ez nem tünt fel a gyártóknak?!

Mazsola0070 Creative Commons License 2025.08.31 -1 1 13449

Ó, hát olyan korábban is volt számtalanszor az ilyen főzőműsorokban, hogy a szereplők úgy vásároltak be, mintha 20 emberre főznének.

Nekem egy olyan rémlik, hogy valamelyik vett vagy 10 kiló bélszínt és 5 egész libamájat és még mondta is, hogy ami megmarad az jó lesz a családnak (azt nem mondta, hogy a család hány főből áll), biztosan nagyon részorulnak az ilyenre....:)

Egyébként ez a hét jól megmutatta, hogy ugyanaz a műsor mennyire más is lehet, ha nem tucatcelebekkel és mindenben IS feltűnő ismert emberekkel rakják tele, hanem olyan emberekkel, akik itt is hozzák azt a színvonalat minden szempontból, amit a Kincsvadászokban bemutattak.

Az előző hetet én sem néztem, mert amikor megláttam az előzetesben, hogy Brumimaciné Kacsaszájú Anyácska fog főzni, minden érdeklődésemet elvesztettem...

Ha jól láttam, a jövő héten hírességek gyerekei jönnek, akik már saját jogukon is ismertek, Fekete Laci fia, Miki, Nagy Feró fia, Hunor, Kerényi Miklós Gábor fia, Máté, Kóbor János lánya, Léna, az ötödiket nem láttam. 

Előzmény: Ilhilla (13448)
Ilhilla Creative Commons License 2025.08.30 -1 2 13448

Nekem is tetszett a hét (előző hetet nem is néztem a szereplők miatt). Főleg az tetszett, hogy nem vásároltak be Bejja asszonynál indokolatlanul, csak azt vették és annyit, amire és amennyire valóban szükségük volt. Szandra, Viktor és Tilla pl. a húsfélét nem is ott vette meg.

Pár hete az nagyon ellenszenves volt, hogy az egyik "művészúr" (aki mostanában minden műsorban szerepel) háromféle sajtot vitt el, egész tömböket, majd feltálalt személyenként 2-3 kis darab rántott sajtot (a többit a család elfogyasztotta?). Miért használják ki a műsor adta lehetőséget és beszerzik a családjuk pár napi ételadagját? 

Előzmény: Ások-apa (13447)
Ások-apa Creative Commons License 2025.08.30 0 5 13447

Hal a tortán - Kincsvadászok - PÉNTEK

A Kincsvadászok szereplőinek megmérettetése a Hal a tortán című műsorban Tilla vacsorájával zárult.

(Azonban, semmi nem ment símán - az egyébként is kissé laza, sokat beszélő -, műsorvezetőnek.

Miután a négy "kincsvadász" már megmutatta főzőtudományát, sor került Tilla estéjére is. De a műsorvezető teljes káosszal zárt. Már a főzés elején kétségbeesett,  hiszen a segítője Csonka Bandi más időpontra készült. (Elértették egymást?!)

Így, nem ért rá segíteni. Tilla pedig "kukta" hiányában, magára maradt az amúgy sem bombabiztos főző tudományában. 

Sőt, a nagy barátja Stohl András sem ért rá, nem tudott neki segíteni. 

A végén minden étel a helyére került, ugyan úgy, mint Péternél is.

(Péter csütörtöki és Tilla pénteki ételeit meg lehet majd nézni!)

Tilla vacsorája, jól sikerült, megmutatta virágait, a lakást, ahogy az életét mesélgette barátainak. Sokkal többet tudtak meg egymásra ezen a héten, mint a Kincsvadászok c. műsorban. (Bizonyára a Kincsvadászokban a továbbiak folyamán, még jobb műsort fogunk látni..... Szerintem.)

A pénteki nap is 20 ponttal zárult! (Azaz, négyen kaptak 20 pontot, csak Lőrint kapott kevesebbet hétfőn.) Egymás között megbeszélve a heti győztes Péter lett! 
Végre értelmes emberek szerepeltek, nem senkiházi bohóckodó celebek. (Vagy néhány alkoholista színész, mint a múlt héten ketten is?! )
Ezen a héten tetszett a Hal a tortán műsora, ez a hét jó volt! Szerintem.

Ások-apa Creative Commons License 2025.08.30 0 3 13446

Hal a tortán - Kincsvadászok......

