Keresés

Részletes keresés

petraxxx Creative Commons License 2010.07.20 0 0 12
Taksonyban élek de amikor szolgáltatót kerestem akkor a Tribon plussz-ot választottam.
A G4 mint "multi" szóba sem jöhetett. A tescoba sem megyek be nemhogy még ők figyeljék minden lépésemet :D
A Sion securit azért hagytam ki mert bár ők olcsók a járőreik irodája a kocsiban van (még éjjel is abban alszanak szegények)
A Multialarmnak itt nincs kirendeltsége és a Sion vonul helyettük.
Ezek alapján még a Tribon tűnt a legnormálisabbnak:)
Most élesztették újra a céget és mindenkinek csak ajánlani tudom!
reseller Creative Commons License 2010.01.27 0 0 11

Szia Secus2000!

 

A bírősági ügynek most lett vége, Tamást bűncselekmény hiányában felmentették.

Az egész ügy rágalmazás volt, mivel aki feljelentette, - érdekes módon azokkal az indokokkal amiket leírsz-, hogy azért nem kapott fizetést a Tribontól mivel NEM IS OTT DOLGOZOTT.

Én azért a helyedben attól az embertől akit megvádoltál, minimum bocsánatot kérnék.

Előzmény: Törölt nick (7)
jaksics1 Creative Commons License 2009.11.02 0 0 10
hello

én maradok a multialarmnál.. bár anno a G4 nél dolgoztam :) ha érdekel valakit..
reseller Creative Commons License 2009.10.24 0 0 9
Szia Secus2000!

Érdekelne a Némedi úti ház címe, vagy legalább egy fénykép róla.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.22 0 0 8

Ja igen, és még valami.

Amikor egyik alkalmazottjának se akarta oda adni a fizetését, akkor kitalálta, hogy a megbízók némelyike még nem fizetett neki se. Közbe meg a Némedi úton építettette magának az új házát, hát oda kellett az őrök munkabére.

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.22 0 0 7

Nos én is személyesen ismerem Czibi Tamást, és a korábbi cégét a Tribon Security -t, pontosabban dolgoztam nála, ezért van némi személyes tapasztalatom, ami nem éppen pozitív.

Lényegében a vagyonőrök nagy részét nem jelentette be, sokszor előfordult, hogy a munkabéreiket vagy húzta-halasztotta kifizetni, vagy kevesebb órabérrel/óraszámmal számolta el egyeseket, de nem egyszer előfordult, hogy az egész munkabért nem adta oda egyes biztonsági őr alkalmazottainak.

Nem egy munkatársam volt, akinek jó esetben a felét adta oda, és megspórolta magának a munkavállalók utáni adókat és egyéb járulékokat. 14 év alatt rengeteg vagyonőrrel megcsinálta ezt, és folyton kiabált mindenkivel, ha kellett, ha nem.

A kivonuló járőrszolgálatáról csak annyit, hogy gyakran produkáltak "álbetöréseket", hogy a járőr kivonulása miatt díjat számlázzanak ki az adott családiház tulajdonosaitól. Szerintem ez se normális dolog.

Ja igen, úgy hallottam, hogy egyik alkalomal az összes biztonsági őr alkalmazottjától visszatartotta a munkabérét vagy 2-3 hónapon keresztül, míg nem türték tovább az őrök, és több hatóságnál is feljelentették (OMMF, APEH, VPOP, ORFK, stb.). Nemrég egy volt kollégától hallottam, hogy nagy mértékű adó és TB csalás bűntette miatt Bírósági tárgyalás van ellene, mert minimálbérre volt bejelentve, közbe milliós bevételei voltak. Nem is csoda, mert egész Dunaharasztin, és a környéki településeket elképesztő mennyiségű házba be volt kötve a Tribon riasztórendszere, amiért átlag 5000 Ft-ot kértek havonta.

Volt egy építőipari vállalkozása is, ami papíron csak ő belőle állt. Azt is hallottam egy korábban nála dolgozótól, hogy volt ellene tiltott fegyver kereskedelem miatt is eljárás, meg valami illegális autó feldolgozó üzem miatt.

Szerintem még ő maga se tudná megmondani, hogy hány biztonsági őrnek nem fizette ki, vagy számolta el kevesebb órabérrel/óraszámmal a munkabérét, és hány embert foglalkoztatott feketén. Köztük sok férjes asszonyt, nős férfit, család anyákat, és család apákat használt ki jogtalanul (véletlenül tudom). 3 havonta cserélgette le a teljes csapatot, hol fiatalokat vett fel, és kirúgta az összes nyugdíjast, aztán meg kirúgta az összes fiatalt, és nyugdíjasokat vett fel. Mindezt 350 Ft-os órabérért.

Nagy embernek hitet magát, csak azért, mert rendőr volt 20 évvel ezelőtt, de legalább a megkárosított vagyonőrök letörték a szarvát. :)

imre.editke Creative Commons License 2009.08.14 0 0 6
Sziasztok!

Igen én gondoltam hogy Magika200 nagyon ért a témához, mert szidni embereket anélkül hogy igazán ismerné mit tesz a közjóért, na az baromira megy!!

