Keresés

Részletes keresés

Hu-ba Creative Commons License 2008.10.16 0 0 100

Sggfj!

A "fehérzaj" okozta "torulásokkal" magyarázott, többszörös "visszhang visszacsatolással" alátámasztott "fáziskioltásos" verziódat add elő annak aki a helyszinen volt! Sggfj!!

Előzmény: bárhogyleszugylesz (74)
hatgang Creative Commons License 2008.10.07 0 0 99

szinkronban angolra fordítani...

Na jó, a 'miniszterorrú' az kemény dió, de a végén jól kivágta, hogy tenk jú veri máccs.

Előzmény: Álomvédelmi twist (98)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.07 0 0 98

"Szekeres Imre lehet az egyik kelet-európai jelölt a NATO-főtitkári posztra, írja a Magyar Nemzet. A honvédelmi miniszter nem cáfolta az információt, de azt mondta: személyesen nem keresték meg.

A katonai szövetség szakemberei nem hivatalos úton már puhatolóztak Magyarországon a jelölt személyéről." Stb.:

http://index.hu/politika/belfold/nato4126/?main&rnd=670

Bizalmas NATO forrásaimtól úgy értesültem, hogy a hír igaz, és lázasan keresik azt a tolmácsot, aki ismeri a mi Imrénknek azt a sajátos magyar nyelvjárását, amellyel a Gripan-átadáson debütált, és képes azt szinkronban angolra fordítani.

:-DDD

hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2008.09.27 0 0 97
"Siralmas, egy normális országban ilyen után kb. 3 percig lenne még miniszter valaki..."

Nem olyan rossz a helyzet, Franciaországban lehet miniszterelnök is.
Előzmény: vIC (-)
halinorbi Creative Commons License 2008.08.22 0 0 96
hát igen. A mocsok média minden elszólásra fel szokta kapni a fejét, de ilyenkor bezzeg kussolnak.

Nézzük csak a stop.hu vagy az index tudósítását az átadásról. Sehol egy kis libsi-megjegyzés, hogy a hideg miatt úgy tűnt mintha valami nem lenne rendben Szekér elvtárssal... sehol egy kis piszkálódás. Az index hülye-blogja (pufajkás turul is kussolt az ügyben... persze az akkoriban történt Orbán sofőrje által elkövetett tilosban parkoláson elcsámcsogtak a komcsihívők) Íme a III. köztársaság sajtószabadsága.
Előzmény: vIC (-)
Alhazred Creative Commons License 2008.06.22 0 0 95
karban van tartva, hidd el.
Előzmény: Törölt nick (93)
Z757 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 94
Csak nem mentegetni a picsarészeg politikust!
Mi ez itt, Franciaország??? :-D
Előzmény: Vadkacsa21 (43)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.22 0 0 92

Szekerest látva és hallva már nem támogatjuk GyF utódaként. Sikerült találni egy értelmes rátermett, kommunistát akinek kiváló a problémamegoldó képessége, több nyelvet beszél, volt katona(!) nem sumákolta el a papa segítségével az anygyalbőrt.

Nincsenek villaügyei, nem lop milliárdokat tőlünk. Beszéde értelmes, fordulatos. Kiállása snájdik. A katonai kérdések kiváló szakértője. Katonai stratéga. Déceg, jó kiállású, sportos alkatú. Humora frenomenális és utánozhatatlan. Kiváló vitapartner, érvelő tárgyalófél. Kijárta a 8 osztályt.   Te vagy az Zsolti.                  

Előzmény: zsolti05 (0)
m52 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 91
Áj, nagy vagy!
:-)
vagy :-(

"A repülési szabályzatot be kell tartani, a hibákat ki kell vizsgálni, és okulni belőlük"

Tökéletesen egyetértek! És, ha a hibák a szabályzatban vannak? Mondjuk kiadják az új Kreszt, hogy sebességkorlát nincs, alkoholszint nincs, adj neki.
Okulás helyett -néha- a tökönrúgást ajánlanám...

(tényleg: mi van akkor, ha elfelejtik bevenni a szabályzatba, hogy pl. vak látási kihívásokkal küzdő ember nem repülhet?)

Előzmény: Állományjavító (83)
Állományjavító Creative Commons License 2008.06.22 0 0 90

Az állam kötelessége a tisztességes vizsgálat és ehhez fűződik társadalmi érdek. Sajnos, pillanatnyilag ahhoz is társaalmi érdek fűződik, amit magam is elismerek, csak nem tetszik, hogy az összes átkozott defetista anarchistát nem zsuppolják Észak-koreába, de nem ám Phenjanba, hanem oda, ahol a rendszer hasolóképpen megkérdőjelezők élvezik a magasabbrendű kollektivitás államának jótéteményeit: a megszüntetve megőrzést.

