Új IS200 tulaj lettem, az öröm töretlen és kitart nálam évtizedekig (nem elírás! :-)).
Szeretnék tanácsot kérni: mely budapesti szervizek ajánlhatók, hol jók a tapasztalatok? Ha a pesti oldalon lenne, az lenne az ideális, lehet több tipp is.
Helló. Új tag vagyok és lenne egy hibajelenség amihez keresném az ötleteket.
Van egy IS200-asom ami hidegen szépen jár, ahogy bemelegszik 5 hengeres lesz. Gyertyák és trafók cserélve. Kompresszió jó és egyforma, mit kellene még megnézzek? Köszi előre is.
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Lexus 220 id 2008-as. Azt tapasztaltam, hogy a központi zárat csak kb + 3 fokig nyitja ki az összes ajtónál. Tehát nyáron és + 3 fölött csak a bal első ajtót nyitja. Ha belül próbálom a kapcsolóval ugyan ez tapasztalható. Kérdeztem szervizben , mondták ilyet még nem hallottak és ennyi. Úgy éreztem, hogy kb. hozzá sem lőnek mi lehet a gond. Mivel vidéki vagyok természetesen csak Toyota szervizben kérdezhettem meg. Ha valaki tudna segíteni, hogy merre induljak el a problémával megköszönném?!
Nagyon nem javaslom senkinek, hogy a Toyota Sakurához vigye a Lexusát szervizbe. Antipatikus a kiszolgálás és az ember nem azt kapja, amit vár. Érdemes tovább keresni, ha valaki igényes magával szemben.
A közeljövőben tervezek IS 200-at vásárolni, és a kompresszor beszerelés is érdekel. Van vele bármilyen tapasztalat? A fogyasztás hogy változik? Árban kb mennyiből lehet kihozni? Válaszodat előre is köszönöm!
Hali mindenkinek! Fórumotokat olvasgatva, és Német autók pár éves használatából/szereléséből/tuningolásából okulva - valószínű IS200 tulaj leszek a közeljövőben ha a pénztárcám is úgy akarja-belefutottam egy visszatérő eszmefuttatásra-az IS200 utólagos kompresszorosítására. Ha vkit itt érdekel a kompresszorosítás Is200-ra elérhető áron az jelezze - küldök mailt - előrebocsájtva annyit hogy építettünk már kompresszoros autót (referencia van) és körbejárva a Toyota/Lexus Is200compressor témát egyszerűbben kivitelezhetőnek látom mint amit már építettünk/gyárilag is gyártották vele, szval nem nagyon kell a blokkba piszkálgatni semmit.Ha lesz rá több darabos igény egységcsomagos Kit-et hoznánk létre és esetlegesen áruba is bocsájtanánk, de első körben építenénk, de először is megkérdezném hogy tudtok e MO-n olyanról akinek gyárilag kompresszoros a gépe?Körbejárnám kicsit a motorteret és lehetne méretezni is róla. Követekező kérdésem hogy vkinek van e Toyota service progija amiben benne van a Yaris, az utolsó Almera, meg esetlegesen az Altezza/IS sorozat vagy legalábbis az 1G-FE szívóként és feltöltősként.Nekem van egy dokumentum de sajna nyomtatott és nem teljeskörű.Előre is köszönöm a válaszokat.
na nincsen itt senki akit érdekelen az IS 200-asok???? A külföldi oldalakat járva sok érdekes tippet, trükköt láttam és sztem a többieket is érdekelné.............
Nekem IS 200-asom van, egy 2003.07-ik havi, és örülök hogy vki megnyitott egy ilyen topicot mivel remélem majd beindul és elkezdhetjük az info cserét egymás közt.
Hülye, meg ne sértődj. :) Nem elzavarni akarlak, mert nincs is honnan. :o) Csak láttam a minap, hogy a Lexus-topic eléggé lakott... ott biztos szívesen fogadnak, itt meg semmi nincs.