+Egy kis érdekesség. A HitRock zenekar két tagja május 17-én fellépett a Híd Western Music Pub-ban, ahol előadtak két remek Pink Floyd számot is. A produkciót megörökítettem, úgyhogy akit érdekel, tekintse meg itt:
Sajnos ezeket nem szokták játszani. Általában a következő dalok vannak (nem sorrendben):
Shine On You Crazy Diamond Breathe Time/Breathe reprise The Great Gig in the Sky Money One of These Days On the run Brain damage Eclipse Take It Back Learning to Fly High hopes Coming Back To Life Hey you Mother In the flesh Wish You Were Here In The Flesh Another Brick in the Wall Comfortably numb Run like hell
Szerintem érdemes. Én csak nemrég ismertem meg őket, úgyhogy több évvel ezelőtti teljesítményről nem szólhatok...Remélem, majd megváltozik a véleményed, de ha mégsem, akkor is köszi, hogy figyelemre méltattad a topikot!
Pár éve egy tribute-fesztiválon hallottam őket a Kupolában - hát nem győztek meg akkor... Főleg, hogy azon a koncerten volt kikkel összehasonlítani őket.
Persze, ez nem zárja ki, hogy ennyi idő adok majd újabb esélyt.
Úgy gondolom, ideje szélesebb körben ismertté tenni ezt a remek zenekart, mert szerintem akadnak még Pink Floyd rajongók, akik nem hallottak róla. Nem csupán zeneileg, de a látvány szempontjából is kiemelkedő bandáról van szó, úgyogy nagyon ajánlom mindenkinek, aki tudja, mi a jó!:-)
Bővebb információt, és koncertidőpontokat itt keressetek: