Keresés

Részletes keresés

halaloszto Creative Commons License 2008.02.13 0 0 26
Bocs a feherzoknis gyanusitgatastol, nem esett le hogy itt noi holgyek is vannak :-)

vajk
Előzmény: ..Nadine.. (25)
..Nadine.. Creative Commons License 2008.02.12 0 0 25
Barna zoknim van :D
Előzmény: halaloszto (21)
..Nadine.. Creative Commons License 2008.02.12 0 0 24
hmm. Kössz a tippet.

Előzmény: tunderlala-3 (20)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.02.11 0 0 23
Nem fehér volt, drapp.:p
Yogi Creative Commons License 2008.02.11 0 0 22
Az is el tud színeződni egy rendes elázás után.
Nem kell zoknit hordani, akkor nem lesz ilyen gond.
Vagy a cipőt kell kihagyni.
halaloszto Creative Commons License 2008.02.11 0 0 21
Mi visz ra valakit, hogy egy velur cipobe feher zoknit huzzon?

A megoldas a zokni elszinezodesere, hogy kek, fekete, barna zoknit kell hasznalni.

vajk
Előzmény: tunderlala-3 (20)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 20
Akkor valószínűleg az lesz a bűnös. A lányomnál egy barna cipő okozott ilyet egyszer, amikor elázott benne....velúrbőr cipő, azóta szigorúan csak száraz időben veheti fel.:D
Előzmény: ..Nadine.. (19)
..Nadine.. Creative Commons License 2008.02.10 0 0 19
Mondjuk van egy piros Spf cipőm.
Előzmény: tunderlala-3 (18)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.02.10 0 0 18
Vagy a cipő bélése, vagy ha nincs ilyen színű cipő, akkor lehet, hogy valami belső gond van, a talpon jön ki....méregteleníteni is lehet talpon keresztül...
NÁlunk még iylen gond sosem volt senkinél, pedig öten vagyunk a családban és már 20 éve mosok, látom milyenek a zoknik.
Előzmény: ..Nadine.. (-)
hour Creative Commons License 2008.02.10 0 0 17
a mosópor piros szemcséi okozzák.
Vad Creative Commons License 2008.02.10 0 0 16

"Esténként, a sötétben

megjelenik a Nagy Zoknifaló.

És a zoknijaim sanos

mind eléjemásznak,

reggelre azért nem találom

a fél zoknimat.

De az is lehet,

hogy az ágyneműtartó mögött

reszketnek a Nagy Zoknifalótól.

Legjobb, hogyha az embernek

valamennyi zoknija egyforma színű."

Előzmény: Yogi (13)
troppauer Creative Commons License 2008.02.10 0 0 15
...én a különböző szinű gyurmák összegyúrásánál jöttem rá ugyanerre a nagyszerű tényre.
Előzmény: Csokis (11)
Csokis Creative Commons License 2008.02.10 0 0 14
Az szinte biztos, hogy a mosószer (típus, fehér, vagy színes ruhához való) és/vagy a mosási hőfok/program okozhatja. Legalábbis sötét/színes zokniknál. A világosaknál inkább az, mivel mostad össze.
Előzmény: Yogi (13)
Yogi Creative Commons License 2008.02.10 0 0 13
Álljunk csak meg itt egy pillanatra.
Ugyanis én is több egyformát veszek, mert természetesen én is sokkal okosabbnak képzelem magam a zoknievő szörnyeknél. Megegyzem, nálunk nem is igen szoktak eltűnni. Viszont fölmerült egy másik, már-már paranormálisnak is mondható kérdés. Az egyszerre vásárolt, megegyező típusú, tökéletesen azonos harisnyák fél-egy év múlva páronként eltérő színt mutatnak. Az egyik megfakul, a másik sötétebb lesz, lilás vagy éppen zöldes árnyalatot vesz fel... Ez természetesen lehetetlenné tenné a fél pár zoknik párosítását, de mint említettem, szerencsére erre nincs szükség.
Szóval mitől lesz különböző a színük?
Előzmény: TulipánFejű (3)
Híd Creative Commons License 2008.02.10 0 0 12

Mosni kell néha...

