Ott voltam a Múzeumkertben, amikor annó a koronát hurcolták át a Parlamentbe. Kapaszkodjatok meg!!! Nem engedték be a ródon lévő zászlókat. ennek kapcsán maga a nagy Bencsik andrás nyilatkozta, hogy a zászló rúd nélkül nem zászló. (Igaz, az övét beengedték.) Ki is volt akkor hatalmon?
És e szent napon - megjelent a fénykép az újságban - a zászlórúdon nem magyar, hanem olasz zászló lobogott. A sok nemzetmentő hazafi közül csak egyetlen fotós vette észre. Utóbb beismerték a "bakit". Ennyit erről a csapatról...
Gyurcsány az országot járva látja, hogy egy gyermek az újszülött kismacskákat pakolgatja: - Ez is szoci, ez is szoci, ez a macska is szoci... Gyurcsány nagyon megörül. Megsimogatja a kissrác fejét és megdicséri. Pár nappal késobb ismét arra jár, és látja a fiút, a kismacskákat pakolgatni: - Ez a macska fideszes, ez fideszes, ez is fideszes... Elkomorodik Gyurcsány, megkérdezi a fiút: - Mondd csak, hogy lehet, hogy múltkor még szocik voltak a macskák, most meg már fideszesek? Mire a fiú: - No hát ezt sem látja a bácsi? Kinyílt a szemük.
Legyünk képben a következményekkel! Néhány apró részlete annak a képnek, amit a nemzetmentők, mélymagyarok, szittyák, Árpád egyenesági leszármazottai és egyéb "igaz hazafiak" festenek hazánkról Európában, az orbáni nemzeti összefogás politikájának jegyében.
Olvasd el melyik hsz.-ra reagáltam. Egy szóval sem mondtam, hogy orbán nem szeretne visszakerülni a hatalomba. Ezt ő maga sem állítaná amúgy, bár ki tudja...
2002-ben váltotta le a tisztelt nép orbánékat. Tekintettel arra, hogy a csodálatos igazságbeszéd óta (ld. még öszödi beszéd----> tévé székház) lett bevett szokás jelesebb alkalmakkor zavarogni, talán elmondhatjuk, hogy igen bajos volna ezt annak betudni, hogy 2002-ben orbánék kikaptak. Tudom én, hogy jó mindent orbán nyakába varrni, de ez már több, mint csúsztatás vagy tévedés.
Nekem ez tetszoik belőle: "A Fidesz nagygyűlésén több százezer ember vett részt. Ünneplésre vágytak."
Milyen ünnepség volt ott? Nem csak beszédeket hallhattunk? Milyen műsor volt még? (Néztem az MNO-t, ott sem találtam meg, hogy milyen előadásokat láthatott ott a közönség.)
Olvasgasd a beterjesztett törvényjavaslataikat. Amiket napirendre sem mer tűzni a hatalmat kiszolgáló mamelukbanda. Hetente 2-5-ször hangzik el, hogy "nem vette napirendre". Azokban benne van az, amit akarnak. Egyszerű azt mondani arra, amit elvet az önkény, hogy nincs. Csak ez is hazugság. Mint az egész gyurcsányi alvilág.
A játéka hitelesebb volna egy fokkal, ha a programjából is villantana valamit. Ha elpöttyintene valamit abból, hogyan csinálná, ha véletlenül az ő jelenete következne...
Koalíciónk és kormányunk legfőbb gondja a nemzeti ünnepeken, hogy miként tartsák távol az ünnepelni vágyó polgárokat az emlékhelyektől, s ami még fontosabb szempont, saját becses személyüktől. Akikben a kormányzati lebeszélés ellenére is erős marad az ünneplés igénye, a közös megemlékezés vágya, azoknak el kell venni a kedvét az effajta szabados fegyelmezetlenségtől. A kívánt célt, a magyar polgárok ünnepi kedvének elrontását a rendezők változatos eszközökkel és technikákkal igyekeznek elérni, olykor több, máskor kevesebb sikerrel.