CSÜTÖRTÖK: Fertőszögi Péter részéről talán nincs is olyan, amihez egy kicsit nem értene?! Ám a Hal a tortán műsorában nagy volt a kihívás számára.

(Ráadásul - nem is értettem -, hogy felesége helyett, miért a főzés terén szintén járatlan barátját kérte fel segítségnek?!

De a "nyomós oka" az volt, hogy "Mindig veszélyes, ha valamelyik családtagunkkal főzünk, és nem vagyunk jártasak a konyhában?!"

De Péter, listát írt! Mivel felesége remekül főz, Péter csak a listát kérte! Amit 19 pontba szedett. A vendégeinek pedig nagyot villantott, és mind a tíz ujjukat megnyalták a menüje után!

A Pavlova tortát látva, vendégei el sem akarták hinni, hogy életében először csinálta, pedig de! 

Egyébként mind a 4 "kincsvadász", Fertőszegi Pétertől tartottak a legjobban, mert egyáltalán nem tud főzni.

Ezért még némi vésztartalék is volt részükről. (Ami a biztonság kedvéért virsli és egy kiló kenyér volt.) Mikor megérkeztek, meg is mutatták Péternek a "féltett kincset", aki szerencsére csak jót nevetett az egészen. A kincsvadászok szakértői nagyobbat nem is tévedhettek volna! Mindenkinek leesett az álla!

Mind egyetértettek abban, hogy - Péter szinte teljesen elveszett lesz a konyhában?! -, de vendéglátónk erre alaposan rácáfolt.(Péter ételeit érdemes megnézni, tárgyait, szép értelmes beszédét!)

Kíváncsian néztem Tillát, hogyan  készült a pénteki vacsorájára?! 

Ások-apa Creative Commons License 2025.08.28 0 3 13445

Hal a tortán - Kincsvadászok........

SZERDA:  Molnár Viktor, Félix fia segítségével - több fogásos menüsort  készítette - , a  balatonfüredi nyaralójában. 

( A  spanyol churrost nem tudták, hogyan is kellene jól elkészíteni. Ráadásul sem robotgépük, sem mérlegük nem volt a nyaralóban.) 

Félix pedig mindeközben édesapja egyik specialitását, a bográcsban készült marhapörköltet tanulta megfőzni.

„Félix soha nem főzött még marhapörköltet, de azt gondolom, hogy az oroszlánrészét elvégeztem a dolognak, és megmutattam, hogy mire figyeljen. Szerintem, megtanítottam marhapörköltet főzni.”

Fertőszögi Péter többször is megízlelte már Viktor marhalábszár pörköltjét,ezért az odafelé vezető uton is Viktor főzőtudományáról áradozott.  Azt mondta, hogy Viktor  olyan marhalábszár pörköltet csinált, " hogy az én életemben az benne van az első három legjobb ételbe! Olyan finom volt, hogy az valami elképesztő.”

Azonban Viktor, nem aprózta el a menüt! Minden fogásból kettőt készített! Így  disznótorost,  különféle sülteket és kétféle desszert is. Igazi kajakóma vacsora volt a kanapén. Viktor megkapta a maximális 20 pontot!

Igaz, az egyik desszert véletlenül a mélyhűtőben maradt, de ez sem csorbította a hatását: a vendégek összességében el voltak ragadtatva.

A hatalmas lakoma után mindenkit elnyomott az álom, és a társaság végül Viktor kanapéján kötött ki .

Igazi "ottalvós parti" lett a vége! :)

Ások-apa Creative Commons License 2025.08.28 0 3 13444

Hal a tortán - Kincsvadászok...

KEDD:   Katona Szandra várta a vendégeit.

Azonban, Fertőszögi Péter azt találta ki, hogy Szandrának van ott galéria  és ha odamegy a csapat, onnan "össze lehet majd szedni egy-két holmit?!"

Tilla lefoglalta Szandrát míg a többiek "begyűjtötték" a tárgyakat.  De az "elcsent tárgyakra" Szandra nem jött rá, hogy igazából az övé, a galériából "eltüntetett" négy tárgy. Egyre  jobban sikerült  Péterék  terve. A végére pedig már  roppant izgalmas volt. Szandra ekkor már kezdett gyanakodni, majd felkiáltott, " Ezt a galériából nyúlták le!" :)

Szandra tatárbifszteket és sült kacsamájat készített előételként. Majd, sült kacsa volt lilakáposztával. Végül, mákos guba tortát adott az asztalra az ezüst  csilivilik mellé, a hatalmas lakásában. 

