Keresés

Részletes keresés

Mbazsika Creative Commons License 2008.10.06 0 0 76
Reggel meg muxott...
Előzmény: kábelbúvár (75)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.10.06 0 0 75
inforadio.hu +halt ?
F. C. King Bastard Creative Commons License 2008.03.21 0 0 74

Az ïndex-féle bulvarizálódás ígérete?

"A vezérigazgató-helyettes által említett egyetlen potenciális változás, hogy a rádió olykor túl komoly hangvételéből „dinamikusabb” irányba szeretnének elmozdulni."

http://www.fn.hu/hetilap/20080318/milliardosok_hirbizniszben/

Előzmény: bugmenot (73)
bugmenot Creative Commons License 2008.03.19 0 0 73
http://www.fn.hu/cegek/20080318/messzirol_politizalnak_magyar_mediabirodalom/

Már vannak tabuk

.....

A legutóbbi időkben azonban olyan híreket is hallani a szerkesztőségből, hogy Spéder színrelépése óta a Csányi Sándorral és barátaival kapcsolatos kérdéseket „illik visszafogottan kezelni”. Ilyen volt az OTP-vezér elleni zsarolási ügy, de a hírek szerint védettséget élveznek Csányi fontosabb üzlettársai is. Igaz, az effajta kérések nem közvetlenül a tulajdonostól, hanem a Spéder vélt érdekeit védelmezni szándékozó vezetőktől érkeztek – írja többek között legfrissebb számában a Figyelő.

Broaff - eljen a csicskarendszer, szervilizmus, sztalinizmus :DDDDDD))))))))))))))
elemes2 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 72
szerintem eddig sem volt túl messze egymástól a zinfó meg a zindex.
naponta többször is átvettek cikkeket egymástól, meghivatkozták egymást.
nekem már olyan érzésem volt, hogy a zinfó eddigi tulajdonosa, egy (számomra) teljesen noname Mészáros László csupán Nobilis előretolt helyőrsége. Sőt, lehet, hogy tényleg az volt, mindenesetre most már formálisan is egy kézben vannak.

az elektronikus sajtó jó üzletnek tűnik: ha megnézed a papiros újságok és hetilapok közül mindegyiknek csökken a példányszáma (talán a hetiválasz kivétel, de az is csak véletlenül). az elektronikus sajtóval frissességben, terjesztési költségben nehéz felvenni a versenyt. az index pedig -- nagyon szolidan -- blokkolhatatlan hirdetéseket is elhelyez már.
Előzmény: Törölt nick (68)
prenotalis Creative Commons License 2008.03.13 0 0 70

akkorhát már előre eldöntötted.

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 69
nemrég=tegnap
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 68
Ha jól tudom, még csak nemrég történt a tulajdonosváltás.
Előzmény: prenotalis (67)
prenotalis Creative Commons License 2008.03.13 0 0 67
Mi a bajod az Info rádió tájékoztatásával ?
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.13 0 0 66

A Társaság érdekeltségi körébe tartozik többek között az egyik leglátogatottabb magyarországi internetes portál, az Index.hu

Hát ezt is lenyelték végül, szőröstül- bőröstül.  Nesze nekünk "sokoldalú tájékoztatás"!

Így megy ez.

Előzmény: Phat_Mammma (-)
originalqszi Creative Commons License 2008.03.13 0 0 65
Én is szeretem a zindexet:)))))) Csak akkor nem, amikor valódi forrásból merített üzeneteimet kigyomlálja a moderatúra:(((((((( nem is beszélve a lukas sorszámokról:DDDDDD 
Előzmény: elemes2 (62)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 62
az egy másik médiabirodalom (simicska), a Magyarnemzet - MNO - hírtévé család legújabb tagja. meg sem próbál független lenni :-)

nekem szimpatikusabb az index - portfolio - info - napi: nem kell más forrásból utánanézni.
Előzmény: originalqszi (60)
originalqszi Creative Commons License 2008.03.13 0 0 61

