Keresés

Részletes keresés

Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.29 0 0 69
nagyon sokan nem fogják fel...de asszem azért őneki már leesett  az utóbbi időben hogy milyen árat fizet, személyesen  ő is és a családja is
Előzmény: S_L (68)
S_L Creative Commons License 2009.01.29 0 0 68

Tasnádiról a TV2 híradója nem is tudott olyan mozgóképet mutatni, amin nem dohányzott.

Íme a "törvénytisztelő", "mintaadó" törvényhozónak akkor még ekkora arca volt:

 

'Az MTV Szempont című műsora a korábbi, rejtett kamerás felvételek miatt megbüntetett képviselőket szólaltatta meg március 6-i adásában.

Tasnádi Péter MSZP-s polgármester Tóth Károllyal folytatott beszélgetését is rögzítette a tévéstáb.

 

A felvételen Tasnádi a következőket mondja Tóth Károlynak a megkapott bírságról: „Elolvastam, befizettem. Nyalják ki a segggemet. Ha az ÁNTSZ-nek ez a legfontosabb problémája, akkor jó országban élünk.” '

 

Jellemző rá, hogy fel se fogja, hogy az, amit ő csinál, az nem az ÁNTSZ, hanem mindannyiunk problémája, úgyis, mint jogállamiság, törvényesség, törvény előtti egyenlőség és egészségvédelem.

Előzmény: S_L (62)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.08 0 0 67
dohányoztál képviselőként a parlamentben tilos helyen?
igen!
bumm a fejbe
bumm a fejbe
je je je
je je je
tollas Creative Commons License 2008.03.08 0 0 66

A képviselők úgy gondolják, hogy nekik 4 évig mindent szabad.

A képvieleti demokráciát úgy értelmezik mint a szocializmusban, amikor mindenkinek joga volt Napoleon konyakot fogyasztani, de ezt a nép a képviselőin keresztül tette meg.

nemhívő Creative Commons License 2008.03.08 0 0 65
A cigit is lopták?! Megdöbbentő!
Előzmény: Törölt nick (47)
karesz2 Creative Commons License 2008.03.08 0 0 64
Biztos naiv vagyok. Szerintem példamutató életet kéne élnie mindegyik képviselőnek, hazánkban csak egy, -sajna nem jut eszembe a neve- közlminiszter aki a Trabit fellökte mondott le. Mert ha siet, menjen helikopterrel, méginkább időben induljon el (jajj mi lesz a maszek trafis lekapja a konvolyt).
Az élet minden területén. Nem a melegséget meg a titkárnő családfeldúló képviselői etikett legyen követendő.
Egy generációval ezelőtt tisztelet övezte a PÉLDAMUTATÓ pedagógusokt.

Aki emlékszik, tudja miről beszélek. Akkor az igéret, az adott szó érték volt és létezett.
Előzmény: boys (63)
boys Creative Commons License 2008.03.08 0 0 63
Mit szolna ez a goreny Tasnadi,ha en is ezentul ilyesmire hivatkoznek pl ha a rendor megbuntet tilos parkolasert.Nyaljatok ki a seghem,ez a legnagyobb bajotok,kozben a maffia meg duborog?/Es meg igazam is lenne!!
S_L Creative Commons License 2008.03.08 0 0 62
2008.03.07.

 

Több politikust is bírsággal sújtott az ÁNTSZ a tilosban dohányzó parlamenti képviselőkről készített tévéfelvételek nyomán.

Tasnádi Péter pécsi polgármester egy műsorban az intézkedést nem éppen városvezetőhöz illő, szavakkal kommentálta. [Nemcsak erről van szó. Tasnádi az alábbi megjegyzésével elárulja, hogy egy gőgös, "ki ha én nem?" niemand, magát törvények felett álló úrnak/elvtársnak képzeli, aki nem érti, de el se akarja fogadni a jogállamot. Tipikus feudalisztikus vagy ázsiaias kommunista nyikhaj! Ja, és érezhetően szenved is azon, hogy a törvények felette állnak, és külön, hogy ez neki 50 000 forintjába kerül, ami számára nyilván rettentő nagy pénz, ja.]

