Keresés

Részletes keresés

zielonka-somogy Creative Commons License 2010.08.03 0 0 11
Kedves Vásárlók, Leendő Vásárlók!

Tudnék mesélni, arról, hogy én miként találtam rá a Zielonkára, és hogyan kezdtem el foglalkozni vele. De most nem ezért írok nektek. Ha bármilyen kérdésetek merűlne fel a szagtalanítókkal kapcsolatban, nekem feltehetitek, minden kérdésre válaszolni fogok. Tudni kell, hogy Somogy megyében a Zielonkának van helyi képviselete. Amennyiben Somogy megyei vásárlóként 20 000 Ft felett vásárolsz, 10 % kedvezményt kapsz! Rendelésedet csak az alábbi e-mail címre küldheted el: zielonka.somogy@gmail.com!
Amennyiben nem Somogyból vásárolsz 20 000 Ft felett, 5 % kedvesményt kaphatsz!
zielonka Creative Commons License 2010.07.31 0 0 10
From: M. Judit
Sent: Wednesday, May 26, 2010 3:07 PM
To: InfoZielonka

Tisztelt Cím!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam cégük termékeire.Elsőnek a szappant próbáltam ki, mert nagyon kellemetlen, ha pl.hagymapucolás, vagy erős fertőtlenítőszer használata után nem lehet annak szagától megszabadulni alapos kézmosással sem. A szappan viszont tökéletesen közömbösíti ezeket az erős aromákat. Éppen ezért kipróbáltam a cipőbe tehető szagtalanítót és a wc-szagtalanítót is, bár ennél a terméknél volt bennem kételkedés. Kipróbálás után mindenkinek csak ajánlani tudom! A mellékhelység a konyhába nyílik a lakásomban, de mióta a szagtalanítót használom, nem költök sem illatosítóra,sem más, behelyezhető fertőtlenítőszerre. A szállítás is mindig korrekt volt,ezek után is fogok rendelni,és új termékeket kipróbálni. Köszönettel,
M. Judit

From: Dr. K. T. Mária
Sent: Monday, May 24, 2010 7:46 PM
To: InfoZielonka

T. Cím !
A szagtalanító a WC-ben valóban semlegesíti a kellemetlen szagok nagy részét, állandó tiszta, " fémes " illat van a helyiségben . Csak ajánlani lehet minden háztartásba - mi is szándékozunk újakat venni. Üdvözlettel Dr.K. T.Mária
P.S. egyéb termékeik , pl vízkőtlenítő, szemüvegtörlő, stb. is nagyon jó !

From: S. Erika
Sent: Tuesday, May 25, 2010 5:24 PM
To: InfoZielonka

T. Cím !
Remélem jó helyre írom a válaszom. Először hitetlenkedtem és az ára kicsit visszatartott. Aztán kaptam a Praktikerben egy kupont, mely olcsóbbá tette a vásárlást. Az univerzális terméküket vásároltam és azóta csak örömöm lelt benne. Én a cicám alma mellett használom, azóta észre sem vesszük, hogy ott van. Kiváló termék, csak ajánlani tudom mindenkinek és teszem is az ismerőseim között.
Tisztelettel és köszönettel S. Erika

From: M.-B. Andrea
Sent: Thursday, May 27, 2010 2:40 PM
To: InfoZielonka
Tisztelt ZIelonka-shop!
Teljesen elégedett vagyok az eddig vásárolt termékekkel, már ajándékba is adtam szappant, valóban tisztít és szagtalanít. Két kisgyerekem van, így mellettük még kevésbé szeretek használni vegyszereket. Az ára nekem kicsit magas, de ez relatív, a mi fizetésünkhöz képest. További sok sikert kívánok!
M.-B. Andrea

From: B. Péter
Sent: Saturday, May 29, 2010 2:22 PM
To: InfoZielonka

Tisztelt Cím!
Termékeik kiváló minőségűek!
Üdvözlettel:
B. Péter

From: B. Adrienn
Sent: Monday, May 31, 2010 7:12 PM
To: InfoZielonka

T. Cím!
A megkapott termékeket azóta is használjuk. Számomra maximálisan bevált.
A hagyományos hónalj stiftet azóta alig vettem kézbe. Én a magam részéről nem vagyok egy izzadékony típus, így ha reggel használom a benedvesített stiftet, akkor gyakorlatilag estig megvéd a kellemetlen szagoktól. A kéz mosó "szappant" is gyakran használom a konyhai munkák után. A nagyon erős hagyma szaggal még nem sikerült tökéletesen elbánnia, de nagy mértékben enyhítette a kellemetlen szagot. Az általában napokig eltartó hagymaszag 1 napra rövidül, a "kézmosó" használata után.
Összeségében kedvelem a termékeket és nem bántam meg, hogy rászántam magam a vásárlásra.
B. Adrienn


