Kéremszépen, ez az InfoRádió Aréna című műsora volt. Csakhát (úgy látszik) egy köztársasági elnököt nem lehet az arénába hívni, úgyhogy exkluzív interjú lett. Viszont az utólag adott összefoglaló cím beszédesnek tűnik: "Sólyom: A demonstráció magától értetődő harci eszköz" Hajlanak az SZDSZ felé? :)
ha ilyesmi lett volna akkor solyom zsarolhato lenne es a masik oldal ugyanugy tudna zsarolni. ugye te is tudod hogy rengeteg fidesz szimpatizans van a hatosagoknal...
akaar meeg krealni is tudnanak egy/ket bizonyitekot.
de eleg lenne egy hangfelvetel (oszod) a solyomi megallapodasrol. nem lenne zsarolhato?
a jobboldal nem hasznalna ki az adodo lehetoseget?
ugy emlekszem hogy volt rola szo hogy a parlament hozzon egy torvenyt a politikai hazugsagrol. tehat nem latom mi zarna ki egy ilyen torveny meghozasat? foleg ha a nepakarat ezt kivanja is.
és szerinted hogy tudnám bizonyítani? minden bizonnyal töröltették a rendőrségi jegyzőkönyvekből. ha neked ez lehetetlenég, akkor sajnálom. tanubizonyság van, aki elmondta, és számomra hiteles, ennyi.
Én másképp tudom. Amikor sólyom szilveszter után rohant őszödre, mert a gyurcsányi emberek lefogatták a leányunokáját egy "kábszeres" témában (ismerjük a módit, gyorsan találnak egy zacskót), és azzal nyafogott, hogy "feri, mellettetek voksoltam, nem ab-ra utaltam az ügyet, akkor miért???", ferike állt némán és a szokásosan félrehajtott fejjel pislogott...
Nem látod, politikai pártot! Ugyan melyiket? :) E mondat első fele viszont nekem új info: "Itt ült nálam mind a tizenhárom biztosító, és mondták, hogy ez nem biztosítás, itt arról van szó, hogy nekik egészségmenedzsmentet kéne csinálniuk."