Ők is a gyomlálók?????? Wizesről tudtam, pedig állatira tiltakozik:DDDDD Nem szégyen az!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (2)
originalqszi Creative Commons License 2008.03.13 0 0 60
Már régóta a Lánchíd Rádiót hallgassssuk:)))))) Főleg a Wass István Zoltánt:))))))))
Előzmény: Phat_Mammma (-)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 59
Megnyilatkozásaid eddig leginkább lelki kapaszkodó nélküli köpködések, idővel biztosan kirajzolódik a mögötte levő álláspont, de én azt már nem fogom megvárni.
Előzmény: Törölt nick (57)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.13 0 0 58
Spéder elég hirtelen távozott az OTP-től, nem tudom, mennyire lehet ebből következtetéseket levonni, de nem nevezném Csányi meghosszabbított kezének. Nobilis meg jó pénzt csinált ingatlanból és úgy gondolta, befekteti egy feltörekvő iparágba, az elektronikus sajtóba. Eddig egész jól csinálja, nagyon szép portfoliót markolt fel, a GVH lassan felkaphatná a fejét.
Előzmény: kalangya (54)
kalangya Creative Commons License 2008.03.13 0 0 54
Persze, hogy nem azonos:))
Spéder Spéder, Csányi pedig Csányi. Ost ennyi különbözőség bőségesen elegendő, már-már sok is. És ez persze nem pozitív vagy negatív hozzáállást jelent részemről, de nem kéne struccként viselkednünk. És Nobilist se hagyd ki a sorból.
Előzmény: elemes2 (49)
ex_lx Creative Commons License 2008.03.12 0 0 53
Még Bolgár Györgyöt se hívják meg, hogy ő tartsa az Arénát. Kell ennél több bizonyíték?
Előzmény: elemes2 (52)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 52
az info legfeljebb relatív fideszes, a klubrádióhoz meg a népszavához képest.
Előzmény: Törölt nick (51)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 50
az infonak alapvetően nem stílusa az ekézés.

a beszélgetős műsoruk, az aréna is úgy bánik a politikusokkal, mint a hímestojásokkal.
Előzmény: RontóPál (40)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 49
Spéder szerintem nem azonos Csányival.
Előzmény: kalangya (47)
elemes2 Creative Commons License 2008.03.12 0 0 48
Egyébként nem programozom át (egy darabig biztosan nem) - de sajna nem fogom olyan nyitottan hallgatni.

nem hiszem, hogy aggódnod kellene, a változás inkább csak formális. eddig is nagyon szoros kapcsolat volt az inforádió - index - portfolio - napigazdaság között.
Előzmény: Phat_Mammma (27)
kalangya Creative Commons License 2008.03.12 0 0 47
Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf? Akkor tovább épül a Csányi-birodalom, bár nem szép ilyet írni éppen az Indexen, de talán nem tesznek indexre... Meglátjátok, 2014-ben vagy 2018-ban lesz ilyen nevű miniszterlenök(-jelölt)ünk. A megjegyzés első fele tény, a második fele vélemény.
RontóPál Creative Commons License 2008.03.12 0 0 46
minek, a slozin netezek!:-)
Előzmény: Phat_Mammma (45)
Phat_Mammma Creative Commons License 2008.03.12 0 0 45

Nem bánom, szard le, csak el ne felejtsd előtte levenni a nadrágodat.

:-)

Előzmény: RontóPál (44)
RontóPál Creative Commons License 2008.03.12 0 0 44
Mammma, én olyan vagyok, mint Galilei, leszarom, hogy a többség szerint nem forog!:-)
Előzmény: Phat_Mammma (42)
RontóPál Creative Commons License 2008.03.12 0 0 43
mi lenne, ha nem csúsztatnál? Neumann reggelente szok lenni, orosz meg estelente, amit nem hallgatok. Leírjam mégeccer? Mikor bírálta a fityiszt az info? NG volt, h "megkegyelmezett" valamék szoci balfasznak
Előzmény: mmormota (41)
Phat_Mammma Creative Commons License 2008.03.12 0 0 42

Hát igen: minden nézőpont kérdése.

De azért - és ezt vedd észre - eléggé egyedül vagy a nézeteiddel.

:-)

mmormota Creative Commons License 2008.03.12 0 0 41
Valószínúleg azért, mert az érzékenységi küszöbödet az oroszjózsis félremagyarázó stílus annyira eltolta, hogy a normális érvelést már nem tekinted bírálatnak.

Arányaiban természetesen több a kormánybírálat. Ez a kormányzati pozíciónak és teljesítménynek szól, nem az oldalnak.
RontóPál Creative Commons License 2008.03.12 0 0 40
legyen. neuman gábor rencceresen ekézi - igaz, teflon bevonattal - a vörösöket is. én még infon egy fityiszt ekéző riportot nem hallottam.
Előzmény: mmormota (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!