( Szandra segítsége férje és fia volt.  Sok munkát vettek le Szandi válláról, lazán tudott tenni-venni.)

Szandra: maximum pontot kapott.

Ások-apa Creative Commons License 2025.08.28 0 3 13443

Ezen a héten, a "Hal a tortán" c. műsorban, a közkedvelt Kincsvadászok  szereplőit olvashatjuk.

( Nagyházi Lőrinc, Katona Szandra, Molnár Viktor Fertőszegi Péter, Till Attila személyében.)

HÉTFŐ: Nagyházi Lőrinc volt a házigazda. Lőrinc, a harmadik generációs, családi kúriába invitálta vendégeit.

A gasztronómiai élmény helyett azonban inkább egy hosszúra sikeredett "kulturális tárlatvezetésben" volt részük a vendégeinek. Ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Már az út során mindenki  kávéról ábrándozott. De Lőrint, még vizet sem adott, annyira elfoglalta magát a családi kúria szépségeiről. Annyira mesélt a családi kúriáról, hogy megfeledkezett mindenről.

A vacsora egy "fosóka pálinkával és szépérzék mentes" tálalással indult. Majd, kaszinó tojás, slambuc és bögrés süti került az  asztalra.  Az ízek rendben voltak, de a női kéz hiánya tagadhatatlan volt. De a jókedv és a nevetés, garantált volt.

(Egyébként  Lőrinc nem teljesítette Gáspár Bea "nehezítését!")

De, nem is nyert húsz pontot. 

Ilhilla Creative Commons License 2025.08.05 -1 0 13442

Belenéztem a Hal a tortán új évadába, mert az eheti műsort úgy híredették, hogy a főzni jól tudók versenye lesz. Hát igen: Németh Kristóf, Dobó Ági, Szabó Simon, Gyuricza Dóra és Visváder Tamás is nyert, vagy jó helyezést ért el egy főzőműsorban, ami nem volt más, mint  Konyhafőnök az RTL-n!

Dobó Ágiék október óta már Costa Ricán élnek, de a műsor kedvéért (és a jó gázsit) hazajött. Gyönyörű házat "hagytak itt", gondolom nem üresen, mert kiadhatták. 

0010011 Creative Commons License 2024.02.13 0 0 13441

Sziasztok

Sebeők jános mostanában szerepelt a hal a tortánba?Nemrég megházasodott, ismét hallani felőle, 1000 év után.

Én kedvelem régen,bár túl elvont sokszor, de sokan nem.os értik, szeretik őt vagy a stílust

Győzikével össze kéne hozni egy műsor erejéig, egykor jóban voltak, de rég elromlott a viszonyuk

Akár egy főzőműsor is jó lenne erre.

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.12.03 -1 1 13440

Én is arra utaltam, hogy Evelinke még egy milliárdost (illetve nagyapja korú urat) sem tisztel, bár én mondjuk egy szegény ember házába sem mennék be köszönös nélkül és nem kezdenék el "faszozni".

Úgy tűnik Evelinkével nagyon elszaladt a ló, bár nem tudom pontosan miért gondolja, hogy bárkivel szemben bármit megengedhet magának. Így akkor sem lehet viselkedni, ha netán igaza volt, bár Árpád szerint pont a kedves Gáspár mama késése miatt csúsztak meg ők is a főzésel.

Dehát megteheti, úgy tűnik a Gáspár klán (na és persze a Scobert-Rubint klán, de ez most nem ide tartozik) valamely tagja nélkül manapság a kereskedelmi TV-k egyszerűen nem tudnak elképzelni reality műsort, úgyhogy hívják majd anyut, aput, Evelinkét, Virágot, Zsóti, Lacit ezután is, bármit művelnek is.

Előzmény: Magdi60 (13439)
Magdi60 Creative Commons License 2022.12.03 0 1 13439

Itt most nem Evelinke és a milliárdos volt, hanem egy tiszteletlen bunkó senkit nem becsülő lány és egy házigazda.