Törölt nick Creative Commons License 2008.03.17 0 0 9
Szia,
én a kiskutyámat is ilyennel kefélgetem, tök jó.
ha rozsdamentes mosogatód van a kézszagtalanítást ki tudod próbálni.Bekened a tenyered fokihagymával és utána vizes kezeddel a mosogató szélét dörzsölgesd kis ideig.
Guglin keress rá a rozsdamentes acél kifejezésre
Mail ment
Második rész: the Hand of Fate
Előzmény: Kyrandia (8)
Kyrandia Creative Commons License 2008.03.16 0 0 8
Ami érdekelne: nappali, hamutartó, hűtő, cipősszekrény, wc. Na de ez így 36e. K...va jónak kellene lennie ahhoz, hogy bevállaljam...

Kyrandia márcsak ilyen. :)
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 7
Nálunk a Párom ezerrel dohányzik. A semlegesítő itt is bejött...de.
A csikk az ami igazán budös.Tehát , ha nem nyomom el, hanem egy kissé nála nagyobb átmérőjű csövecskébe dugom, akkor már nyertem valamit. Ugyanakkor a füst szagát a vizes izé tényleg elviszi.Téged melyik érdekelne igazán ? Azon kívül hogy a működési elv engem is nagyon.Biztosan olvastál az újabb hűtőszekrények ezüst szagtalanító, fertőtlenítő betétjéről, na azt se értem.Volt a játéknak folytatása is nem ugrik be a cím de azt hiszem azt nagyon megszívtam.
Előzmény: Kyrandia (6)
Kyrandia Creative Commons License 2008.03.16 0 0 6

Értem. Azért vagyok bizonytlan, mert nem nagyon értem a működését, viszont akinél láttam, tényleg nem éreztem cigiszagot. Wc-ben is ez volt beleakasztós ez-az helyett. Mellette szól, hogy nem kell vegyi illatosítókat használni. Ellene meg az, hogy ez ˝csak˝ semlegesít, nem illatosít és persze az ára.

 

Persze, hogy ismerem.:)

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 5
Bocs, igazad van. A testápolás cimszó alatti Zilo-pop nevű szájszagsemlegesítőre gondoltam.Kevertem a cégnevet a terméknévvel.Én először a Classic un. "szappant" ismertem meg, és a jó tapasztalatok után választottam ezt is, meg még mást is.Képzeld el, egy kiló fokhagyma pucolása után /ecetes,olajos nagyon jó dolog lett belőle/, 20 mp kézmosás ezzel és tök szagtalan lett a kezem.Az én kérdésem: ismerted a PC játék Kyrandiát?
Előzmény: Kyrandia (4)
Kyrandia Creative Commons License 2008.03.16 0 0 4
Ezt fejtsd ki légyszi, annyira nem ismerem, hogy rájöjjek, melyikről beszélsz.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.16 0 0 3
Működik, bár én sem értem miképpen,
Egy sör után a liftben visszafojtott lélegzettel utazni , /ha más is van persze / eléggé kényelmetlen . Amióta van, nem.
Előzmény: Kyrandia (-)
rali Creative Commons License 2008.03.15 0 0 2
Valami lehúzós baromság, mint a mágneskarkötő meg az efféle szemetek.
Előzmény: PETYUS (1)
PETYUS Creative Commons License 2008.03.15 0 0 1
Ha jól látom, szagsemlegesítő.
Csak azt nem írja, hogy utána a semleges szaggal mit kell csinálni. ;O)
Előzmény: rali (0)
rali Creative Commons License 2008.03.15 0 0 0
0-szor használtam, azt se tudom, mi az.
Előzmény: Kyrandia (-)
Kyrandia Creative Commons License 2008.03.15 0 0 topiknyitó
Egyszóval: működik vagy kamu?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!