 

Az MTV Szempont című műsora a korábbi, rejtett kamerás felvételek miatt megbüntetett képviselőket szólaltatta meg március 6-i adásában. Tasnádi Péter MSZP-s polgármester Tóth Károllyal folytatott beszélgetését is rögzítette a tévéstáb.

A felvételen Tasnádi a következőket mondja Tóth Károlynak a megkapott bírságról: „Elolvastam, befizettem. Nyalják ki a segggemet. Ha az ÁNTSZ-nek ez a legfontosabb problémája, akkor jó országban élünk.” [Ez Tasnádi őszinte igazságbeszéde.]

 

A műsor 41. percében látható, véletlenül elkapott beszélgetés után Tasnádi Péter hivatalosabban is megfogalmazta álláspontját: „Törvénytisztelő állampolgárként nekem is fontos, hogy a nem dohányzó állampolgárok védelmében hozott jogszabályokat mindenki betartsa, így én is. (…) Megérkezett az elsőfokú határozat, ez alapján azt az ötvenezer forintos bírságot vagy büntetést, amelyet kiszabtak, azt befizettem” – mondta a pécsi polgármester. [És ez a visszataszító, szemforgató pimaszkodás pedig az, amit a birkanépnek szán.]

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 61
óóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most mi legyen?
arcukba pisztolyt tegyek?
ne cigizz bunkó,
ne lopj
ne csalj
ne hazudj!
kérjem, fenyegessem?
demokrácia van,
'10-ben kiteszem
a szűrét mindnek.
Holdkooros Creative Commons License 2008.03.01 0 0 60
Ilyen már volt egyszer - kb. három éve. Akkor Sz. K. néni, mint házelnök hogyan reagált?

Lebqqqqszta a törvénysértő képviselő-úrhölgyeket? Nem.
Bocsánatot kért helyettük a közvéleménytől? Nem.
Hanem a további lebukások elkerülése érdekében kitiltotta televízió tudósítóit a T. Házból.
Babco Creative Commons License 2008.03.01 0 0 59
"Ezzel a szabállyal éppen ezt kell tenni, mivel betarthatatlan."

Miért is betarthatatlan? Nekem könnyen megy :-)


"Hát engem meg ezek a faszomfejű gyökerek zavarnak, akik minden élvezetet ki akarnak iktatni az életből, persze mindig csak másokéból."

Hát engem meg azok a faszomfejű gyökerek zavarnak, akik azt hiszik ők fingották a passzátszelet és bármit megtehetnek, akár más kárára is.
Elmondanám, hogy a te jogod az élvezkedéshez addig tart, amíg nem sérted mások jogait.

Ha pedig nagyon ragaszkodsz az élvezkedéshez való jogodhoz, akkor én is ragaszkodom az enyémhez. Nekem pölö az okoz élvezetet, ha a tiltott helyen bagózó seggfejeket tökönrúghatom. Megegyezhetünk? Te cigizel én megrugdoslak, oszt' mind a ketten élvezkedünk. Ráadásul egyszerre. :-)
Előzmény: Törölt nick (48)
S_L Creative Commons License 2008.02.25 0 0 58

"akkor különbek voltak a Fideszes képviselők"

 

Még jó, hogy ilyen pontosan fogalmaztam. A Fideszes törvénysértő, bagós csürhe is kapja be, incl. Répássy Róbert, aki nem tesz semmit a törvénysértés ellen az ország házában a saját fajtája ellen!

 

"A Fidesz frakcióigazgatója szerint ők jobb helyzetben vannak, mert a Fidesz folyosón van a kijelölt dohányzóhely. Ugyanakkor Répássy Róbert is látott már tilosban füstölő jobboldali képviselőket. Nem gondolom, hogy képviselőtársaimat a törvényre hivatkozva kellene meggyőznöm arról, hogy ne dohányozzanak a tilosban, inkább azt szoktam mondani, hogy engem zavar, mondta."

