Megérdemelné. Nem lehet próféta saját hazájában, ezért a moszkvai Putyin szobor kiegészítő alakjának javaslom. A saját kabátját terítené az orosz szentre.
Helyes dutyiba! Csak nehogy mártírt csináljanak belőle. De azért csínján a dityival, mert ha OV nagy gazdasági kísérlete nem jön be, akkor az új hatalom számára esetleg ragadós lesz a példa.
bár én mostan- fronthatásra talán- akasztott wadgúnárt láttam az éjjellátó készülékemmel ... himbálódzott a szélben egy házikó teraszának a fa korlátján olyan... volt egyszer egy vadnyugat -osan nyigorgósan demokratice szélfútta szigorú ördögszekérkergetős környezetben .. szelek meg némán libegteték a tollait ...
ember sehun ... talán magányos végzettye igyekszik feléje? ójaj sorscsapás és mennykő csak nem abszolút zéró 1 döglött kacsa szavazói bázisa ?
tán szóni kék a melocco nak faragjon egy feletébb fura nézésű szemforgatós gőgös gunáár gedeont ,szimbólikus alapnak ...majd extraként 1 örökmozgásra kárhoztatott kecses kacsasegget is aplikáljon rája..már csak hogy a szobor hitelességével se legyen különösebb dixer
Hát én a festőtől úgy hallottam a TV-ben, hogy megrendelték nála, pech-jére írás nem készült róla, és most mindenki tagadja. Bezzeg, ha viktor nem bukdácsolt volna, lehet hogy a Parlament dísztermét ez ékesítené, a jobbosok oda járulnának csoportosan tisztelegeni.
Inkább kérd jutalomként. Anno a székely góbé is csak Csau életnagyságú képét kérte jutalomként, mikor a román társa házat, autót kért. Aztán egy év múlva elmentek hozzájuk megnézni, mi lett velük a és jutalmukkal. Hát a román elitta a házat is, meg a Daciat is. A góbé meg egy hatalmas új házban lakott, s olyan autója volt, amilyen még Bukarestben is alig szaladgált. Kérdezték is tőle, mi lelte, hiszen egy évvel azelőtt még szegény volt, mint a templom egere, s csak egy Csau képet kapott. Erre a góbé: kitettem a képet a kapu mellé és kiírtam: egy köpés egy lej. Ebből lett mindenem.
Legyünk büszkék, hogy egy magyar miniszterelnöknek Moszkvában szobrot állítanak. Még akkor is ha az alakja a valóságosnak a fele, mert azért nem nőhet túl Putyinon. Az sem zavarna, ha az orrát olyannak szobornák meg mint azt Horn Gábor mutatta vasárnapi igazságbeszéde illusztrációjaként.
A lényeg, hogy elkezdődött a gúnyolódás egy nemlétező Gyurcsány szoborrol.Minden alap nélkül.Aztán mit ad Isten, pont az Orbán kormányról készült egy ilyen "gyönyörű" magasztaló műalkotás.
Elöbb talán saját portán kellene körülnézni, mielött valaki elkezdi a jófejkedést.