Keresés

Részletes keresés

directrix Creative Commons License 2008.02.16 0 0 2
A név nem, de a tartalom igen. Amúgy meg úgy tűnik már te is jártál ott, illetve írtál oda.
Előzmény: V.4_BlackVoid (1)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2008.02.16 0 0 1
Atneztem oket a meglevo aktiv temakat es egyik se igazan passzol. Melyiket javasolod?
directrix Creative Commons License 2008.02.16 0 0 0
Saját vélemény, de emiatt nem kellett volna külön topicot nyitni. Ha olyan sokat nyomaztál, akkor biztos észrevetted, hogy van itt nem is egy hasonló témájú topic. (Befektetés, tőzsde, stb.) Szerintem egyszerűbb, illetve jobb let volna inkább becsatlakozni oda.
Előzmény: V.4_BlackVoid (-)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2008.02.16 0 0 topiknyitó
Ez a topik arról szólna hogyan lehet online kereskedni / befektetni Magyarországról. Én elég sokat nyomoztam a témában, közzétenném amit megtudtam.
Sajnos az ideális szolgáltatót még nem sikerült megtalálnom, a végén leírom mit keresek.

EuWax.de
Ez nagyon jó kis oldal rengeteg féle befektetési lehetõséggel, köztük az általam preferált turbó-jegyek (turbo warrant, knock-out product). Sajnos Magyarországról nem használható.

BudaCash

Van online trader program, de a devizapárokon kívüli kereskedésen kívül az izgalmasabb dolgokhoz 3 milló Ft-os számla kell. Újdonság náluk, hogy az Euwax-on megtalálható papírok közül a Commerzbank által forgalmazottakkal lehet kereskedni náluk . Nagy hátrány, hogy egyenlõre ez csak telefonon elérhetõ és a tranzakciós díj 10000 Ft.
A sima számlanyitás 500000 Ft.

GCI trading
http://www.gcitrading.com/

Itt is vannak áttételes termékek ún. CFD-k, de a turbójeggyel ellentétben itt többet lehet bukni mint a befektetett pénz (bár valószínú van stop-loss lehetõség). A választék sajnos nem olyan nagy, de legalább a weboldalon meg lehet nézni, hogy mikbe lehet fektetni. Számlanyitás: $2000

Saxobank

Szintén CFD-kkel lehet kereskedni, de az izgalmasabb termékekhez $10000 dollárt kell betenni. Elõny viszont hogy óriási a választék.



Amit én keresek:
Online kereskedés lehetõleg turbó jegyekkel, széles választékon (legyen sokféle egyedi részvény és nyersanyag) és alacsony kezdõtõkével (ideális esetben $1000).
Ha valaki tud ilyet, kérem linkelje.


Kicsit több infó a turbójegyekrõl:
Ezek úgy néznek ki, hogy van egy knockout price - ha ezt eléri az alaptermék árfolyama, akkor a befektetés odaveszik. Kifizetni csak a KO price és az árfolyam közötti különbözetet kell.

Példa:
Ezüst opció, KO ár 16 dollár.
Jelenlegi árfolyam: 17 dollár.
Fizetendõ: 1 dollár.
Ha az ár felmegy 18-ra, akkor duplázódik a befektetés, ha lemegy 16-ra akkor elveszik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!