Keresés

Részletes keresés

hilbione Creative Commons License 2014.11.09 0 0 9

Kedves eva3471!

Kívánom Neked, hogy az itt megmutatott "csodakapszuláddal" sikert érj el a testsúlycsökkentés területén, mindezt úgy, hogy az egészségedet sem kockáztatod. Szeretnék azonban a figyelmedbe ajánlani egy apróságot. Az általad használt termék oldalán lévő sikersztoriknál lévő fotókra, jobb egér kattintással felugró ablakban válaszd ki a " Kép keresése a Google segítségével" lehetőséget és hirtelen olyan érdekességgel találod magad szemközt, ami az általad is hírdetett "csodakapszulát" sikerrel használók hitelességét erősen megingatja. Nem az célom, hogy ezzel a pár sorral ezt az általam ismeretlen terméket, márkát becsméreljem, de véleményem szerint nem lehet egy ilyen terméket egy lapon - jelen esetben egy fórumon - említeni egy olyan márkával, mint a HERBALIFE, ha már a marketing oldala is hiteltelen.

Szép napot éa további sikereket kívánok Neked!     

eva3471 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 8

Fogyókúrás tabletta - http://track.thermacuts.hu/product/ThermaCuts/?uid=2484&sid=751&pid=115&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

Miki69 Creative Commons License 2008.10.11 0 0 6

Nem igaz.

Saját tapasztalatból mondom. Én egy hete kezdtem fogyasztani a megfelelő termékeket (ez itt nem a reklám helye). A szokásos szitu: jó kis túlsúly, pocak, ami évről évre gyarapodik. Minden "hagyományos" fogyókúra csődöt mondott amit megpróbáltam, egész egyszerűen nem bírom a koplalást. Mert valljuk be az "egyél jó sok gyümölcsöt, és zöldséget" duma jól hangzik, csak éppen ez is koplalás. Teleeszi magát az ember kilószámra hogy ne éhesen álljon fel az asztaltól, és ennek ellenére egy óra múlva úgy tépi fel a hűtő ajtaját, hogy az majdnem a kezébe marad.

Egyszer sikerült lekoplalnom vagy tíz kilót, ami tartott vagy egy hónapig, remegtem a gyengeségtől, nappal elaludtam a munkahelyemen. Mindezt három hónap alatt. Pár hónappal később mindent visszaszedtem. Ugye ismerős?

Nagyon jó a Herbalife fogyis terméke, végre nem kopog a szemem az éhségtől, és ez mellett normálisan ebédelhetek, nincs párolt zöldség, meg efféle abrak. Most egy hete kezdtem. Induláskor 91 kg voltam (egy hete), most 88,5 kg vagyok. Egy hét alatt! Mindennemű plusz mozgás nélkül (igaz nem ülő munkám van). Nem vagyok legyengülve. Fura érzés, hogy a farmerom menet közben le akar esni rólam.

A direkt marketing az más kérdés. Magyarországon az induláskor az MLM lejáratódott a nyomulós módszerek miatt. Ma már egyik hálózat sem alkalmaz ilyen módszereket. Ennek ellenére ez egy nagyon jó értékesítési módszer, mert a vevőnek mindig rendelkezésére áll egy eladó, ami önmagában egy fura dolog lenne azokban a szupermarketekben, elektronikai áruházakban stb..., ahol sokszor a hangosbemondóba kell bemondatni, hogy küldjenek már végre egy eladót a kért helyre. Sokszor elmegy a kedvem a vásárlástól is, mert azért zsákbamacskát nem vesz az ember. A direkt marketingben mindig van egy telefonszám, amin a vevő bármi miatt keresheti az eladót. Szinte bármikor. Micsoda különbség!

A piramisjátékok meg ha jól tudom akkor dőlnek össze, amikor elfogy az alul betett pénz (tehát eltünik a pénz erről a szintről), a direkt marketinges hálózatban ezzel szemben soha nem tűnik el pénz, mert minden szint hozzájut a megfelelő jutalékához, senki nem marad hoppon. Jóval igazságosabb, mint a hagyományos kereskedelem, ahol az érték megteremtője (pl. gazda) megalázóan kevés pénzt lát a termékéért, a kereskedő ellenben rendesen zsebel, és menetrendszerűen visszaél a gazdasági erőfölényével. Szó sincs piramisjátékról.