Előzmény: Antisystem (89)
Antisystem Creative Commons License 2008.06.21 0 0 89

Én birtokon belül, te házon belül:)

Nézd, egyfelől nem véletlenül írtam, hogy "én, mint adófizető állampolgár ...", a dolog arról szól, hogy kétlem, hogy akadna ma Magyarországon olyan állampolgár, aki özvegyek, árvák ellátásán akar spórolni. Márpedig, amíg van egy olyan irányú állami faxság, hogy ez erősen függ a vizsgálatok eredményétől, erkölcsi kényszer egy ellenkező irányú kavarással semlegesíteni. Ezért természetesen ezért minden felelősség azt terheli, aki az eredeti szabályozást megszülte. Ha valakit hazugságra kényszerítenek (akár erkölcsileg), szégyenkezzen az, aki kényszeríti.

ÜdV

Előzmény: Állományjavító (88)
Állományjavító Creative Commons License 2008.06.21 0 0 88

Intra domum.

A tényszerű vizsgálat nem nyeréaszkedés, hanem tényszerű vizsgálat. Az állam nem jótékonysági intézmény és korlátlan javak elosztója, hanem legalábbis elméleti céltételezése szerint szabályokhoz kötött módon gadálkodik az értékteremtő állampolgárok által befizetett adókból.

Ilyen esetekben esetleg, a nyilvános és tsiztességes vizsgálat után, amelynek semmilyen kegyeleti szempont nem szabhat korlátot, legföljebb a katonai titok, esetleg gyakorolhat méltányosságot. Mert ugyan miben különbözik egy gyanú szerint szsbálytalanul viselkedő pilóta egy szsbálytalanul közelekedő autóvezetőtől, mentősofőrtől ésatöbbi?

Szekeres természetesen a tőle elvárható transzparenciával és felelősségérzettel járt el.

Előzmény: Antisystem (86)
karesz2 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 87
Ismét mondom, füstöl a roncs és már tudja hogy nem műszaki hiba volt.
Kiáll a (halott) embereiért. Halottról akkor sem beszélünk rosszat ha igaz.

http://nol.hu/cikk/496435/

ill valahol írták lehet műsz hiba és a lakott területet akarták elkerülni. Ezek nem lehetnek igazak, csak hogy Ők hibáztak? Mért ez a hirtelen felondulás? Szekeres látta? mondom hogy f.
Úgy tudom Ő sem volt katona. Ennyi. (Én voltam.)
Antisystem Creative Commons License 2008.06.21 0 0 86

Nézd, én mint adófizető magyar polgár elvárom és megkövetelem, hogy az állam ne özvegyek és árvák ellátmányán akarjon nyerészkedni, ne azt "reformálja". Ennek meg az felel meg, ha nyilt szinen kivizsgálják az esetet, és lezárják a pilótákra nézve nem negatív eredménnyel. Azután persze ki kell vizsgálni a dolgot tényszerűen is - intra dominum - és levonni a szükséges tapasztalatokat, megtenni a szükséges intézkedéseket, hogy  a repülés biztonsága is pozitív módon változzon.

ÜdV

akakij akakijevix Creative Commons License 2008.06.21 0 0 85
Ugye csak viccelsz?
méregkeverő Creative Commons License 2008.06.21 0 0 84

http://index.hu/politika/belfold/buntelj08062/

"A pilóták olyan repülési manővereket hajtottak végre, amelyek nem szerepeltek a kiképzési tervben. A mi adataink is erre utalnak, és éppen ez vezetett arra, hogy a Btk. 185. paragrafusában szabályozott halált okozó légi közlekedés gondatlan veszélyeztetése miatt indítsuk meg az eljárást - nyilatkozta Ludmán Zsolt katonai ügyész a Híradónak."

Előzmény: karesz2 (81)
Állományjavító Creative Commons License 2008.06.21 0 0 83
Csodálom Szekerest bátorságáért, mellyel kiáll az igazság mellett, ezzel megyar életeket ment, ami legszentebb kötelessége. A repülési szabályzatot be kell tartani, a hibákat ki kell vizsgálni, és okulni belőlük, nem pedig a rosszul értelmezett kegyelet fálylával borítani a történteket. Egyenes, nagyszerű ember.
Előzmény: karesz2 (77)
mac.m Creative Commons License 2008.06.21 0 0 82
Na Ő nem mert volna háborúban elöl menni.