Előzmény: Mazsola0070 (13438)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.12.02 0 0 13438
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.26 -2 0 13437

Lehet, hogy le sem vette? :D

Előzmény: Magdi60 (13436)
Magdi60 Creative Commons License 2022.11.26 -1 1 13436

A héten 3x is kedvenc rövid shortját vette fel:

Előzmény: Magdi60 (13435)
Magdi60 Creative Commons License 2022.11.24 0 1 13435

Én is inkább Kordának adnék Kossuth díjat. Most nézem a Hal a tortán ismétlését, Zalatnay ahogy felöltözött... 

Előzmény: Ilhilla (13434)
Ilhilla Creative Commons License 2022.11.24 -2 1 13434

Kordának már van állami kitüntetése, születésnapjára kapott valamilyen "keresztet".

Cininek én is megszavazom a kitüntetést: adják oda neki a "nagy valagrendet"! :D

Előzmény: Mazsola0070 (13433)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.23 -1 1 13433

Ilyet még nem hallottam, hogy valaki kiprovokálja magának a Kossuth-díjat, biztos az nem tetszik neki, hogy a Koncz Zsuzsa-Kovács Kati-Zalatnay Sarolta hármasból már csak neki nincs.

Viszont nincs Kordának sem, és ha jól emlékszem, őt is javasolták, kíváncsi vagyok ki kap közülük.

Előzmény: Magdi60 (13431)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.23 0 2 13432

Csuti (Szabó András) nem BMW, ő megmaradt Csutinak, csak már nem Kulcsár Edina pasija.

"BMW" Kulcsár Edina jelenlegi pasijának egyik topicneve volt a Párharc topicban.

Az úr neve Varga Márk, de GWM néven rapperkedik, a GWM-ből meg BMW lett...:)

Előzmény: Magdi60 (13431)
Magdi60 Creative Commons License 2022.11.23 -1 0 13431

Csuti miért BMW? Zalatnay meg úgy tűnik megkapja, mert jelölve lett, majd meglátjuk március 15-én. Elejét nem láttam. Azért az RTL II és a Super Tv2 eléggé eldugott, vajon mennyien nézik?

Előzmény: Mazsola0070 (13430)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.11.23 -1 3 13430

Kifelejtetted az ötödik szereplőt: ott van még a már 63 éves, de a mai napig sem tudom, hogy igazából miről ismert (naptárkiadó?) Kiszel Tünde főceleb is.

Nem említetted a műsor Gáspár-klán tagját, Béjja asszonyt sem (ő nem főz, hanem az elején a bevásárlásnál van, nem tudom minek), ő is tényleg nagyon hiányzott újra, már legalább három napja vége az Ázsia Expressznek, azóta nem láthatták a nézők. 

(Persze Gáspár-klán tag van az Ázsia Expressz helyett indított Farmban is.) 

A Kossuth-díjat erőteljesen hiányoló Zalatnay meglehetősen furcsán néz ki - hogy finoman fogalmazzak, róla inkább nem írok többet.

Szuperák Barbi nekem továbbra is idegesítő (mint a Farmban is volt), úgy tűnik, neki is szereplési kényszere van.

Érdekes, párja, az alig 20 évvel idősebb Tarcsi "Jolly" Zoltán addig sosem tűnt fel "celebes" műsorokban, amíg a Suzy nevű nővel futott, mióta Szuper Barbival van, azóta már többen is. 

BMW-t Kulcsár úgy tűnik feltette a celebtérképre, most már ő is rövid időn belül a második celebes műsorban tűnik fel, holott korábban nem szerepelt egyben sem, sőt, megmondom őszintén, mielőtt feltűnt Kulcsár pasijaként, én soha nem is hallottam róla.

De nem kell aggódni, azért megmaradt nekünk Kulcsár exe, Csuti úr is, Kulcsártól való válása után most már saját jogú celebként hasít a Farmban.

Győrfi Pált én nem teljesen értem, hogy mit keres itt, illetve miért van erre szükséges

Előzmény: Magdi60 (13429)
Magdi60 Creative Commons License 2022.11.23 0 0 13429

Szabin vagyok. Véletlenül belefutottam, nem is tudtam, hogy új részek vannak. Zalatnay, Szuperák Barbi, GwM, a mentős szóvivő, nahát.

Tulipántoss Creative Commons License 2021.12.16 0 2 13428

" Az ismétlést néztem, de azt nem láttam, ezen a héten folytatódik-e a műsor, vagy ennyi volt? "

Elnézést, most vettem észre a kérdést, de úgy látom Mazsola kedves, már válaszolt. És egyetértek vele, mert " friss főzéssel " nem találkoztam én sem.. :)

Egyébként, azt "hallottam" valahol, hogy a Gáspár family karácsonykor (IS) uralja majd a képernyőt?!

