Keresés

Részletes keresés

carpe_diem Creative Commons License 2008.03.19 0 0 13
T. aláírás gyűjtők!

Személyes adataimmal és aláírásommal hozzájárultam a civil kezdeményezés sikeréhez azért, hogy az állami egészségügyi ellátást ne privatizálhassák esztelen módon (mert nálunk még egy biztosító sincs).

Abban a hiszemben adtam első ízben aláírásom és adataim egy gyűjtő ívre, ha a népszavazás kiírásához szükséges mennyiségű aláírás összegyűlik, azt hitelesítésre benyújták az OVB-hez.

Aláírásommal azonban nem járultam ahhoz, hogy a civil kezdeményezéshez csatlakozó szervezetek zsarolási célra használják azt fel.

A Liga és az EDDSZ elnöke átértelmezi aláírásom célját.

Tiltakozom!

Amennyiben az összegyűlt aláírásokat nem nyújtják be a nyitva álló határidőig annak eredeti céljának megfelelően, akkor szerintem a további civil kezdeményezések hitelességét, sikerességét teszik kockára. Nincs joguk hozzá!

Ezért kérem a kezdeményező Albert házaspárt, hogy nyilatkozatával erősítse meg, hogy a szükséges számban összegyűlt aláírásokat a gyűjtés eredeti céljának megfelelően benyújtják az OVB-nek.
Szerintem csak ebben az esetben számíthatnak a több "pénztáras" kérdésük társadalmi támogatottságára.

Carpe diem!

C_vitamin Creative Commons License 2008.02.24 0 0 11
Utazz, világosits!!! Te emagyarázod az álláspontodat a szavzással kapcsolatban a hiperpigmentáltaknak, ők meg elmagyarázzák neked hogy a pénztárcád és az ékszereid jobb helyen van náluk... Sokk szerencsét.
Előzmény: HarcsaLidi (-)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2008.02.24 0 0 10
Drága Magyarország, szép vagy, de nagyon hülye! Az mszp azért gyúrja a romákat, hogy szavazzanak a vizitdíjra, a fidesz meg azért, hogy ellene.
orpheline Creative Commons License 2008.02.24 0 0 9
Pénz helyett vigyél alumíniumot...:P
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.24 0 0 8
FÉL-OFF Igen. Ők meg már általános iskolától kezdve jól és törekvően tanulnak, aztán természetesen a népesség arányának megfelelően ott vannak a gimnáziumokban, szakközépiskolákban, majd ismét arányos mértékben az egyetemeken. Megszerzik az egy-két diplomát, közülük néhányan elvégzik a doktoriskolát is.
Na, aztán az ilyen értelmiségi polgárok elmennek felelős beosztásokba dogozni (természetesen ésszerű kompromisszumok keretei közt), és szerény fizetésükből (mely a tisztességgel befizetett adó és járulékok után keletkezik, hisz természetesen nem minimálbérre vannak bejelentve) korrekt módon eltertják 2-4 gyermeküket, akiket aztán ők maguk is ilyen odaadóan nevelnek, mint ahogy már ők is nevelkedtek.

Nos, drága barátaim, ez nem lesz SOHA. Aki nem érti, hogy miért, az olvassa el az első három mondatot újra. Mivel nem ott kezdődik a buli, hogy "Nem vesznem fel dolgozni a selejtgyárba, mert roma vagyok". Nem. Hát ez van.

Én sajnálom a legjobban.
Előzmény: twist (6)
ebenezer Creative Commons License 2008.02.24 0 0 7

Ja, helye válogatja mennyi, nomeg az se mindegy, a tanuló ösztöndíjként mennyit képes ebből visszakapni eredményei után.

Viszont, ha vesszük, nálam a panel fűtése ennek majd a duplája, és még a radiátor, ha legalább az duruzsolna, de nem is.

Előzmény: twist (6)
twist Creative Commons License 2008.02.24 0 0 6

Rengeteg munkájuk van, kapkodnak utánuk a legjobb munláltatók, Persze,hogy sok járulékot fizetnek!

Oktatásukat is megoldották!

Nyitva állnak előttük a legjobb egyetemeink.

Ja, hogy a tandíj 25 ezer Ft/hó?

Kinek okoz ez ma már gondot?  

Előzmény: kutya17 (5)
kutya17 Creative Commons License 2008.02.24 0 0 5
"azért perkálják azt a rengeteg járulékot" :)

na ez meg a másik, ugye a vidéki romák a fő járulékbefizetők
Előzmény: carl solomon (3)
kutya17 Creative Commons License 2008.02.24 0 0 4
Így van, legyen csak ingyenes mindenkinek minden, mert az állam csak úgy termeli a pénzt, csak a Gyurcsányi nem ad belőle.
carl solomon Creative Commons License 2008.02.23 0 0 3
Mindenképpen meg kell értetni velük, hogy mekkora igazságtalanság a rájuk kirótt 300 forintos vizitdíj, hisz ugye azért perkálják azt a rengeteg járulékot, hogy ingyenesen megkapják az ellátást.
Nagylexikon Creative Commons License 2008.02.23 0 0 2
ha már ott jársz , beszélj velük egy csomó egyébről is.
Shawcross Creative Commons License 2008.02.23 0 0 1

Hiánypótló topik.

:O)

Creative Commons License 2008.02.23 0 0 0
Nem utaz0m.
HarcsaLidi Creative Commons License 2008.02.23 0 0 topiknyitó

Nem elég aláírást gyűjteni, most cselekedni kell.

Fel kell világosítani a romákat a népszavazaás fontosságáról.

Pénzt, időt, fáradságot nem kímélve, utazzunk le vidékre...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!