Viccen kívül: mossad a fehéret mindig külön, és tegyél a mosóporhoz vanish white-ot, akkor tovább szép fehér marad minden. Ja, és ne mászkálj koszos helyen fehér zokniban. Vegyél fel valami mamuszt, papucsot.

Csokis Creative Commons License 2008.02.10 0 0 11
Ugyanez a megoldás, csak tízesével veszem őket. Így tovább tart, meg a fél páras kilyukadásokat is könnyű orvosolni. (200 Ft-os zoknikat már nem stoppoltatok a nejemmel, mert az kib... közeli dolog lenne.)

Viszont nem lehet, hogy az eltűnt zoknik a mosógépben beépülnek a meglevőkbe, és ezek okozzák az elszíneződést? Gyerekkoromban mindig néztem rajzórán, hogy ha sok, különböző színű festéket összekeverünk, akkor bármit is használunk, a végeredmény mindig barna lesz. Ugyanez érvényes a festéshez használt vízre is. Nem lehet, hogy a zoknik közös színe ez a vöröses lila?
Előzmény: nyman (9)
Vad Creative Commons License 2008.02.10 0 0 10
Elkopik, és átlátszik a lábad
nyman Creative Commons License 2008.02.09 0 0 9
zoknievo szorny mindenkinel akad.

Ugy vedekezek, hogy egyszerre veszek vagy 3-5 ugyanolyan parat es igy ha kettonek eltunik a parja, meg mindig ok.
házmesternéni Creative Commons License 2008.02.09 0 0 8
Jaj de jó! Akkor mégsem vagyok annyira hülye, mint amilyennek kinézek, mert én is bakancsvaxolásra használom ezeket. :)
Előzmény: halaloszto (7)
halaloszto Creative Commons License 2008.02.09 0 0 7
A nagymennyisegu felpar zokni felhalmozodasa arra utal, hogy haztartasaotokban megoldatlan a felpar zoknik hasznositasanak kerdese.

Mivel felpar zoknt nem fellabu ember ugye nem huz fel, a felpar zoknik a termeszetben tisztan szoktak elofordulni.

Igy tokeletesen alkalmasak pl bringapucolasra, bakancsvaxolasra. A lehetosegeknek csak a fantazia szab hatart.

vajk
halaloszto Creative Commons License 2008.02.09 0 0 6
Voroses-lilas talpbelesu cipo hasznalata?

vajk
motoman Creative Commons License 2008.02.09 0 0 4
Bizonyára indikátorként szerepelnek, és a láb tejsavváladéka miatt elszineződnek. Dr Scholl is your friend.
TulipánFejű Creative Commons License 2008.02.09 0 0 3

Gondolom kimoshatatlanul beletapossuk a koszt a szálakba. A csodamosópor se érti....

Engem viszont az érdekelne, miért lett 17 év alatt hattagú családomnak mintegy száz félpár zoknija. Egyszer már negyven felet kidobtam, amiknek egyébként sose került elő a párja. Azt hittem, költözésnél majd mind megkerül, de tévedtem. Azóta újabb cipősdoboz lett tele a félpár zoknikkal. Nincs kutyánk, a macska gyanún felül áll. Zoknirabló grincsek garázdálkodnak nálunk? Egy ideje a kicselezésükre egyszerre több pár azonos zoknit veszek, ígyha két felet ellopnak, a  másik két félből még lesz egy pár. De azt meg kinövik a gyerekeim.

Bakafánt Tiraspol Creative Commons License 2008.02.09 0 0 2
A kérdés jó, én is többször elgondolkodtam rajta. Volt egyszer EGY zoknim, ez a zokni NAGY volt. De szerintem azért van. Sok zokni LILA egy másik NAGY. Magyának mi a véleménye TANÁR? Vagy már megint kihagyott egy latinórát???
brekkancs Creative Commons License 2008.02.09 0 0 1
1értelműen a hordás az oka. :D (bocsi)
D55 Creative Commons License 2008.02.09 0 0 0
0 ötletem van... :)
..Nadine.. Creative Commons License 2008.02.09 0 0 topiknyitó
Azt vettem észre hogy a zoknik egy negyed-féléves használat után a talpukon elszineződnek, vöröses lilás elszineződésbe mennek át.

Vajh miért? Mi az oka?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!