"Érdeklődnék, hogy azok közül, akik Igo8-at használnak nv-u93tc készülékkel, valaki tapasztalt-e olyan hibát, hogy a kütyü elveszti a gps jelet??? Ha újraindítom, akkor megy megint azonnal, vagy ha menüben újrakerestetem vele a gps portot, akkor is megtalálja és megy tovább.'
Ez egy korábbi hsz, de nekem is ez a problémám csak nekem 73tc a készülékem. Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
Én ezeknek a kütyüknek a belvilágához nem értek - nem piszkálgattam soha, csak használtam.
Már csak azért sem nagyon tudok ebben a csatlakoztatásban segíteni, mert már régen Linuxot használok, nem Windowst. De ha jól emlékszem, valami Active Sync kellett a csatlakoztatáshoz, csakúgy mint a SonyEricsson telefonokhoz.
Amúgy talán épp Nodli kolléga tud neked segíteni; úgy tűnt hogy ő ért ezekhez a dolgokhoz.
Tisztelt fórumozók! Egy barátom ide adta a NV-U73T sony gps-t ,hogy nézzem már meg, hogy lehet térképet frissíteni. Valamilyen úton módon kitörlődött a "nav-u" mappa teljes tartalma. abban volt a nav-u.exe fájl is meg elég sok fájl. Mounted volume gyökérben megmaradt a EuropeB_Sony09A.map térkép de semmi más! a "Sony" mappa teljes tartalma megmaradt. Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem nagyon szégyellem magam de sajnos így nem áll fel a GPS. Ha tudnátok segíteni abban,hogy lehetne ezeket a fájlokat visszaállítani vagy ismerősötöknek volna ilyen típusú GPS amiről át lehetne másolni a "Mounted volume" gyökerébe még azt a három fájlt azt hiszem a térkép fájl mellet még három fájl van! Valamint a "nav-U" mappában egy halom fájlt és az exét is.A Sony mappában megmaradt minden! Mégegyszer semmi illegális dologra nem szeretnélek benneteket megkérni, mert a térkép fájl fent van csupán a rendszer adtoktüntek el! Nagyon fontos volna a segítség, mert sajnos így nem tudom visszaadni.Természetesen anyagilag is honorálnám a fáradozást. Nem ismerek szervízt sem ahol ilyen problémával foglalkoznak. Minden segítséget megköszönnék. Előre is köszönöm mindenkinek.
Van egy Nav-u NV-U93T szerkezetem. Ezer éve nem használtam, most költözésnél került a kezembe ismét. Pc-re dugva azt írja ki "Service". :-( /562-3 számot is kiírja az alsó sarokban/
Mit lehet kezdeni vele???
Szerintetek érdemes szívízbe vinni? (hová tudnám?)
Eladnám, ha érdekelne valakit! molnar.lajos13@citromail.hu
Dobozában van, tartozékaival, papírjaival együtt. Nagyon szép, megkímélt állapotban!
Van egy Sony NV U51D navigáció. Nav-u NavTeQ On Board directed by: Navigon Version: 2.0.04(279) Platform 1.430 Beleépítve egy 512MB-os MiniSD kártyával.
Tud magyarul, de csak Németország (Germany). Szeretnénk rá tenni egy MagyarOrszág térkép. De nem tudom, hogy lehetne rátenni. Ha USB-n keresztül összekapcsolom az XP-vel, a kijelzőjén egyből a Connection Cancelled üzenet jelenik meg.
Egy sony nv u93t típusú navira szeretnék igo-t tenni. rá van másolva, át van írva a sys.txt is. viszont indulásnál addig jutok hogy "loading" a gyári szoft, innentől csak újraindul.
Egy barátom nav u 73 tc -jét szeretnénk használhatóvá tenni a mai utviszonyokhoz...de a leírásokban szereplő anyagokat nem lelem.Van még valakinek elmentett anyaga , amit át tudna küldeni vagy meg tudna osztani vhogy?
Uj vagyok itt, ezért ne haragudjatok hogy nem tudásról teszek bizonyságot. Nekem is van egy 73 tc-s készülékem (a gyári navu van rajta) és szeretném igó-ra működőképessé tenni ,itt végigolvastam sok mindent ,most már tudom hogyan kell de nincs mit, mert a leírásokban szereplő linkek nem működnek, plz valaki ha valahová fel tudná tenni megköszönném. Vagy ha valaki elküldené emilen. feromon@citromail.hu
sok-sok oldalt végiolvastam, de a Sony U94T navim igo-sítására még mindig nem találtam megoldást. Ugyanis.
A kütyüt az AS nem látja, de ahogy USBn csatlakoztatom a PChez, felrak 1-1 drive-ot a belső memójáról, és a kártyáról. Namost ebben nem látszanak olyanok mint amiről itt szó van hogy Mounted Volume. A belső memó gyökerében ezek vannak:
-IMG
-NAV_U
--NV01N001
---CONTENTS
---MAP
Ennyi. Nincs SONY könyvtár és egyebek. Ezek ismeretében hová, és mit rakjak?
Van egy Sony NV-U93TC típusú navigációm. Kb. 1 évvel ezelőtt leszedtem róla az eredeti navigációs szoftvert és a vistauser féle igo8-at rátettem. Kisebb hibákkal működött is, de nemrég állandóan lefagyott. Gondoltam frissítem, de nem sikerült. Sajna azóta a biztonsági mentésem eltűnt :-(
Szóval jelenleg ott tartok, hogy van egy tök üres Mounted Volume-om. Nem találok rá igo8-at a neten, ami működne rajta. Nem emlékszem, hogy kell -e egy Igo8 mappának és egy Sony mappának is lennie a Mounted Volume-n.
És azt sem tudom mi a helyzet a másik "meghajtóval". Azon van a windows CE??? Arra kell valamit felmásolni?
Ha tudnátok küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni a hozzá való cuccot az megköszönném!
Meg egy kisebb leírást, hogy mit hová kell másolni??!!!