Amúgy még egy észrevétel!Egy hónapja értesültem(szórólap) egy új cégről ami Tribon névre hallgat csak egy kis Plusszal:) nos én a 2 év alatt nem kötöttem szerződést biztonsági cégekkel mert amik itt vannak Sion és Group 4 nem ragadtattak el sem a színvonalukkal sem pedig azokkal amit hallani véltem róluk! Mivel a betörések száma megnövekedett ezért gondoltam beleásom magam a védelmem érdekében egy kis kutatómunkában.

A tapasztalatom:

A Sionról és a G4Sról csak annyit hogy a tüsszentésért is felszámolnak díjat!!!!!!!!
(kiszállási, értesítési....) és lehet hogy 990 ft egy riasztó, de HÁROM-NÉGY ÉVES HŰSÉGIDŐVEL! amit ha felmondok akkor vagy fél millió forintot kifizettetnek velem a riasztó ára és a 3-4 év őrzés védelmi díja, plusz még 60 napos felmondási idő amit kifizettetnek velem és az ismerőseimtől hallva nem tetszik az a 20-30 perces kiérkezési idő sem!!!!!!
Viszont Taksonyban ami innen egy köpés, található a Tribon plussz S.Bementem, megkérdeztem, kaptam kielégítő tájékoztatást(nem számolnak fel semmilyen díjat csak a 4000ftos havidíj)ENNYI! és tegyük hozzá hogy a járőrök rendőrök és a polgárőrséggel is kapcsolatot ápolgatnak! így ha riasztásra mennek ki, a rendőri munka is meg van oldva!

Én oda kötök be, egy próbát megér mivel nincs 1 nap hűségidő sem!!!!!!!!!


Előzmény: reseller (3)
reseller Creative Commons License 2009.06.28 0 0 3
Kedves Imre Editke!

Sajnos a Tribon már megszűnt, de a topik hatására megismerkedtem a Tamással, mivel ha egy emberről ennyi rosszat írnak akkor kíváncsivá tesznek vele kapcsolatban.
Szerencsére egy ismerősöm révén kapcsolatba tudtam vele kerülni.
Valóban egy emberről lehet névtelenség mögé bújva sok rosszat (jót is írni).
(Az én email címem nyilvános)
Az úriemberrel beszélgetve kiderült a Magika200 és a Tamás közötti ellentét mibenléte. (A hölgy jobban járt, hogy nem velem találkozott.)
A Tamásról csak annyit, hogy társadalmi! munkában a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat kurátora, és neki, és szervezői munkájának köszönhetően több millió forint értékben több mentőkocsit is sikerült a szolgálatnak megszerezni.
Ezek mellett még több helyen -szintén társadalmi munkában- oktat (polgári terroristavédelem, energiatakarékos építési rendszerek...stb)
Valóban igaz, hogy a Tamás-t lehet szeretni - ilyen emberek vannak többen- és lehet nem szeretni, de azt bizton állíthatom, hogy az igazság mellett Ő mindig ki fog állni, és ezért nem is rejti véka alá véleményét.
Előzmény: imre.editke (2)
imre.editke Creative Commons License 2009.04.16 0 0 2
Sziasztok!


Nos, mivel mindenkinek van véleménye erről az emberről, nekem is akad, csak nekem kicsit pozitív!
Van egy Telekommunikációs cég aminél én Középvezető vagyok.Ennek a cégnek bizony őrzésre is szüksége van. A Tribon nekünk már 5 éve a szolgáltatónk és semmi bajunk nincs a munkamoráljukkal.Tapasztalatom az, hogy rugalmas cég, rugalmas beosztottakkal. A fent megnevezett emberkével volt már szerencsém találkozni személyesen és a viselkedéséből és hozzáállásából ítélve átlagos, de mondjon nekem valaki olyan embert akinek biztonsági cége van és mindenkinek szimpatikus?Én sem vagyok mindenkinek az, de ez függ attól is, hogy éppen milyen a kedve. A mai világban már miért érne fülig a szám? De ne kavarjunk el annyira a témától.....Dunaharasztiban élek immáron 2 éve, hallottam a pasasról, cégéről és még más biztonsági cégekről is, körülöttem laknak olyan emberek akik igénybe vették a szolgáltatásokat. Amit biztosan állíthatok, hogy a Sion-ról és a Group-ról jókat nem hallottam.

De melyik jó?
Előzmény: Magika200 (-)
reseller Creative Commons License 2009.01.28 0 0 1

Magika20!

 

Érdekelne, hogy mi a problémád? Én úgy halottam, hogy a Tribon Security már nem létezik, mert átvette más a céget. A múltkor tényleg egy Grup4 feliratú autót láttam előttük.

üdv

reseller

Előzmény: Magika200 (-)
Piszkozat Creative Commons License 2008.02.27 0 0 0
0
Előzmény: Magika200 (-)
Magika200 Creative Commons License 2008.02.27 0 0 topiknyitó
Felhaborodasomat szeretnem kozze tenni a ceg tulajdonosaval kapcsolatban. Ez egy "bunmegelozest folytato ceg". Aki a kornyéken lakik ismeri. Sajnos a tulajdonos egy volt rendor, aki a rendorviccekben szereplo egyenek szinvonalaval rendelkezik. Mielott leirnam, mert ez egy eleg hosszu kis tortenet, amit az ott lako szomszedok es a mellette levo bolcsodebe jaro szulok es alkalmazottak osztottam meg velem es nem utolso sorban sajat tapasztalatom. Erdekelne, hogy masok hogy velekednek rola. A tulajdonos Czibi J. Tamas.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!