Ez a kepmutatas mar tenyleg sok! Kit nez ez hulyenek?
Kóka offenzívát indítana a szlovákok ellen
* Nagy B. György
| 2009. július 20., hétfő 12:01
Az Európai Unió hitelessége forog kockán, ha nem lép fel a szlovák nyelvtörvény ellenében, jelentette ki a jogszabály ellen tiltakozó négypárti nyilatkozat aláírásán a fideszes Németh Zsolt. Az MSZP szerint ezer év jogait sértik, az SZDSZ kulturális és diplomáciai offenzívát indítana.
Az SZDSZ azért hagyta el a kormányt, mert Gyurcsány megijedt a Fidesz demagóg seregétől és saját programját sutba dobta. Az SZDSZ pedig nem a hatalomért, hanem a program megvalósításáért lépett koalícióra az MSZP-vel.
Inkább az a baj, hogy túl sok meleg támogatja a Fideszt. Ha minden meleg, szingli, fűbarát, roma, hites és zsidó az SZDSZ-re szavazna, akkor elérné újra a 20%-ot.
Értelek én, értem, mit mondasz. Adócsökkentésből nem lett semmi. Drogozásért is lecsuknak, alkalmi füveseket vegzálnak, holott szdsz kormányon van (vagyis volt, bocsánat) ... ez mind tiszta, látjuk, mi van, aki itt él, látja, hallja, tapasztalja, érzi. Nem erről kell győzködni egymást, hiszen itt élünk, tudjuk, mi van. Én arról beszélek, hogy Mikola és barátai megint olyanokat mondanak, amik sok embert arra sarkallnak majd, hogy ez ELLEN bárkire szavazni kell. Akár a szadeszre is, főleg, hogy nekik van esélyük. Valamennyi. Én azt mondom, hogy annyi szavazója mindig van, hogy meglegyen az 5%. Ha te nem hiszed, fogadjunk. Mibe, hogy bekerül? Egy üveg kóla? Egy tábla svájcicsoki?