Személyes adataimmal és aláírásommal hozzájárultam a civil kezdeményezés sikeréhez azért, hogy az állami egészségügyi ellátást ne privatizálhassák esztelen módon (mert nálunk még egy biztosító sincs).
Abban a hiszemben adtam első ízben aláírásom és adataim egy gyűjtő ívre, ha a népszavazás kiírásához szükséges mennyiségű aláírás összegyűlik, azt hitelesítésre benyújták az OVB-hez.
Aláírásommal azonban nem járultam ahhoz, hogy a civil kezdeményezéshez csatlakozó szervezetek zsarolási célra használják azt fel.
A Liga és az EDDSZ elnöke átértelmezi aláírásom célját.
Tiltakozom!
Amennyiben az összegyűlt aláírásokat nem nyújtják be a nyitva álló határidőig annak eredeti céljának megfelelően, akkor szerintem a további civil kezdeményezések hitelességét, sikerességét teszik kockára. Nincs joguk hozzá!
Ezért kérem a kezdeményező Albert házaspárt, hogy nyilatkozatával erősítse meg, hogy a szükséges számban összegyűlt aláírásokat a gyűjtés eredeti céljának megfelelően benyújtják az OVB-nek. Szerintem csak ebben az esetben számíthatnak a több "pénztáras" kérdésük társadalmi támogatottságára.
Utazz, világosits!!! Te emagyarázod az álláspontodat a szavzással kapcsolatban a hiperpigmentáltaknak, ők meg elmagyarázzák neked hogy a pénztárcád és az ékszereid jobb helyen van náluk... Sokk szerencsét.
FÉL-OFF Igen. Ők meg már általános iskolától kezdve jól és törekvően tanulnak, aztán természetesen a népesség arányának megfelelően ott vannak a gimnáziumokban, szakközépiskolákban, majd ismét arányos mértékben az egyetemeken. Megszerzik az egy-két diplomát, közülük néhányan elvégzik a doktoriskolát is. Na, aztán az ilyen értelmiségi polgárok elmennek felelős beosztásokba dogozni (természetesen ésszerű kompromisszumok keretei közt), és szerény fizetésükből (mely a tisztességgel befizetett adó és járulékok után keletkezik, hisz természetesen nem minimálbérre vannak bejelentve) korrekt módon eltertják 2-4 gyermeküket, akiket aztán ők maguk is ilyen odaadóan nevelnek, mint ahogy már ők is nevelkedtek.
Nos, drága barátaim, ez nem lesz SOHA. Aki nem érti, hogy miért, az olvassa el az első három mondatot újra. Mivel nem ott kezdődik a buli, hogy "Nem vesznem fel dolgozni a selejtgyárba, mert roma vagyok". Nem. Hát ez van.
Mindenképpen meg kell értetni velük, hogy mekkora igazságtalanság a rájuk kirótt 300 forintos vizitdíj, hisz ugye azért perkálják azt a rengeteg járulékot, hogy ingyenesen megkapják az ellátást.