( Talán letaszítják trónjukról a reszkető betörőket is?! Lehet, hogy akkor kinyit majd Bea asszony boltja  egy újabb csapatnak?!

No majd meglátjuk!  "Majd " szólok, hogy szólok" ....:)

Előzmény: Ilhilla (13424)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.16 0 3 13427

"Az ismétlést néztem, de azt nem láttam, ezen a héten folytatódik-e a műsor, vagy ennyi volt?"

Folytatódott, ugyanakkor ez nem az új, Gáspár Béjjás széria, hanem a 6-8 évvel ezelőtti, amelyikben még Sági Szilárd jópofáskodott és nem volt kötelező egy helyre ("Béjja boltjába") menni az alapanyagokért, hanem mindenki ott vásárolt be, ahol akart. (Így láthattuk Széki "Curtis" Attila bevásárlását a családjával az újpesti piacon.) 

Azaz a friss főzés helyett elővettek egy sok éves konzervet, és aki azt akkor nem látta, akár azt is hiheti, hogy ez is új (bár némelyik celeb még sokkal fiatalabb benne, ezt elég nehéz nem észrevenni). 

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.13 -4 1 13426

Szerintem nem fizetnek érte. Bea egyik adásban említette, hogy "mindent beszereztem, amit megrendeltél", ebből arra következtettem: előre leadják mi kell nekik a főzéshez. Bea asszony viszont annyira "nagylelkűen" pakolja a szatyrokat, volt rá példa (azt hiszem Keleti Andreánál), hogy "tudod mit? Vidd el mindent" szöveg kíséretében az összes tejszínt berakta neki.

...és akkor az Andor által elvitt, értékes húsokat még nem említettük! Tuti elég volt neki egész hétre, nem kellett kaját vennie!

Nyertes Zsuzsa is elvitte mindkét cserép zsályát, de az ételbe nem is tette bele, a hősétele pedig jóval kevesebb mennyiségű volt, mint amennyit elvitt.

Ami még feltűnt és nagyon ellenemre van: Bárdosiék a hűtőszekrényben tartják a hagymát! :D

Előzmény: Mazsola0070 (13425)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.13 -2 1 13425

A "Bea boltja" jeleneteket itt forgatják, aztán hogy ezekhez miért kell Béjja asszony, azt nem tudom (az igazi tulaj is ki tudna szolgálni, lehet, még jobb is lenne, mint a Béjjával való negédeskedés - persze értem, ő itt az ügyeletes Gáspár, Gáspár klán valamelyik tagja nélkül nélkül manapság alig van reality):

https://welovebudapest.com/cikk/2020/8/10/falu-a-varos-kozepen-a-csemegeuzlet-ami-visszavisz-az-idoben

Azt nem tudom, hogy a celebek által elvitt dolgokat a TV2 kifizeti-e, vagy ez az ára a reklámnak, azaz, hogy mutatják a boltot és a végén ki van téve a cég logója szponzorként.

Érdekes lenne tudni, hogy a celebek milyen értékben vihetnek el dolgokat, ahogy Bárdosi valóban elvitt több dolgot, ami nem a főzéshez kellett, ennyi erővel mindenki "pakolhatna" a családnak akár százezres tételben is  drága húsokat, szalámikat, libamájat, pálinkákat, stb.

Ilyenre egyébként ritkán, de volt példa a Vacsoracsatában is (amelyikben "szabadon választott" helyre mehettek bevásárolni), már nem emlékszem ki, de valamelyik bevásárolt vagy kétszer annyit, mint ami kellett a főzéséhez, és még mondta is, hogy a családnak is kell ennie...

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.13 -2 1 13424

Sanyi pofátlanul megvásárolt elvitt egy csomó dolgot Bea boltjából: méteres rúd szalámit, több tábla csokit stb., de egyiket sem láttam az asztalon, a csokit is a gyerekeinek készítette el. A "szegény embernek" egy jókora darab füstölt kacsamell is figyelt a hűtőjében...bunkó és pofátlan "ürge"!

