Nekünk lófasz a seggünkbe. Nem gyurcsány és kóka a felelős, hanem a nép, amely annyiba veszi a demokráciát, hogy szélhámosokat ültet maga fölé. Persze a magánéletben nem venne senki egy gombostűt sem tőlük, de országos vezetőnek lazán megtesszük őket.
Szerintem is maradjon gyurcsány és kóka, és rombolják csak le ezt a szarkupacot.
Ha Kóka a helyén marad, az SZDSZ egész bíztos kiesik a parlamentből 2010-ben, tehát drukkoljunk neki, Gyurcsány pedig bukott politikus, és ezen tényen már semmi sem változtat, akár a helyén marad, akár nem. A Fidesznek mindenesetre az a jó, ha maradnak...
Csak arrol ne feledkezzetek meg, hogy hogyha ez ket szarjanko lelep, utana ki fog jonni es mi fog jonni? Orbanc majd mint a magyar messias, megvalltja a magyarokat? Hahahaha!!!! Orban is csak egy kis senkihazi szarjanko, ugyanugy megszedi majd magat, mint Szarcsany, es kesz. Ne remenykedjen senki, egyik kutya, masik eb.
Azért az elképesztő, hogy egy ilyen bukta után, amit Horn Menjap-ba Gábor és elvbarátai március 9-én elszenvedtek, Horn Menjap-ba Gábor, mintha mi sem történt volna tovább nyomja a bluest. Kíváncsi lennék arra, hogy Horn, Horváth Nagyonbuta Ágnes, Kóka Sötét János, Gyurcsány, Kökény(szemű) Mihály, Draskovics Mindenhezértő Tibor és társaik mennyit kaptak már a biztosítóktól, hogy ennyire nem tudnak kiszállni.
Mennyi kitartó ferirajongó ?! Csak nem a nyugdíjasoknak tartott kártyatrükk kábított el bennetek ? Hipp hopp barba trükk. Lehet hogy legközelebb barba papa lesz a feri ?
>>Az a baj, panaszkodnak az MSZP-sek, hogy az SZDSZ egyikről sem beszél, pusztán azt hajtogatja, hogy a februárban elfogadott jogszabály egyetlen betűjét sem hajlandó feladni.<< (Index)
Itt az ekes bizonyiteka annak, hogy felelotlenul fogadtak el egy jogszabalyt, amit egy honapon belul mar meg is bant az MSZP
Szóval én nem bánom, bukhat a Gyurcsány, bukhat Kókadt, még az Ungarisch Ballintot is vihetik, de a mocskos pofájú Gábrile Horn marad.Kikérem magamnak !