Március elsején reggel egy betelefonálós műsorban (Echo tv), az egyik betelefonáló nő, többször is elmondta, hogy 56 mintája alapján fogjanak össze az emberek és erőszakkal zavarják el a kormányt. A műsorvezető nemhogy helyre rakta volna a betelefonálót, de még trompfolt is. Szerintem ezzel mindketten elkövették a nyílt nagy nyílvánosság elött elkövetet uszítás bűncselekményét.
Ilyenkor hol van az ORTT, és a többi olyan hatóság amelyik felelősségre vonhatná a műsorvezetőt?
A jogvédők nyílt cigányellenességgel vádolják az Echo TV-t
Magyarországon "cigányterrorizmus" folyik, a "valójában munkanélküli, ingyenélő emberszabású elveszíti emberségét, emberarcát", ezt mondta egyebek mellett a műsorvezető, Szaniszló Ferenc a az Echo TV múlt pénteki, Világ Panoráma című adásában
taszilonak megint elfeljtettek beadni a gyogyszeret, de most ra fog baszni..
Nekem ugyan bőven elegek voltak a jobber média előtti sötét évek, így a klubrádió nálam már kimaradt, vagy 4 éve Napkeltét sem kell néznem, de el tudom képzelni, hogy sok jobbos is hallgatja.
Legközelebb arról fognak beszélni - az internetre hivatkozva -, hogy a h1n1 ellen beadott vakcina halálchipeket tartalmaz, és nehogy beadassák, mert a halálchipet tel Avivból vezérlik.
Ugyan már. Amíg nem voltak jobbos adók, rá voltam szorulva a Napkeltére és abban éppen három nő adta elő, hogy a jobboldali szavazók mind antiszemiták.
És akkor mi van? Simán belefér ez a szólásszabadságba.
Éjjel rászaladtam az EchoTV-n az ex-panorámás Szaniszlóra. Nagy komolyan 09.11 igazságáról beszélt. Arról, hogy a WTC-be nem utasszállító repülők, hanem távirányítású, robbanóanyaggal töltött gépek csapódtak, a Pentagonba pedig egy cirkálórakéta. Az egészet az amerikai kormány vezényelte le. pl. a WTC-ből azon a napon minden zsidót elküldtek piknikezni -mondta Szaniszló. A halott utasokat úgy magyarázta, hogy aznap leszállítottak 3 repülőt terrorveszélyre hivatkozva, az összes utast egy 4. gépre ültették amit később lelövettek egy vadászrepülővel. Na most az, hogy ez egy épületes baromság az világos -ugye az utasok telefonkapcsolatban voltak a hozzátartozóikkal - én arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben várható e ORTT vizsgálat az ügyben amely esetleg nyilvános bocsánatkérésre kötelezné a láthatóan elmezavarozott Szaniszlót !
Március elsején reggel egy betelefonálós műsorban (Echo tv), az egyik betelefonáló nő, többször is elmondta, hogy 56 mintája alapján fogjanak össze az emberek és erőszakkal zavarják el a kormányt. A műsorvezető nemhogy helyre rakta volna a betelefonálót, de még trompfolt is. Szerintem ezzel mindketten elkövették a nyílt nagy nyílvánosság elött elkövetet uszítás bűncselekményét. Ilyenkor hol van az ORTT, és a többi olyan hatóság amelyik felelősségre vonhatná a műsorvezetőt?
Hol az ORTT? Hat egyes tagjaik maguk uszítanak nyiltan az allami unnepseg alatt a Nemzeti lobogo felvonasakor!
Ezek utan varod hogy eliteljek a hasonlot?
Naiv vagy.
Kínos! Az ORTT panaszbizottság tagját vetkőztették le a rendőrök E. B.-Sz. Sz., itthon@hetivalasz.hu Heti Válasz Online - 2009.03.17.
A Heti Válasz Online időközben kiderítette, hogy Rosdy Tamás jogász személyében nem akárki került az ünnepség után hosszú órákra rács mögé. A háromgyermekes fiatalember ugyanis tavaly óta az Országos Rádió- és Televíziótestület (ORTT) Panaszbizottságának tagja. Barátjával nyilván nem e minőségében, hanem magánemberként érkeztek vasárnap a Kossuth térre, hogy ott a nemzeti lobogó felvonásakor hangos szóval követeljék Gyurcsány Ferenc távozását.
