Történt egyszer egy Föld nevű bolygón, hogy Isten féktelen nagy jókedvében, egyik pillanatról a másikra emberré változtatta az országokat. Minden egyes ország egy-egy emberré lett. Az országokban levő pártok pedig az így megteremtett emberek testrészeivé váltak.
Isten – mivel már régóta nem nevetett igazán jót – megnézte a Magyarország nevű emberkét az égből, hogy mi lett belőle és hogyan boldogul.
Folytatás a legelső hozzászólásban.
lehet hogy elavult de megse van helyette mas.nincs akadalya annak hogy fantazialjunk egy tokeletes vilagrol.erre vagyott Jezus Krisztus sot marx is.meg azt se mondom hogy haszontalan ez a fantazialas mert hatast gyakorol a partokra
elkepzelesed naiv.az usa-ban is 2 partrendszer van es egesz jol elvannak ezzel a rendszerrel.nalunk se lesz maskepp.lesz a fidesz meg az mszp.azt is vedd figyelembe hogy ezek a partok is valtoznak.a mai fidesz mszp egesz mas mint volt 10 eve es 10 ev mulva is egesz mas lesz mint ma.
A Sátán megirigyelte a remekművet és műszivet, műagyat, csempészett a Magyar nevű emberbe. Azok pedig nem voltak képesek rendeltetészerűen működtetni Isten teremtményét.
azzal kezdeném, hogy tegnap simán kidobott a fórum, arra hivatkozva, hogy valamilyen szabályt megszegtem..
mindegy, az előző nevemmel azóta sem tudok írni..ezt pedig ugyanakkor elkészítették velem..
a tegnapi veszekedésetekhez annyit tennék hozzá, hogy "gyerekek" amíg összeugrotok az ilyen fórumokon is addig mit akartok az országnak? szerintem egy normálisan működő ország úgy működik, hogy mindenki meg van hallgatva és aszerint cselekedve..
azt gondolom, hogy a tegnapi sz..rdobálás nem volt jó példa az országnak..
A történetre adott válaszokból jól látszik, hogy nem sok jóra lehet itt számítani.
Sokan úgy értékelték, hogy a vesztes oldal azért találta ki ezt az összefogásra való felhívást, mert már látja a Fidesz elkerülhetetlen győzelmét és így akar bent maradni a hatalomban.
Ezért nem lesz itt soha összefogás, mert minden párt a saját teljes győzelmére, a másik tökéletes megsemmisítésére törekszik.
Valamelyik párt mindig nyerni fog, ezért nem fog soha együttműködni a többivel, mert úgy érzi, hogy most jött el az ő ideje a saját diktatúrájának (és a bosszújának) a megvalósítására.
A történetem nagyon sajnálatos módon a valóságot és a ránk váró sorsot vetíti előre. (keserűen humoros formában)
Az egyik testrész teljes győzelmet arat a többi felett és azokat levágva, azt hiszi majd, hogy végre most valósíthatja meg a teljes önmagát.
Pedig csak egy szánalmasan megcsonkított "emberi roncs" maradt, akinek majd elnyeli a szakadék a végső diadal üvöltését.
Kettősmérce akkor állna fenn, ha Sumér párás szemmel topicot nyitna a megbékélésről. De hát erről szó sincs.
Az ember ilyenkor elgondolkodik azon, vajon a magát meggyőződéses kereszténynek valló jobboldal, mit foghatott fel az elmúlt kétezer évben a jézusi szeretet és megbocsátás tanításából.
Hja, hogy bántotta a nagyvezírt? Csúnya jossz gyejek, me' báncsa a Viktorkánkat, meg a fideszt, pfúúúúj!
De te ugye mondhatsz akármit a kormányra meg gyurcsányra, igaz?
Kettősmérce - a la Sumér - RULEZ!!!
Tehát nem téged bántott akkor sem. A közszereplők meg tűrjenek, ez jutott nekik. Vagy netán te vagy Viktor? Mer' akkor értem a felháborodásod. Ha viszont nem, jobb, ha nem ragozod tovább azt, hogy ki, mikor, kire és miért gyűlölködött. Mert itt és most te műveled ezt ezerrel.....
termeszetesen ne szeresd egyikuket se ha nem tudod.de akkor mi a celod az itteni politizalassal ? en se szeretem a fideszt,de rajuk szavazok mert ok nem vagy kevesbe kurjak el az orszagot.valakinek csak kell kormanyon lennie.ha nem mesz szavazni akkor nem vagy egyedul hiszen milliok nem mennek el.ismetlem csak azt nem ertem hogy miert kinzod magad a politikaval ha annak minden resztvevoje szar szamodra ?