Régen a hadvezérek úgy szólították rohamra a katonáikat: UTÁNAM!!!

A maiak: ELŐRE!!!
karesz2 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 81
NKH szerint lehetett hajtóműhiba és a manőver bármilyen hiba elhárítására tett kísérlet. Pl kormányhiba is lehet lakott terület közelébe kerülni.
Nincs olyan hogy a kormány elk.r valamit?
Előzmény: méregkeverő (80)
méregkeverő Creative Commons License 2008.06.21 0 0 80

Részvétem az áldozatoknak.

Egyelőre úgy tünik, hogy a katonai ügyészség szerint is pilótahiba (nem engedélyezett manőver) a legvalószinübb, úgyhogy nem Szekeresnek kell levonni némi konzekvenciát.

tollas Creative Commons License 2008.06.21 0 0 79
Vicces fiú vagy te, egy valóságos hangmérnök.
tollas Creative Commons License 2008.06.21 0 0 78

Az a fontos, hogy az afganisztáni tűzszerész viszont roppant szakszerűen járt el, amikor odament egy teljesen ismeretlen bombához azt matatni.

Megnyugtató azért, hogy ez a kíváló hadügyér azonnal odament a repülőbalesethez intzkedni. A szakszerűség ezáltal ezer százalékig biztosított.

karesz2 Creative Commons License 2008.06.21 0 0 77
Itt ez a baleset, a 2 gyakorlott pilóta lezuhant, még füstölnek a roncsok és mit mond? Nem azt repülték mit kellett volna, és NEM MŰSZAKI HIBA!

Igazi főnök így áll ki emberei mellett! Volt ez a f.. katona?
Na Ő nem mert volna háborúban elöl menni.

Mint ahogy írták lehet a lakott területeket akarták életük árán elkerülni. De hogy rögtön: nem műszaki hiba, undorító. Normális lenne, most lemondhatna.

Részvétem a hősöknek.
Noel Constantbaihee Creative Commons License 2008.03.21 0 0 76
Hallgatjuk a szelet, a hifit, a fáziskioltást, de mitől nő a "komp? a Tibi látása?".
Caress(Karesz) Creative Commons License 2008.03.21 0 0 75
De szép olvasni ahogy egyessek a qrva nagy műszaki tudásukra hivatkozva megmagyarázzák a tényeket. Ez kb. olyan, mint a Veres pü. miniszter riporter ellökése (videóra vett).
Igen, igen, igen, magyarázkodni na azt aztán tudnak, tudtok! De semmi mást nem!
bárhogyleszugylesz Creative Commons License 2008.03.21 0 0 74

Sggfjk !

A hangosítást a KGB/NKVD lehallgatótechnikájával a HTV követte el, a többszörös visszhang visszacsatolásával a fáziskioltás miatt hebeg a hang (színusz-koszinusz, csak tanulni kellett volna) ezt elfelejtették a nagyeszű munkatársak kommentálni, inkább útnak indították. Pedig csak saját magukat járatják le.

Talán a szájmozgást is figyelni kellene, valamint azt is, hogy ez a hatás mikor lép fel.

A szél okozta fehérzaj miatti torulásokról nem is beszélve. De ennek megértéséhez már nem elegendő a konyhai hifihallgatás művészete.

További kellemes frecsogást.

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.21 0 0 73
Szegény Imrénk! Mit kellett neki végigszenvednie, amíg idáig eljutott! Igyál, Imre, addig se jut eszedbe semmi!
Előzmény: Törölt nick (72)
Bertran de Born Creative Commons License 2008.03.20 0 0 70
És a miniszter úr mentalitásától is idegen. Született katonaembör, aki erre a posztra is tökéletesen alkalmas. Alább már a segédtisztjével megiratta az igazságot, egyeztessetek. Megfelelő embert a megfelelő helyre.
Előzmény: mac.m (68)
ricsi_76 Creative Commons License 2008.03.20 0 0 69

Sztem Finnországban volt, és végül lekísérték - de lehet, hogy ez egy másik történet... :-)))

Aki meg agymosott jobboldalizik és védi ezt a majmot, az lehet, hogy egyszer még honvédelmi miniszterségig viszi, hihihi...

Előzmény: elemes2 (65)
mac.m Creative Commons License 2008.03.14 0 0 68
DDDDDDDDDD

Bús képű fotóslovag válasz | megnéz | könyvjelző 2008.03.14 06:40:29 © (171)

Nincs benne semmi extra. Hideg, erős szél fújt szemből. Ennyi. Szokásos, agymosott jobber-zombi hamisítás a hozzáfűzött duma.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!