 

http://index.hu/politika/belfold/tilosaza9131/

Előzmény: S_L (57)
S_L Creative Commons License 2008.02.24 0 0 57

Istenem, csak nem akarod azt hazudni, hogy az RTL Klub Fideszes?

Az eszedbe se jut, hogy legalább ebben és akkor különbek voltak a Fideszes képviselők, mint a komcsik és a liberálisok?

Előzmény: Miéért?! (56)
Miéért?! Creative Commons License 2008.02.24 0 0 56

Szerintem jellemtelen dolog volt Katonától is, Kunczétól is ( amit tettek és amit utána momdtak az is), de az RTL Klubban sem scalódtam,ha csak a kormánypárti képviselőket "szivatta".. Egyébként pedig ez a gusztustalan- objektivitás sehol, törvénytisztelet sehol stb,stb...

la. 300.000 Ft-ra büntetném őket. Persze ahoz már gerinc is kellene a TV-től-az pedig nincs-,hiszen feljelentést is kellene tenniük.

S_L Creative Commons License 2008.02.24 0 0 55

OFF:

 

"Hát engem meg ezek a faszomfejű gyökerek zavarnak, akik minden élvezetet ki akarnak iktatni az életből"

 

Te szegény bagós, hát ennyire fáj? Jaj, de jó nekem:-DDD

 

ON:

 

Ha valami támogatásra méltó ennek a kormánynak a tetteiből az a dohányzás elleni elég határozott fellépése.

 

Jobboldaliként fel vagyok háborodva ennek Mikola sunnyogásán, aki ugyan támogatja, de "fokozatos" bevezetésről pampogott, valójában hízelgett a köcsög, pofánkba füstölőknek, akárcsak a Demszky, 18 éve, a kutyaszargyárosoknak.

Istenem, letörne a nyelvetek, ha néha valamiben azt mondanátok, hogy ez jó, és nem csak arra hivatkoznátok, hogy a parlamentben szoktatok együttszavazni a kormánnyal?

Mikola figyelmébe ajánlom, hogy a nyilvános cigarettázás elleni és csikkdobálás elleni radikális, örkormányzati fellépéseket mind Fideszes vezetésűek vezették be!!!

 

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 53
Ez az ő törvényük, nem az enyém, tőlem annyit és ott cigiznek, amennyit és ahol csak jólesik, aztán meg azt hazudnak, amit akarnak, ez egy komolytalan téma.

A dolgukat hűtlenül és hanyagul végzik, ez viszont az én törvényeimbe is ütközik. Remélem, jönnek még az én utcámba.
Előzmény: Törölt nick (51)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.02.22 0 0 52
Tökugyanaz.
Lásd: adózás. Túl magas, mert be kell pótolni azt a kiesést, ami abból ered, hogy nem fizeti be mindenki, aminek egy részét épp azért nem fizetik, mert túl magas. Catch 22.
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 50
Persze, hogy nem.

A legtöbb szabályt azért találják ki, hogy be lehessen tartani őket, ha kell. Másokkal természetesen.

Minél több a szabály, annál jobban tudnak gecizni anélkül, hogy őket bárki bármiért is felelősségre tudná vonni.
Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 48
Én egy cseppet sem csodálkozom, hogy leszarják a képviselők ezt a dohányzási tilalmat. Ezzel a szabállyal éppen ezt kell tenni, mivel betarthatatlan. Persze kérdés, hogy akkor miért hoztak pont ők ilyen szabályt.

A következő az lesz, hogy reggel a kocsiban sem szívhat el az ember egy cigit, mert a) balesetveszélyes b) tűzveszélyes c) zavarja a cigiszag a kollégákat.