Zsuzsa nem érdemelte meg a trófeát, még jó, hogy kijelentette: elviszi a férjének, aki valóban "terülj asztalkám"-mal fogadta a vendégeket.

Dóri valóban csinált már ilyet, most ráfogta a covidra, akkor valami gyomorrontásra, ha jól emlékszem, de az is lehet, hogy a szemtelenül nyomuló Rippellel nem akart már találkozni.

Az ismétlést néztem, de azt nem láttam, ezen a héten folytatódik-e a műsor, vagy ennyi volt?

Előzmény: Tulipántoss (13423)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.12.13 -1 3 13423

Megnéztem a Hal a tortán műsorát, melyben Kovács Dóra, Bárdosi Sándor, Demcsák Zsuzsa, Molnár Andi és Rippel Feri voltak a vendéglátók.

Nekem úgy tűnt, hogy mindenki főzött már ebben a műsorban, volt aki többször is. 

- Kovács Dóri lebetegedett és Demcsák Zsuzsi telefonált rá, hogy meddig várjon a kocsi, mikor fog érkezni?! Kíváncsi lettem volna, ha nem telefonálnak rá, mikor méltóztatott volna közölni Dóri, hogy beteg, nem tud menni, ne várjanak rá?! (Dóri már valamikor eljátszott egy ilyen hasolót, talán Molnár Anikónál, anno?!) 

- Bárdosi Sanyi egész héten fintorogva kritizálta a kajákat. Vagy nem ízlett neki, vagy kevesellte pofátlanul, vagy degeszre zabálta magát. Egész héten zsíros cupákról beszélt, tartalmas ételekről álmodozott. 
- Mint utolsó vendéglátó, hagymalevessel és fondüvel várta a vendégeit. Az utóbbi láttán mindenki csak lesett! Felhúzott szemöldökkel csak nézték egymást az asztalnál! Végig azt hitték, hogy ez még az előétel része?! Rippel Feri rá is kérdezett, hogy  " Lesz-e valami normális kaja, mármint, hús meg ilyenek "?!

- Ráadásul Zsuzsa nem szerette a sajtot, így önzőnek tartotta Sanyit, amiért a saját maga számára kedves ételét tálalta fel, pláne "főételnek"!

- Sanyi reagálása az volt, hogy  Zsuzsa"urizál!" Majd  azzal a felkiáltással, hogy " Mi nem vagyunk indiaiak, egyfélével jóllakunk, aztán megyünk aludni. Mi nem vagyunk gazdag maharadzsák, aztán van egy sajt, csákány!" 

- Majd láthatóan megsértődött és duzzogott, de azért jóízűen evett végig?!

- Zsuzsa is megsértődött, mert rosszul esett neki, hogy férje kultúráját leszólta Bárdosi, ráadásul igen alpári módon.

Bárdosi Sándort olyannak  ismertem eddig, amilyen valójában, a celeb szerepeiből. Demcsák Zsuzsa pedig nem a szívem csücske. De Zsuzsánál volt az igazság! Mint ahogy a többieknél is, akik nemtetszésüket fejezték ki a  pofátlanul gyenge eresztés láttán!

Én pedig csak lestem, hogy Sanyi végig úgy beszélt, hogy még véletlenül sem ment át neki, hogy a vacsorára vendégei a roppan csekély kínálat miatt vannak felháborodva. 

( Mégha ők, nem is bunkó módon jelezték mindezt.)

És még a vendégek próbálták élét venni a sértődöttségnek, pedig már az is elrontotta a hangulatot, hogy Sanyi nagyon gyenge kés volt, gyengén muzsikált  az este folyamán! 

(Még akkor is, ha ez volt megírva számára?! De nem eshetett nehezére eljátszani a "ráírt" szerepet!)

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.06 -4 1 13422

Mindennel egyetértek, én is így gondolom!

Ami Andort illeti: nem elég, hogy óriási sznob, de szerintem egy "parazita", aki másokon élősködik! Már írtam, hogy mi a "szokása" (ami az idős hölgyek kísérgetését illeti) és nagyon furcsa, hogy idős, nyugdíjas "barátai" vannak (esetleg örökhagyói?).

Nem értek az órákhoz, de ami az ő csuklóján volt...elég gagyinak látszott! Egész héten ugyanabban az öltönyben lenni sem egy nagy "gazdagságra" utal, remélem legalább az ingeket cserélte naponta.

Előzmény: DrHz (13421)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!