Sólyom az Alkotmánybírósághoz küldte a gyalázkodásról szóló törvényt MTI 2008. 03. 01., 22:32 | Frissítve: 2 órája
A kormány sem támogatta, az MSZP mégis megszavazta. A köztársasági elnök szerint a törvénymódosítás, amely szerint a gyalázkodást is büntethető lenne, alkotmányellenes. Sólyom szerint ugyanis a véleménynyilvánítás szabadságával ellentétes, illetve az önrendelkezési joggal ellentétes lehet, hogy bűncselekménynek számíthat minden olyan magatartás és testmozdulat, melyek alkalmasak a magyar nemzet, vagy valamely társadalmi csoport méltóságának megsértésére.
Ez szörnyű nagy bűncselekmény!Ilyen mértékű uszításról még nem hallottam a magyar médiában.Bitófára velük!Nem engedhetjük,hogy a becsületes állam és kormány ellen efféle söpredékek uszítsanak!!
a nekünk nem tetszö személynevet is nagy betúvel irjuk?? legalább is rémlik eszt azért irtam mert a helyes irás a gyengéd ahogy irtad!!--a demokrácia lehetösége hoyg kritizáljuk a nekünk nem tetsző embert politikust lehet ez neked furcsa--de nem leszek öngyilkos ha gyúrcsányt szidják ha van hogy megérdemli és sokszór van hogy meg!!-ha te is olyan elfogulatlan vagy a politikussal aki neked kedves vagy szimpatikus akor tudod miröl beszélek ha nem ugy se ismered az érzést hoyg azzal az oldallal kritikus legyél akivel szimpatizálsz-és nota bene még a másik oldal politikusának is igaza lehet--dehát dehogg yakarok itt neked életviteli tanácsokat adni-)halgasd csak mindig a saját oldalad és csak aszt fogaddel!!-könnyü dolga lessz ellenfelednek de nem az ellenségednek!!
bob 69 igen nem erösségem a nyelvtan elismerem de ez tanulható rre törekszem--de van amit nehezebb tanúlni!! ez neveltetés és szülöi példa erkölcs törekedj ezeknek a megismerésére is ha még nem ismered persze!! de a jobbemberré válás örök feladat mindig lehet fejlödni tedd te is eszt.
jellemző vagy sem , tök mindegy, mert mindenkit gyaláztok és piszkoltok, aki baloldali, pusztán a létezéséért... milyen uszításokat hallottál a Klubrádió betefonálóitól ? Merthogy' náluk elég gyorsan kikapcs, ha a telefonálónak elszáll az agya....
bob 69 nek tudom nehéz megérteni ilyenekröl beszélek ugy látszi vannak olyanok akiknek elsózza az ételt az asszony nem sikerül a reggeli merevedése stb és a fájdalmát a világ ellen forditja de még inkább gyülöletét!-) én nem tartom ugy hogy a echotv be 1 sejtüek telefonállnak be --söt te sem vagy egysejtü!!-max 1 nagy here-ha ilyeneket mondassz-)--és nem a betelefonálokkal van baj elkeseredettség mindig is volt az a baj ha a tv ben nem utasitják el a stilust az atv benn viszont és álltalábann a baloldalinak tartott médiábann megtörténik zárószó!! a szjelenleg nem számottevö SZÉLSÖBALOLDALI sajtobann ugyanaz lessz a helyzet mint az emlitett echo tv nn--tehát ott is mehet a gyülölködés és sajnos rövididömúlva lessz erös szélsöbal is-(
nem tudom konkértan mire gondolsz, de egyet értek abban, hogy az uszítás nem vezet sehova... remélem, ha Orbán megint min.elnök lesz, akkor a baloldal hallgat majd rád és nem vesz elő megint olyan aljas és gusztustalan dolgokat, mint anno a cigányozás volt.
óramester nem irok példákat mert akor telelenne azzal az oldal de olyanokra gondolok amiért rendesember ütne mert családját senkinek nem lehet gyalázni tehát olyanokra gondolok amit kikérnék akor is ha orbánnak gázolnának a becsületébe iylet ne tegyenek az ország vezetöjével-még ha neki nem is tetszik képzeld mi lessz ha orbán lessz megint a kormányfö vagy az ujabbann nagyon favorizált jobbikos nemzeti gárdás na szoval ha válaztással ö kerülnehatalomra és nem vérrel!!-akor öt sem lehetne gyalázni és lennének akik ebbenn lelnék örömüket akkor fel kell mindenkinek emellni ellene a szavát!! tudom eszt nehéz megérteni!! de a fejlett országokba igy szokás a jobboldalonn is tehát hajrá!!