Hát engem meg ezek a faszomfejű gyökerek zavarnak, akik minden élvezetet ki akarnak iktatni az életből, persze mindig csak másokéból.
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.02.22 0 0 42
Valóban csökken, ezért nem alkalmaz senki szívesen alkoholistákat.
Mert ugye náluk az igény kielégítése veszélyes következményekkel jár, kevés munka létezik, amit részegen lehetne normálisan végezni.
Előzmény: Etheow (41)
Etheow Creative Commons License 2008.02.22 0 0 41
És ha azzal jövök elő, hogy ha nem iszok meg másfél óránként egy kiskörtét, akkor kiver a verejték, dekoncentrált leszek és csökken a munkám hatékonysága?
Előzmény: mb3rgyulolo (40)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.02.22 0 0 40
Egyrészt de. :)
Másrészt kb olyan szinten tud dolgozni valaki, aki nyolc órája nem tud rágyújtani, mint aki nyolc órája tartogatja a wc-zést. Nem túl költséghatékony.
Előzmény: nortai (38)
ex_lx Creative Commons License 2008.02.22 0 0 39
"Tőlem azt csinálnak amit akarnak."

És lőn.
Előzmény: Törölt nick (33)
nortai Creative Commons License 2008.02.22 0 0 38

Vazze! Sz@rni muszáj, szívni meg nem...

 

Bár jobban belegondolva, ebben az országban... :/

Előzmény: mb3rgyulolo (37)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.02.22 0 0 37
"Kibírja azt a 8 órát, nem? Vagy epilepsziás rohamot kapna, ha nem gyújthatna rá 1-2 óránként?"

Szerintem a wc-k fenntartása is olcsóbb lenne, ha nem lennének egyáltalán ilyen létesítmények a munkahelyen. Mindenki kibírja azt a 8 órát, nem?
Előzmény: Etheow (35)
Etheow Creative Commons License 2008.02.22 0 0 35
"1. kb. 1 éve volt ez, nem? csak, mert azt én is láttam."

Tegnap (feb. 21-én) este volt a tévében, és a honlapra is akkor tették ki.

"Belegondolva már kapásból az is kevésbbé támogatható, hogy benn az épületben dohányoznak."

Ez ügyben elég radikális a véleményem: senkinek nem engedném, hogy dohányozzon a munkahelyén. Kibírja azt a 8 órát, nem? Vagy epilepsziás rohamot kapna, ha nem gyújthatna rá 1-2 óránként?

"Én valahogyan nem tudnék rágyújtani a saját lakásomban."

A házunkban az egyik lakó ezt úgy oldja meg, hogy kimegy a lépcsőházba dohányozni. Az ő lakása aztán ne legyen bagószagú, a többi lakó meg szívja az ő füstjét. No comment.
Előzmény: pizarro2429 (32)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2008.02.22 0 0 34
Valahogy így.
Előzmény: ex_lx (31)
pizarro2429 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 32

1. kb. 1 éve volt ez, nem? csak, mert azt én is láttam.

2. Belegondolva már kapásból az is kevésbbé támogatható, hogy benn az épületben dohányoznak, az, hogy egyáltalán van kijelölt réteg. Én valahogyan nem tudnék rágyújtani a saját lakásomban. Főleg nem rendszerességgel. Teljesen beissza a bútor, meg persze megmarad a szaga. És akkor még nem vittük bele a sprirituális oldalát a dolognak. Mégiscsak "az ország háza", jelképe az országnak, s nem valami diszkó... Számomra ez olyan, mint ha templomban is lenne kijelölt hely.

 

 

(XXI. századi fejjel, a múlttal tisztában írom ezeket, nem megvetve vagy ilyesmi, csupán véleményt formálva)

 

Előzmény: Etheow (-)
ex_lx Creative Commons License 2008.02.22 0 0 31
Pontosan. És a munkaügyi felügyeletet is le kéne állítani - nehogy már belepofázzanak abba, hogy ki hogyan dolgozik : szerződéssel vagy anélkül, védősisakkal vagy anélkül!
Előzmény: Törölt nick (28)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2008.02.22 0 0 30

Azé' cigiznek, hogy a Molotov koktélok gyors meggyújtását gyakorolják....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!