Amúgy meg magasan teszek rá, hogy milyen játék ez. Le akarok fogyni, és most végre úgy tűnik lesz belőle valami. A melóhelyemen három olyan elhízott munkatársam van, kb velem egykorúak (~40), akik olyan cukorbetegek lettek, hogy naponta szurkálják magukat inzulin injekcióval.

Na ez kell a fenének. Én  nem akarok ide jutni.

Előzmény: picibogar (5)
picibogar Creative Commons License 2008.02.19 0 0 5
Úgy, hogy sok olyan ember él e földön, aki nem néz utána annak, hogy mit vesz be, csak beveszi, mert látott egy nagyon hatásos prezentációt és bedől neki. Ha tudsz angolul, akkor javaslom keress rá erre a könyvre: Comparative Guide to Nutritional Supplements. Meg fogsz lepődni.

Ha megnézed, a Herbalife nem más, mint egy nagyon jól működő piramisrendszer, nem az a célja, hogy az emberek egészségesek legyenek, hanem az, hogy a beszervezett tagok minél több tagot szervezzenek maguk alá, akiknek persze kötelező fogyasztaniuk a termékeket, ebből áramlik a pénz. Képzéseik nincsenek, ami meg mégis adódna, az sok pénzért van.

A piacon található táplálékkiegészítők 99%-a nem azt tartalmazza, ami a cimkéjére van írva, nincs kiegyensúlyozva az összetétele, így felborítja a vitaminegyensúlyt a szervezetben és több kárt csinál, mint hasznot. Egyszerűen ellenőrizhető. Szeded egy hónapig az adott készítményt, s megfigyeled, hogy milyen változásokat tapasztalsz magadon. Ha semmit, akkor nem jó a készítmény. Ha rosszabbul érzed magad tőle, akkor még rosszabb. Ha több energiád van, szebb a bőröd, a körmöd, a hajad, javul az emésztésed stb… akkor jó a készítmény.

A Herbalife vállal garanciát arra, hogy az van a termékeiben, amit a cimkére nyomtatnak? Ott van az alapítójának az aláírása minden egyes dobozon, mint személyes garancia? Visszakapod a pénzed 100%-át, ha mégsem jön be neked a termék? Egyáltalán, csak azok fogyaszthatják a termékeket, akik be vannak szervezve, vagy lehet csak úgy vásárolni is egy már beszervezettől?
Előzmény: Kukuri Kriki (3)
rali Creative Commons License 2008.02.18 0 0 4
Ja - mint az összes emelem szélhámozóé.
Előzmény: Kukuri Kriki (1)
Kukuri Kriki Creative Commons License 2008.02.18 0 0 3
Ha ez igaz akkor hogy tudott ekkora céget létesíteni? Ha jól tudom közel 25 éve működik.
Előzmény: picibogar (2)
picibogar Creative Commons License 2008.02.18 0 0 2
Táplálékkiegészítőkkel mindenképp érdemes foglalkozni, ugyanis az ételek tápanyagtartalma annyira lecsökkent mára, hogy biztosan nem kapod meg pusztán az ételeidből a naponta szükséges tápanyagokat. Pusztán E vitaminból napi 400 nemzetközi egységnyire van szüksége a szervezetnek. Ha ételből próbálnád mindezt magadhoz venni, akkor választhatsz napi 15kg spenót, fél kiló napraforgómag, 1 kg mandula vagy 1 liter napraforgóolaj között. Melyiket szereted annyira, hogy elfogyassz belőle ekkora mennyiséget? Viszont a Herbalife termékei nem ütik meg azt a mércét, amit hirdet magáról. Nagyon jól hangzik a bemutatkozószövegük, de az igazság az, hogy a tápanyagok fele sincs meg a termékeikben annak, mint amit a szervezeted igényel, s nem vállalnak garanciát arra, hogy az van a termékükben, amit az összetételeként felsorolnak.
Előzmény: Kukuri Kriki (-)
Kukuri Kriki Creative Commons License 2008.02.18 0 0 1
Ezzel azt akarod mondani nem érnek semmit a termékeik?
Előzmény: rali (0)
rali Creative Commons License 2008.02.18 0 0 0
0 az egész, lehúzás.
Előzmény: Kukuri Kriki (-)
Kukuri Kriki Creative Commons License 2008.02.18 0 0 topiknyitó
A Herbaláfal kapcsolatis infókat szeretném összegyűjteni. Érdekelne kinek milyen SAJÁT tapasztalata van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!