Keresés

Részletes keresés

Bacsa Roland Creative Commons License 2013.04.03 0 0 10

Sziasztok !Moszkvába utaznék vagyis még onnan egy 600km re lévő városba Ceboksharyba.Valaki tudna nekem árban olcsobb megoldást?Köszönettel:Roland

Előzmény: hungarianAir (-)
lmnl Creative Commons License 2012.11.15 0 0 9

ott laksz most ?

Merre felé?

Moszkva?

Milyen ország?

gondolom az elmúlt 22 évben sokat változott

milyenek az emberek?

Előzmény: quad (8)
quad Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8

Én pl mot is ott(itt) vagyok. :-)

Előzmény: lmnl (7)
lmnl Creative Commons License 2012.11.10 0 0 7

Valaki volt manapság ebben a hatalmas országban?

Semmi egyéb csak érdekel!

jagger3 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 5
Kedves Fórumozók , akit érdekel:

Volt szerencsém kocsival megtenni bp ungvár kijev moszkva utat , majd 1 hét után vissza. Ha érdekel valakit az út , utazás ( egyéni autókázás oroszországban ) irjon , szivesen osztom meg tapasztalataim.
Moszkva egyébként óriási , és nagyon érdekes , bár rettentően hideg és poros ( április elején voltam)

üdv.
J.
gpx Creative Commons License 2008.04.29 0 0 4
Megtaláltam ezt a topikot, gondoltam megnézem, hátha felpörög. Én saját magam is intenzíven foglalkozom Oroszországgal, érdeklődöm iránta.

Az adatlapomon van egy link, arra kattintva van egy-két szösszenet a témában.
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2008.03.02 0 0 3
Na igen, szinte az összes SU-csatlakozás hazafelé az esti Malév-103-ashoz volt igazítva. Ezek most mind ugrottak, mert a reggeli Aeroflot-járatra várva senki nem fog 200 eurós moszkvai szállodákban éjszakázni, tranzitvízummal. Kíváncsi vagyok, hogy ez majd milyen utasszámkiesést jelent a Malévnek, különös tekintettel arra, hogy a SU - ha egy csöpnyi esze is van - biztos felmondja a Malév-Aeroflot code-share-t. Az utas meg mehet másfélszer annyiért, a fél világot megkerülve Ázsiába. Domogyedovón természetesen semmilyen tényleges csatlakozás nem lesz semmilyen irányba, mivel tarifamegállapodásokról egyelőre szó nincs...
Az sem érv, hogy SVO már lepattant volt, hiszen ez év végén, jövő év elején avatják az új hármas terminált, ami mind a minőségi, mind a zsúfoltsági problémákat egykettőre orvosolja.

Ami Domogyedovót illeti:
1. Nagyon messze van a belvárostól.
2. Addig költözötek át a légitársaságok, amíg rohadtul túlzsúfolt lett.
3. A bejutás a városba a távolság ellenére nem rossz, mivel az Aeroexpressz-vonat a termináltól közvetlenül 45 perc alatt a belvárosi Paveleckij-pályaudvarig visz. A jegyár egy irányba 150 Rubel (vagyis alig több, mint 1000 Ft), de a legtöbb Domogyedovót használó társaságnál a vonatra érvényes a repülőjegy, és moszkvai induláskor sok esetben már a belvárosi terminálon jelentkezni lehet az utasfelvételre (jobbára belföldi járatoknál). Ha "szerencsénk" van, a Malév biztos ilyen megállapodást sem fog kötni az Aeroexpressz üzemeltetőjével :(.
Előzmény: hungarianAir (2)
hungarianAir Creative Commons License 2008.03.02 0 0 2
Domogyedovóra váltás
Ezzel csak egy nagy baj van, hogy a moszkvai átszállásos Aeroflot utasok szinte mindeggyik ezeket a járatokat használta. Amúgy hogyan lehet bejutni Domodedovóról?
Vonat?busz? mennyibe kerülnek? ha valaki volt és tudja akkor irjon...
SzaboCsabaBence Creative Commons License 2008.03.01 0 0 1
Az sajnos túlzás, hogy népszerű, de én nagyon szeretem - még akkor is, ha turistaszemmel egy rablóbanda :)
Előzmény: drakulady (0)
drakulady Creative Commons License 2008.03.01 0 0 0
0 alkalommal voltam eddig, sajnos.
hungarianAir Creative Commons License 2008.03.01 0 0 topiknyitó
Szasztok, kedves fórumozók! Azért nyitottam ezt a topikot, mert ilyen témájú még nincs, pedig ez az ország elég népszerű a magyar utazóközönség körében. Írjatok, használjátok egészséggel a topikot :) . hA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!