Hú, ez több mint baráti ár! Egy éve éltem is volna a vétellel (ellopták az autómból, amire vettem egy másikat, kéz alatt, ha jól emlékszem 60e-ért...) Hihetetlen, mennyire esnek az árak. Nagyjából követem a piacot, szerintem az ipaq 316 még mindig a TOP3 PNA között van, beleértve a Garmin akkori és legújabb csodáit is. Szép, gyors, tudja, amit kell, nem is kell jobb.
Vissza leht másolni egyszerűen a szineket plusz lehet hozáadni ujakat is de skin macerás mivel ez a HP-s iGo az iGo 8 egy korai változata. Jobban jársz ha felteszed a miopocket-et az ipaq ra. ugy minden 100X könnyeb utánna:)
Sziasztok! Frissítve lett az Ipaq (8.3.4.102680), de a nappali és az éjjeli színsémákat sikerült törölni valahogy, csak az alapértelmezett színek vannak benne... Tudja valaki, hogyan lehetne visszatelepíteni rá a többit? És hogy lehet különböző skineket?
Nekem a CELauncher.exe segített minden gondomon. Felraktam a mem kártyára egy igo-t, az exe fáljt átneveztem CELauncher.exe-re és tökéletesen megy. Ha kilépsz az igo-ból akkor visszarak a winCE környezetben és ott már lehet újrarakni mindent! Sok sikert :)
Üdv!Nekem is ilyen gondom lenne mint neked!Nem talál jelet az igo8!Szerintem lehet hogy a gyári navi progi használja a vevőt!Azt kéne előbb kilőni!Ha neked sikerült megoldanod már ,akkor segíts nekem is légyszi!Előre is köszi!
Olyan problémám merült fel a Hp 316-nál hogy rátettem a Mexx programot és abba egy Igo8 minden indul fel áll jönnek a térképek csak nem talál holdat ezt az Igo progit feltettem sd-re ott minden oké és van holdja megy a Gps de Mexx-röl inditva nincs Gps jel hiába adtam meg a portnak az adatokat semmi volt valakinek ilyen gondja és ha megoldodott akkor várok segitséget.
Jómagam is ebbe futottam bele, nekem Sancho blogja segített. Van egy leírás, hogy hogyan kell teljes resetet nyomni a gépen, elérni, hogy tutira betöltődjön a wince + van link a letölthető szoftverfrissítéshez. Ezek együttesen nálam meggyógyították a gépet.
Sziasztok! Van egy HP IPAQ 316- os készülékem és meg adta magát, nem lehet bekapcsolni töltöttem semmi, resetre nem reagál, teljesen le van merülve és nem veszi fel a töltést! Van valakinek ötlete mit lehetne csinálni vele! Már szinte minden fajta módon próbáltam már ki-be kapcsolni és volt olyan hogy be jött a vin.ce felület! Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
Felraktam a ResidentFlash-be a cabinstl_en.exe-t. Eddig megvan, de elindítani nem tudom, azt írja, hogy egy vagy több alkotóelemét nem találja a wince, így nem tudja futtatni.
A rendszermappákat már átirányítottam a residentflash-re, meg az igo is fut normálisan, a nagy billentyűzetet is sikerült átverni a kütyü lelkivilágán, de itt elakadtam, se cabinstl, se totalcmd (cecmd), se semmi más nem akar elindulni.
Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogyan tudnám elindítani wince 4.2-őn a Touchlockot? Találtam egyet ami wince 4.1-től jó ( http://www.gpspassion.com/upload2/TouchLock_1.4.rar) de nekem ez se működött, felugrott 1 ablak (fatal application error) Az tuti hogy wince 5.0-án működik kipróbáltam!! Köszönöm. pzsolti87@hotmail.com
Sziasztok! A következő a hibajelenségem: a készülék sem USB-s, sem hálózati töltőről nem tölt fel 20% fölé, és így kb. 4-5 percet bír saját akkuról. Vettem hozzá új (sorozatkompatibilis utángyártott) akksit, de a jelenség ugyanúgy fennáll. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ennek az oka?? Köszönettel: Csizi
Szerintetek van rá lehetőségem, hogy visszaállítsak egy 316-ost, miután letöröltem róla valami language filet, és ezért nem indul el teljesen, és nem csatlakozik USB-n.
A regisztri törlést (10-es pont) már megcsinálva, USB downgrade módban van USB, de sajnos nem találok hozzá flash fájlt amivel újra tudnám rakni a rendszert.
A gyári downgrade csak akkor működik, ha van kapcsolat.
Van, fizetős térképfrissítés. Regisztrálsz a naviextras.com-on, letöltöd és telepíted a toolbox-ot , csatlakoztatod a pna-t a pc-hez, felismeri, kiválasztod a frissítendő/új térképeket, fizetsz, letölti és felpakolja.
Az SD kártya gyökerébe tett igo8.exe-t nevezd át launcher.exe-re Nyomj egy soft resetet, és az ipaq keretrendszer helyett ez fog elindulni SD-ről. egyet villan, mikor felál a desktop, s már tőlti is az igot. A gps-t a Save mappában levő ini fileban bővítsd ki, ha az igo8 alatt sem találná meg: [gps] baud=57600 port=7 A következő induláskor már tudni fogja. Van a kütyünek saját GPS szoftvere, a WinCE valamelyik könyvtárába. Eszedbe ne jusson a Sirftechel állítani!! el ne cseszd, inkább ne állítgasd. Tök más, mint a Sirftech :-) Csak ugy fogj hozzá, hogy a HP progival előtte készítesz egy mentést. Ha azt akarod, hogy a HP verzio induljon, csak kiveszed az SD kártyát, és nyomsz egy soft resetet. Üdv